Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bağlılığın bağımlılık haline dönüşmesi hiç işinize gelmiyor. Özgür bakışınız, epeydir karşılığını arar gibi. Ama aşk yaşamınızın yakın geleceğinde parıltılar var.

Kendinizi yeterince değerlendiremiyorsunuz. Vasıflarınızın bir kısmına gözleriniz kapalı. Sizinle alakalı düşüncelerin çok azından haberdarsınız. Geleceğinizin aydınlığı gözleri kamaştırıyor.

Yakın bir zamanda para haberiniz var. Kısa bir sevincin arkasında uzun düşünceler, endişeler gelebilir. Para idaresinde oldukça mahir oluşunuz, sizi birçok kaygıdan uzak tutabiliyor

Hayallerinizin arasına birçok imkansızı sokuyorsunuz. Ve hayallerinizin yaşamınızda itici, destekleyici bir etkisi var. Uzanabileceğiniz dalları düşlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok ilgilendiren bir konuda, aşmanız gereken bazı detaylarla karşılaşabilir, bunları çözmeden konuyu bir bütün olarak göremeyebilirsiniz. Bugünlerde iç dünyanız hareketli ve karmaşık. Herkesin hayata başka pencerelerden baktığını arada bir de olsa, unutabiliyorsunuz. Arkadaşlık konularındaki tutarlılığınız size sonsuz krediler sağlıyor.

14 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 01:48 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, finansal konularda şu sıralarda yaşanan krizleri aşabilmenin yolu mutlaka tecrübeli olduğunuz alanlara yönelmek ve mücadele etmekle mümkündür. Bazen hayat bizi öyle sıkıştırır ki, sanırız ki, son noktaya geldik. Hayır, her zaman mutlaka bir çözüm yolu bulunur. Dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Siz kendiniz için bir yol belirleyiniz ve bu yolda ilerlediğinizde, diğer insanların nasıl da sizin bilgilerinizden istifade ettiklerini görebilirsiniz. Durmak değil, yol almak zamanıdır. Saat 02:26 Ay-Terazi burcu geçişinde partnerin tavırları, yaklaşımı bizim için çok önemlidir. Görüşlerinize saygı duyulmasını, uzlaşmadan yana olmasını bekleriz. Önemli bir konu üzerinde bu saatlerde karar vermemiz gerekiyorsa, mantıklı düşünmekte yarar var. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

14 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün senin için sakin başlasa da öyle bitmeyecek. Öğlenden sonra biraz daha sakin ve ihtiyatlı olabilirsin.

14 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Barış ve huzur önemlidir. Düşmanlık ya da uyuşmazlığın söz konusu olduğu hiçbir durum kabulünüz olmasın. İlahi adalet yerini bulur.

14 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışmış hissedebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Bazı konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde daha sakin olmanızda fayda var. Teknik konular yavaş akabilir. Sabırlı olun.

14 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelecek kaygılarınız sürse de geçmişte yaptığınız yatırımlardan olumlu dönüşler alacaksınız. Evren istediğiniz şeyler için karşınıza fırsatlar çıkaracak ancak daha fazla çaba göstermelisiniz.

13 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs ve Jüpiter, iki şans ve kısmet yıldızı burcunuzda kavuşum yaparken cazibenizin bir mıknatıs gibi arttığı, dikkat çekici bir günde olabilirsiniz. Cesur, lider ve yönetici tavrınızı cömert şekilde ortaya koyabilir ve ilişkilerinizde şanslı taraf olabilirsiniz.

14 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi göstereceğiniz alanlarda salı günü iyi etkiler altındasınız. Parasal konularda yanıltıcı etkilere karşı dikkat edin. Ticaretle uğraşıyorsanız gözünüzü dört açın.

14 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Başak burcunda seyahat ederken arkadaşlıklar alanınızda güzel bir gün sizi bekliyor. Ayrıca organizasyonlarda geçirdiğini vakit sizin için çok anlamlı olacaktır. Dernek üyelikleriyle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Öz değerinizi anlamaya ve kendinizle ilgili farkındalığınızı geliştirmeye açık bir gün.

14 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

14 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 32' 08"
Ay
Akrep
16° 35' 26"
Merkür
Koç
26° 09' 11"
Venüs
Balık
20° 49' 26"
Mars
Balık
04° 28' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 38"
Satürn
Balık
13° 13' 45"
Uranüs
Boğa
20° 37' 56"
Neptün
Balık
27° 47' 06"
Plüton
Kova
01° 48' 57"
Chiron
Koç
18° 45' 23"
Lilith
Başak
19° 43' 34"
True Node
Koç
15° 35' 36"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>