Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Fırsatlar Kapında Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 50%

Bugün biraz inişli çıkışlı bir gezintiye çıkabilirsiniz, bu yüzden sıkı tutunun! Aileniz ya da sevdiklerinizle zaman geçiriyorsanız, gerginliklerin artacağını unutmayın, sakin kalmaya çalışın.

Kendinizi yaratıcı veya eksantrik insanlarla çevrili bulabilirsiniz. Çalışmanız sizi hayal güçlerini kullanarak hayatlarını kazanan bazı sanatsal insanlarla temasa geçirebilir. Bazı grafik tasarımcılarla veya sanatçılarla etkileşime girebilirsiniz. Ya da yazarlarla zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal bir şekilde hayatı algılayan insanlarla konuşmaktan zevk alacaksınız. Bir resim veya kısa hikaye gibi kendi yaratıcı projeniz üzerinde çalışmaya devam etmek için ilham alabilirsiniz.

Bu, global bir bakış açısına sahip olacağınız bir dönem. Şuanki gök haritasından faydalanmak için, ruhen veya seyehat konusunda bazı kitaplar okumak isteyebilirsiniz. Uzun bir tatile çıkmak isterseniz, normalrutininizde bu olmasa da şirketiniz sizi uzak bir yere gönderirse şaşırmayın. Tereddüt etmeyin! Çıkın, açık ve engin denizde temiz bir hava alın!

Bugün evine odaklanacağın bir gün. Göksel enerjiler seni biraz seçici bir moda sokabilir. Mobilyaların ve evin dekorasyonu sinirini bozmaya başlayabilir. Yaşam alanına yeni şeyler eklemek isteyeceksin. Duvarlarını değiştirebilirsin. Bırak yaratıcılığın konuşsun.Bugün kalabalık bir insan topluluğuyla vakit geçirebilirsiniz. Belki aile üyeleriniz büyük bir akşam yemeği için toplanıyordur. Ya da belki bir tür doğum günü, yıl dönümü ya da nişan kutlaması vardır. Kuzenlerinizle, kardeşlerinizle ya da diğer akrabalarınızla sohbet etme fırsatı bulabilirsiniz. Soyunuzun diğer üyeleriyle iletişim kurmak size iyi gelecek. Kuzenlerinizle ve eşinizin ailesiyle hayatınızda olup bitenleri paylaşın ve biraz yeğenlerinizle oyun oynayarak vakit geçirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, uğraşacak hiçbir şey olmaksının kendinizle biraz zaman geçirmekten endişe duyuyor olabilirsiniz. Yaratıcılığınızın bazı yönlerini keşfederek, daha önce hiç yapmadığınız bir şeyi denemek isteyebilirsiniz, şu ana kadar "daha ciddi şeylerle" boğulmuş olabilirsiniz. Harika! Neden savaşmalı? Daha önce hiç hakkında düşünmediğiniz bir şeye yeteneğin olduğunu keşfedebilirsiniz. Sadece biraz daha uzun süre dayananın. Eğer kararlıysanız, keşfedilecek zamanı bulabilirsiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Yeni Ay gerçekleşiyor. Gün boyu dalgınlık ve takıntılı duygular ve fikirler, sabit bakış açıları öne çıkabilir. İletişim krizlerine karşı temkinli olmalısınız. Zihnin etkisinde hareket edebilirsiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir aklında işini değiştirmek gibi bir düşünce var. Bunun için uygun fırsatı bekliyordun. Beklediğin iyi haber bugün gelebilir, daha büyük bir firmadanteklifi kapını çalabilir. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, uzun zamandır birinin senden hoşlandığını duyabilir, onunla iletişimini artırmak isteyebilirsin.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilgiye aç olduğunuzu hissedebilirsiniz. Yaptığınızve okuduğunuz kitaplar size yeterli gelmiyorsa farklı bir tarza ya da alan yönelebilirsiniz. Yeni keşifler her zaman daha bilgilendirici olacaktır.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli ve yoğun bir gündesiniz. Başarılı olmak için çaba sarf etmeniz gereken zamanlar olacaktır. Otorite figürleriyle iletişiminde daha çok dikkat etmeniz gereken zamanlar içindesiniz. Gelecek yönündeki beklentilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuştuğunuz bazı şeyler farklı yerlere çekilebilir. Bu konuda dikkatli olmanızda ve mümkün olduğunca kendinizle ilgilenmenizde fayda var.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile yaşamınıza ağırlık verebilir, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabilir ve evde sevdiklerinizle eğlenceli partiler düzenleyebilirsiniz. Alım satım işlerinizde başarı olan bugün, finansal konularda beklediğiniz bir parayı alabilir, özel hayatınızda romantik bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz yeni bir ilişki aramıyor olsanız bile bugün karşınıza biri çıkabilir. Ona bir şans vermezseniz uzunca bir süre pişman olabilirsiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal davranmak istemediğiniz halde, bugün her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. planlarınızı gözden geçirmelisiniz. 

13 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin yoğun çalışma temposundan çok şikâyetçisiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile yaşadığınız problemler çok yakında çözülecek. Çevrenizdeki insanların duygularınızı etkilemesine izin vermeyin.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı biraz soğuk davranabilirsiniz. Bu durum gerilim yaratacak. Partnerinize karşı biraz daha sabırlı ve anlayışlı davranmalı, gerginliğinizi ona yansıtmaktan kaçının ve onu zorlamayın. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmalar yapabilir ve ürettiğiniz yeni fikirlerle çok takdir edilip başarılı olabilirsiniz. Parasal kaynaklarınızda artış gözleniyor. Aldığınız kiloları geri vermek sizin elinizde. Perhize devam. Sorunlarınızın çözümlerini bulabilmek için uzmanlara danışmaktan çekinmeyin.

13 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 35' 46" R
Ay
Oğlak
13° 44' 28"
Merkür
Koç
16° 35' 58"
Venüs
Koç
29° 56' 52"
Mars
Balık
29° 04' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 29"
Satürn
Balık
16° 29' 59"
Uranüs
Boğa
22° 17' 54"
Neptün
Balık
28° 52' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 38"
Lilith
Başak
23° 14' 35"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>