Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Soru İşaretlerin Seni Kaygılandırabilir Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün sevgilinizle aranızda aşk sözleri akabilir. Birbirinizle açık ve dürüst iletişime kurmanız konusundaki engeller, geçtiğimiz birkaç hafta içinde ortadan kalktı. Ve ayrıca bugün duygularınızı ifade etmekte her zamankinden daha iyi olacaksınız. Fakat sadece çok abartmayın. Böyle zamanlarda bile, fazla duygusal olmak sevgiliniz için rahatsız olabilir. Dikkatli olun ve günün tadını çıkarın.

Bugün, yeni bir yol izlemeniz gereken günlerden biri. Diğer insanlardan gelen karşıt görüşlerin, diğerlerinden daha yükseğe tırmanmanız için sizi teşvik etmesine izin verin. Romantik tarafta gezintiye çıkın ve fantezilerinizin çılgınlaşmasına izin verin. İşler sizin için iyi bir şekilde gidiyor olmalı, o yüzden sınırlarınızı zorlamaktan çekinmeyin. İşinizi erken halledin, böylece bu gece her şeyi yapabileceğiniz bir partiye hazır olacaksınız.

Bu dönemde, yeteneklerinizi gözler önüne sermek için sıra dışı bir fırsat elde edebilirsiniz. Kendinizi algılanması güç olan şeyler söylerken bulabilir ve etrafınızdakiler de fikirlerinizi daha fazla duymak isteyebilir! Zihniniz şu anda tamamen odaklanmış durumda. İşle ilgili bir durumu kavrayabilirsiniz. (Örneğin; patronunuzun yapamadığı bir şey) Düşüncelerinizi paylaşırken rekabetçi olmayın. Sadece, fikirleriniz gruba genel olarak nasıl katkı sağlayabilir, onu düşünün.

Duyguların, çevrendeki dünyayla bugün çok daha uyumlu gidiyor olacak. Hatta bir derece psişik hissediyorsun. İçgüdülerine güven. Şu anda rasyonel düşünce işleri çözmenin en verimli yolu olmayabilir. Eyleme geçmeden önce hislerini dinleyen kişi ol. Daha kuvvetli sonuçlar için insanlarla güçlerini birleştir.Günlük rutininize bir mola verip farklı bir yola sapın. Dünya siz olmadan da döner bu yüzden bir günlüğüne kulaklarınızı tıkayın. Hangi yoldan gitmeye karar verirseniz verin o yol doğru olandır, unutmayın. Pişmanlık faydasız bir duygudur, hissetmeye tenezzül etmeyin. İçinde bulunduğunuz günün ve vaat ettiği ufak mutlulukların tadını çıkarın. Hayallerinizle bağ kurup her şeyi dengeleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, çevresel koşullar değişim gösterecek olsa da uygun adımlar atmaya çalışın. Elinizden gelenin en iyisini yapabildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız. Her şey karmaşıklık gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz tkadirde her şey daha iyiye gidebilir. Elinizden gelenin en iyisi için harekete geçmeniz gereken bir gün.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayatınıza şans ve fırsatları çekebilir, iyi niyetinizin ve yaptığınız iyiliklerin geri dönüşleriyle karşılaşabilirsiniz. Aile ilişkilerinde ve ev içerisinde keyifli paylaşımlar içerisinde olabilirsiniz. Dua ve dilek içinde olma zamanı.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karmaşık duygular içinde olabilirsin. Kafanı toplamaya ihtiyacın olabilir. Tadının kaçık olmasını konuşmalarına ve iletişimine yansıtıyorsun.  İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, hoşlandığın kişiye karşı soru işaretlerin olabilir. Akşam saatlerinde sezgilerinin boşa olmadığını fark ediyorsun.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürlük anlayışınızı ve alanınızı değiştirmekte kararlı olabilirsiniz. Kendi sınırınızı kendiniz çiziyorsunuz. Dolayısıyla rahatsızlık duyduğunuz sınırları yine kendiniz kaldıracağınız için süreç sandığınızdan da iyi geçebilir.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha pozitif ve hayalci olabileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı konulara ya da eğlenceli olabilecek işlere zaman ayırabilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal konuları düşünmeyi sonraya ertelemek size iyi gelecek ve partnerinizle ilişkinize hasar vermenize engel olacak.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile yaşamınıza ağırlık verebilir, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabilir ve evde sevdiklerinizle eğlenceli partiler düzenleyebilirsiniz. Alım satım işlerinizde başarı olan bugün, finansal konularda beklediğiniz bir parayı alabilir, özel hayatınızda romantik bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şeyi anlamadıysanız sormalısınız. Size farklı gelen bir şey varsa bunun neden olduğunu sorun. Merakınız yüksek, özellikle sıra dışı bir şey varsa. İçinizde yeni bir amaç hissedecek ve onun peşinden gideceksiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin size vereceği desteği önemseyeceksiniz. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin fikirleri ters gelebilir fakat geçici olarak önlemlerinizi alacaksınız. Bugün özgürlüğünüzü koruma ihtiyacı duyabilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, masraflarınızın düşmeye, bütçenizin rahatlamaya başladığını görebilirsiniz. Azalan harcama kalemlerinin cebinizde bıraktığı parayı, uzun zamandır istediğiniz bir seyahate çıkarak değerlendirme düşüncesinde olabilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte çok keyifli bir gün geçirdikten sonra kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Finansal olarak bazı inişler ve çıkışlar yaşayacaksınız. Çevrenizdeki insanlara çok yardımcı oluyorsunuz ve herkes tarafından seviliyorsunuz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi bu kadar ihmal etmeyin. Hayatınızda yeni bir dönüm noktasına gelmek, eskiyi silmek istiyorsunuz. Fakat bu sizin için uygun bir zaman değil. İlk başta eski karışık durumlarınızdan ve sabit fikirlerinizden kurtulmalısınız. Bazı hatalarınızı üstlenmeniz bir gereklilik olarak görünüyor. Gelecek planlarınızda bazı aksamalar söz konusu olabilir. Umudunuzu bağladığınız bir paranın gelmesi gecikebilir. Stresten kaynaklanabilecek bazı sağlık sorunlarına karşı dikkatli olun

13 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 13' 46" R
Ay
Balık
05° 38' 23"
Merkür
Koç
18° 16' 47"
Venüs
Boğa
04° 33' 33"
Mars
Koç
01° 57' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 57"
Satürn
Balık
16° 49' 32"
Uranüs
Boğa
22° 30' 46"
Neptün
Balık
28° 59' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 15"
Lilith
Başak
23° 39' 30"
True Node
Koç
15° 21' 52"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>