Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mantığını Bir Kenara Bırakıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Tutkulu davranışlarınızla sevgilinizi şaşırtabilirsiniz. Gizlice tatil yapmaya karar verebilirsiniz. İlişkinizde yeni bir kıvılcımı alevlendirecek romantik bir kaçamak planlayabilirsiniz. Sevgilinize hem anlamlı hem de sıra dışı bir hediye alabilir ya da ona aşkınızı ifade eden tatlı bir aşk notu bile yazabilirsiniz. Bugün romantik olun.

Bugün bir şekilde doğaçlama davranmanız gerekebilir. Önemli bir projeyi bitirmek zorundasınız ama ya yeterli bilgiyi elde edemiyorsunuz ya da hesaplamaları yapmanıza yarayan önemli bir bilgisayar donanımı eksik. İşleri toparlamak için doğuştan gelen hünerlerinizi kullanın. Yaratıcılığınızı serbest bırakırsanız her şeyi halledeceksiniz.

Evinizde dinlenmeniz gerektiği konusunda biraz endişeli olabilirsiniz fakat ev dışında ilgilenmeniz gereken sorumluluklarınızın baskısını da hissediyorsunuz. Bu, özellikle de başka bir yerde olmak istemeniz için geçerli bir sebebiniz varken sizin için ciddi bir engel. Her iki cephedeki sorumluklar da çok önemli. İşlerinizi mümkün olduğunca hızlı ve etkili bir şekilde yapmaya çalışın ve kurtulun. Yapabilirsiniz!

Hislerini dinle ve iç güdülerine güven. Beklenmedik vakalar olağan akışını bozmak için oyuna dahil olmaya çalışıyor olabilir; fakat kararlı ve odaklı olduğun sürece olan biteni kontrol altında tutamaman gibi bir şey söz konusu olmayacaktır. Gerçekleştirdiğin eylemlerin uzun süreli etkileri olacak; o yüzden enerjini bilinçli şekilde kullan. Eskiyi ve yeniyi bir arada kullanarak bir plan çiz.Çoğu zaman aklını toplamakta güçlük çekiyorsun. Neyi seçmen gerektiğini bilemiyorsun! Bugün kendinle huzur içinde olacaksın. Eğer bugün özel hayatın ile ilgili önemli bir karar alman gerekirse, bunu yapabileceksin. Ama eğer kendini çok büyük bir karar almanın eşliğinde hissediyorsan, bunun üzerinde düşünmek için kendine gereken zamanı tanımalısın. Aklının daha net olduğunu düşündüğün bir zaman karar vermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı heyecan verici haberler seni harekete geçirebilir. Bu, yeni insanların çevrene dahil olması ve yeni ekipmanların olaylara dahil olması ya da asla hayalini bile kurmayacağın türden olaylar dizisi olabilir. Bu durum senin iyi bir ara vermen için seni şekillendirebilir çünkü bu yeni durum senin yeteneklerine neredeyse mükemmel bir şekilde uyacak. Bunu bir fırsat olarak değerlendir, sende büyük değişiklikler olabilir.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte aşk hayatınızda heyecan verici gelişmelere hazır olmalısınız. Önümüzdeki bir ayda, kendinizi ve hayatınızı renklendirecek, canlandıracak yepyeni bir aşkı bulabilirsiniz. İlgi duyduğunuz uğraş ve aktiviteler bu dönemde keyfinize keyif katarken eğlenmeye daha çok zaman ayırabilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusallığın doruklarına çıktığın bir gün seni bekliyor. Bugün geçmişe yönelik intikam duygularıyla yeniden yüzleşebilirsin. Sana veya ailene zarar veren birini affedemiyorsun. Bu duygu bugün seni yorabilir, yoluna devam etmen için affetmen gerekir. Çalışan bir Akrep burcuysan, yöneticinle aranda fikir uyuşmazlığı yaşayabilirsin; sivri cevaplar vermekten kaçınmanı öneririm. İlişkilerinde fazla duygusal olabilirsin.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle alakalı aldığınız sorumlulukların, üzerinizde yarattığı baskı nedeniyle oluşan öfke durumunu törpülemelisiniz. Doğru bir üslupla her şeyi halledebilirsiniz. Öfkeyle oturan zararla kalkar bunu hatırlayın.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla geçirmek isteyebilirsiniz. Sosyal konularla ilgili meseleler gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızla ilgili konularda başkalarından destek alabilirsiniz. Beklentilerinizi yüksek tutmazsanız, sizin için daha iyi sonuçlar doğabilir. Öğlen saatlerinde gizlilik içeren işlerle uğraşmak hoşunuza gidebilir. Dernek işlerinize zaman ayırabilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde doğanıza uygun hareket ederek rüzgar gibi geçebilirsiniz. Ayrıca öz güveniniz artarak etrafınızdaki insanların da dikkatini oldukça çekebilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız hareketli; keyifli ve çekici olacak. Bugünkü heyecanı iyi değerlendirin.

15 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İster kişisel ilişkilerinizle ilgili olsun ister işinizle ilgili olsun karşınıza çıkan hiçbir sorunu derinlemesine incelemeye çalışmayın. Her şey apaçık ortada, sadece olanları görmeye cesaretiniz yok. Gerçeklerle yüzleşmeye çalışmalısınız.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal çevre evinizde seyahat eden Ay'ın etkisiyle bugün sosyal ve popülersiniz. Kalabalık ortamlarda dikkati kolayca üzerinize çekebilirsiniz.Para evinizde seyahat etmekte olan Mars ile Ay arasındaki sert etkileşimin etkisiyle bugün yüklü bir harcama yapabilirsiniz. Sosyalleşirken cüzdanınızı yormamaya dikkat etmelisiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işler ve görevleriniz günün konularıdır. En verimli olacağınız işler, gönüllü olarak yaptıklarınız olacaktır. Takım çalışmalarından daha çok bireysel çalışmayı tercih edebilirsiniz. Ailenizden öğüt almanız mümkündür.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizle olan uyumunuzda problemler olabilir. Kendinizi ait olmadığınız bir yerde hissedebilirsiniz. Tamamen geçici duygular ama bu geçici duygular bile sizde uzun süredir bulunduğunuz alanı değiştirmek konusunda hareket etmenize sebep olabilir. Maddi anlamda kendinizi pozitif olarak geliştireceksiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; iyi bir iletişim yeteneğine sahip olacağın sabah saatlerinde; ayrıntılar çok önemli olduğu için her konuya uygun çözümler getirebilirsin. Bu ilgin yakınların tarafından hoşgörü ve sevgiyle karşılanabilir. Yalnız kalma isteğiyle uyanmana rağmen ancak akşam saatlerinde kendinle baş başa kalmayı başarabilirsin.

15 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 32" R
Ay
Başak
18° 00' 41"
Merkür
Boğa
02° 10' 44"
Venüs
Boğa
22° 05' 03"
Mars
Koç
12° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 54' 48"
Uranüs
Boğa
23° 20' 16"
Neptün
Balık
29° 22' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 43"
Lilith
Başak
25° 14' 13"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>