Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgi ve saygıya aşktan daha çok önem veriyorsunuz. O da bir ilişkide sizin aradıklarınızı arıyor. Uyumunuzun bir nedeni de bu.

Size danışılmadan yapılan bir değişikliğe canınız sıkılabilir. Aslında tahmin ettiğiniz bir değişiklik bu. Önceden müdahale ederseniz, engelleyebilirsiniz.

İhtiyaçlarınızın her gün biraz daha arttığını fark ediyorsunuz. Eskisi gibi kenara para ayıracak durumunuz bugünlerde pek yok. Bu duruma çare arayacaksınız.

Kendinizi de çevrenizdekilere de çok güveniyorsunuz. Kendinize güvenmekte haklı olabilirsiniz ama çevrenizdeki herkes sizin kadar güvenilir değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan ilişkilerindeki yeteneğinize hayran oluyorlar. Sizde herkesi etkileyen bir cazibe var. Dost çevreniz geniş,yerinizde seviliyorsunuz, gönül ilişkinizde bir problem yok. Aile çevrenizde de sizden daha büyük ve deneyimli insanlara bile koruyucu gibi davranıyorsunuz. Bu kadar şeyi bir arada nasıl başardığınızı herkes merak ediyor.

17 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 09:33 Ay-Neptün olumlu görünümü,hayatınız-ciddi ilişki-aşk hayatınız-çocuklarınızla alakalı konularda size güçlü bir sezgi ve yaratıcılık gücü vericidir. Saat 11:17 Ay-Venüs kavuşumu, ilişkilerde güçlü taraf olmayı istediğinizi hem tutkulu ve baskın kişi olmaya çalışacağınızı gösteriyor. Size oldukça çekicilik katıyor. Karşı cins üzerinde etkiniz bir hayli yükseliyor. Saat 17:25 Merkür-Mars görünümü, ilişki ve finansal konularda bir çok meselenin sizi düşündürmesi halidir. Halinizi pek kimseye belli etmek istemezsiniz. İdareli gitmekte yarar var tabii ki. Elimizden geldiğince hesabımızı bilmeliyiz. Saat 21:15 Ay-Pluto görünüm etkisinde insanları etkileme gücünüz yükselir. Başarıya odaklısınızdır. Çünkü amacınız güçlü görünmektir. Çekiciliğiniz size apayrı bir hava katabilir. Karşı cins özellikle partnerinizle olan ilişkinizde cinselliğinizi etkileme aracı olarak kullanabilirsiniz. Eğer ilişkinizde dengeler sarsılmışsa ve buna sebep karşı taraf ise, kıskançlık ve ele geçirme arzunuz yoğunlaşır. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karar vermen zor olabilir. Hayallerinin peşindeyken önemli insanlarla temas etmen söz konusu.

17 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz arasındaki gizli rekabet ortamları sizi huzursuz edebilir. Bu tarz oluşumlar içeresinden nazikçe çıkmayı tercih edebilir ya da yapıcı olarak arabulucu davranışlar sergileyebilirsiniz.

17 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular sizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni bir şeylere başlamak kolay olmayabilir. İşlerinizde yardımlaşmak işleri kolaylaştırabilir. Duygusal konularda değişiklikler yaşayabilirsiniz. İlişkiler gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Sosyalleşmek iyi gelebilir.

17 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son derece aktif bir tutum içine gireceksiniz. Fırsatlar ayağınıza kadar gelecek. Ne istediğinizi tam olarak tespit etmelisiniz. İsteklerinizi oluşturabilecek enerjiye sahipsiniz. Dostlarınız da sizi destekleyecek.

17 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Güneş ve gezegenlere bugün Ay da katılırken cazibeniz ve karizmanızla dikkat çekici olabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Lider, yönetici özelliklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Ancak sübjektif davranmaktan kaçınmalısınız.

17 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önünüze önemli bir anlaşma gelirse yarın oluşacak yeniay sonrası karar verin. Hayatınızda birçok sürpriz var.

17 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden ilişkiler gezegeni Venüs, Neptün ile uyumlu bir etkileşimde bulunacak. Bugün herkesi kendinize aşık edebilirsiniz. İstediğiniz herkesle romantik, sevgi dolu ilişkiler kurabilirsiniz. Bağışlamak ve affetmek teması ön plana çıkabilir. İlişkiler size mistik deneyimler yaşatabilir. Ruhsal açılımı yüksek gruplara katılabilirsiniz.

17 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

17 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 51' 40" R
Ay
Başak
22° 08' 23"
Merkür
Koç
17° 02' 48"
Venüs
Koç
18° 53' 16"
Mars
Balık
22° 07' 56"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 03"
Satürn
Balık
15° 39' 36"
Uranüs
Boğa
21° 47' 43"
Neptün
Balık
28° 35' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
20° 05' 40"
Lilith
Başak
22° 14' 52"
True Node
Koç
15° 38' 01"
Son Güncelleme : 20/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>