Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

O huzuru seviyor, siz ise gerilimden hoşlanıyorsunuz. Bu zaman zaman problem yaşamanıza neden oluyor. Bugün ise en ufacık bir gerilim yaşama şansınız yok. Çünkü o karşılık vermeme konusunda kararlı.

İş yerinizdeki yeni düzenleme konusunda fikrinizin alınmaması sizi çok rahatsız ediyor. Bu değişikliğin hiç de olumlu olmadığını düşünüyorsunuz. Bu konudaki fikirlerinizi anlatmak için fırsat kolluyorsunuz.

Siz de kendinize şaşırıyorsunuz. Kendinizi hiç bu kadar hesap yaparken hatırlamıyorsunuz. Harcamalarınıza dikkat etme konusundaki kararlılığınız sürüyor. Bugün de baştan çıkmayacaksınız.

Arkadaş ilişkilerinizde ya da ileriye yönelik planlarınızda kontrollü davranmanız gerekebilir. Aşırılıklardan kaçınmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünkü iyimserliğiniz çevrenizdekilere de pozitif enerji verecek. Sabah saatlerinde başlayan hareketli bir gün, gece geç saatlere kadar sürecek. Öğle saatlerinde birlikte olacağınız bir kişi sizinle ilgili olumlu duygularını paylaşabilir. Vereceğiniz kararlarda şansınızdan çok aklınıza ve mantığınıza güveniyorsunuz ama şans da sizin yanınızdan hiç ayrılmıyor.

16 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 03:50-11:19 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Kimseye anlayış göstermek zorunda değilim diye düşünebilirsiniz. Eğer partneriniz bu ilişkide rahat davranıyor ve problemleri görmezden geliyorsa, sıkıntınızı ya içinize atarsınız veyahut isyan edebilirsiniz. Ancak sakin olmamızda yarar var. Saat 11:19 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay etkisinde insanları kolaylıkla etkileme gücünüz yüksek. Düşüncelerinize fazlasıyla değer verebilir, birilerinin ne söylediğini pek umursamazsınız. İhtiyacınız ne ise, ona göre bir planlamada bulunarak günü değerlendirebilirsiniz. Kuvvetli sahip olma güdünüz ve sezgilerinizle her durumun, her insanın iç yüzünü kolayca hissedebilirsiniz. Saat 18:21 Venüs-Neptün görünümü gayet olumludur. Size aşkta yeni bir şans, huzur, sevgi, ilgi, güzellik sağlar. Sorunları çözmenizde manevi gücünüz olur. Sanatsal anlamda becerinizi sergileme fırsatı sunar. Yaratıcı tarzda çalışmalar için de esin kaynağıdır. Saat 18:48 Güneş-Chiron olumlu görünümü, iyi niyetli bir şekilde aşk hayatınızı, çocuklarla alakalı meseleleri veya genel olarak yaşamı ele aldığınızı gösterir. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade ederek durumları kontrol altına almak istersiniz. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk eksik olmasın..

16 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün maddi ve manevi konular üst üste geliyor. Bir yandan da bir şeyler yetiştirmek zorunda kalabilirsin.

16 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevresel iletişim gücümüzün arttığı ve işlerimizi daha pratik bir şekilde yoluna koymak isteyeceğimiz bir zaman dilimi.

16 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz işlerdeki değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Yeni başladığınız işler istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Kişisel konularda mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. İkili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Farklı şeyler yapma isteği içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz.

16 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk söz konusu olduğunda bugün kendinizi ayaklarınızı yerden kesen gelişmeler içinde bulabilirsiniz. Karşınıza sizi büyüleyen ve etkileyen kişi çıkabilir, siz de aşık ruh haline kapılmaya her zamankinden meyilli olabilirsiniz.

16 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

16 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğinize yönelik işlerinizde kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bu sevgi dolu yaklaşım, aşk hayatınızda da yelkenleri çabuk suya indirmenize neden olacak.

16 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ederken gizli bir ilişki sizin kalbinizi yerinden hoplatabilir. Duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Ayrıcailişkilerinizde herkese duyurmayacağınız bir projenin detaylarını masaya yatırabilirsiniz. Dedektiflik yeteneğiniz sayesinde gizli ilişkiler ortaya çıkabilir. İdrar yollarınız hassas olabilir. Bol su içmeyi ihmal etmeyin.

16 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

16 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 00' 15" R
Ay
Akrep
25° 55' 43"
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
25° 23' 41"
Mars
Balık
26° 12' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 59"
Satürn
Balık
16° 09' 49"
Uranüs
Boğa
22° 05' 21"
Neptün
Balık
28° 46' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 59"
Lilith
Başak
22° 49' 59"
True Node
Koç
15° 34' 24"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>