Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sorguların Artıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk hayatınız şu anda bir duygu fırtınası ile sallanıyor olabilir. Aşırı öfkeliyken bir anda aşırı mutlu olabilirsiniz. Kısacası, ruh haliniz pinpon topu gibi bir duygudan diğerine atlıyor! Önümüzdeki gün, duygularınızı kontrol atlında tutmanız gerekebilir. Eğer sağlam bir ilişki kurmak, psikolojik tutarlılığınızı sürdürmek ve fiziksel sağlığınızı korumak istiyorsanız bunu yapmanız gerek!

Üzerinde çok fazla çalışmak zorunda kalmadan işleriniz bugün çok iyi gidecek. Tam da sizin sevdiğiniz gibi. Beklenmedik bir servet aniden kapınıza çalarsa şaşırmayın. Hakediyorsunuz. Sohbetlerin birçok yönden son derece faydalı olacağını göreceksiniz. İmkansızı mümkün kılmak için kaynakları, fikirleri ve iradeyi birbirine bağlayabilirsiniz. Kendinize güvenin; zirveye çıkacaksınız.

Telefon, belgesel veya internet aracılığıyla tuhaf ve ilginç bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu bilgiler size etkileyici gelebilir fakat bunlar daha önce duyduğunuz türden şeyler değil. Bir yerden sonra, çıkıp yakınlarda bir yürüyüş yapmaya ve komşularınıza merhaba demeye karar verebilirsiniz, fakat bu kişiler çok da görmek isteyeceğiniz kişiler olmayabilir. Günün tadını çıkarın!

Zihnin berrak, hassaslığın ise üst düzeyde. Şimdi harekete geçmek için ideal bir zaman. Sakın güvensizliğin ve korkunun hayallerinin peşinden gitmeni engellemesine izin verme. Bugün gerçekleştirdiğin eylemin aşırı cesur veya etkili olma gibi bir zorunluluğu yok. Hatta tam tersi olabilir. Mesela, enerjini içine çevirerek büyük şeyler başarabilirsin.Bugün müşterek noktalarda buluşamayan iki taraf arasındaki anlaşmazlıkta arabulucu rolünü üstlenebilirsiniz. Taraflardan biri her ne kadar duruma dair gerçekleri göz ardı etse de fikirleri bir o kadar güçlü ve sarsılmaz olabilir. Siz işe daha ziyade mantıkla yaklaşıyorsunuz, ancak iki tarafın da görüşlerini takdir edebilmek açısından olabildiğince yansız kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni keşfettiğiniz yeni bir grup insanla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Genelde sahnenin merkezinde olmaktan hoşlandığınız için, kendinizi en iyi ışıkta sunmak isteyebilirsiniz. Ancak işi gösterişle karıştırmamaya dikkat edin. Özellikle yeni bir kalabalığın içinde arka planda kalmak iyi bir seçim olabilir. Neden liderlik yeteneklerinizi yakında onların keşfetmesine güvenmiyorsunuz? Daha sonra mutlulukla tüm grubun yararı için onları iyi bir şekilde kullanabilirsiniz.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Arkadaşlarının yanında sana destek olmak için bulunması iyi olacak. Seni her konuda destekleyen insanlarla bir arada olmak sürekli başarılı olmak konusunda kararlı olmanı sağlayacak. Onların desteği sayesinde zor durumların altından kalkmayı becereceksin.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven duygusunu yeniden sorguluyorsun. Şüphe duyduğun konuları içine atmaktansa, arkadaşlarınla açık açık konuşmayı tercih edeceksin. Sanatla ilgilenen bir Akrep burcuysan, katılacağın sergi ya da söyleşilerde yeni kişiler ile tanışabilirsin. Eski bir mülkü elden çıkarmak, cebini rahatlatabilir. Hobilerini ticarete çevirmek için de extra zaman harcayabilirsin. Son günlerde sağlığın için daha çok çabalamanın artılarını hissedeceksin.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler konusunda bazı güzel başlangıçlar yapabilir veya yeni insanlarla keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Bugün bazı insanların söylediklerine takılabilir ve onlarla i̇letişim kurarken zorlanabilirsiniz. Her insanın olumsuz davranışları olabilir, önemli olan o davranışları görüp onlara odaklanmak yerine olumlu olana odaklanmaktır.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızdaki ikili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Karşınızdaki kişilerle denge kurmak isteyebilirsiniz. Yapıcı durumların oluşacağı işlerle ilgilenebilirsiniz. Parasal konulara karşı dikkatli davranmalısınız. Eşinizden beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Akşamlar ticari konular ve anlaşmalar gündeme gelebilir.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Potansiyelinizi başarılı sürdürmek için çaba gösterebilirsiniz. Aşk konularında şanslı olabilir, iletişim yetenekleriniz ile karşı cinsi hızlıca...

17 Kasım 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün oturup dinlenin, bulunduğunuzun yerin ve etrafınızdaki insanların keyfini çıkarın. Tutmanız gereken bir sözünüz var ve bu aralar bunu nasıl onurlandırabileceğinizi düşünmelisiniz. Her zaman kendinize, kendi hedef ve hırslarınıza odaklanmak yerine başkaları için bir şeyler yapın. İnsanlara ne kadar yatırım yaparsanız gelecekte bunun o kadar yararını göreceksiniz.

17 Kasım 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdekileri şu anda biraz soğuk olarak algılayabilir ve ailenizin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Onaylarını aramak yerine, bu durum sizi zorlasa bile, kendi ihtiyaçlarınızı karşılamaya odaklanın. Kendinize verdiğiniz sözleri tutabilmek için başka insanları geri çevirmeniz ve programınızda bazı iptallere gitmeniz gerekebilir.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yalnız kaldığınız zaman çok daha verimli olduğunuzu bildiğiniz halde, sürekli kalabalık ortamları tercih ediyorsunuz. Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor ve partnerinizle olan ilişkinize olumlu yansıyor. Karamsar olmamalısınız...

17 Kasım 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hedeflerinizle ilgili konularda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Atmak istediğiniz adımları atarken zaman zaman zorlanacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Sözel ifadelerin her açıdan belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Gelişim gösterme noktasında biraz daha sabırlı olmaya çalışın.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz insanın bugün işiyle ilgili bir sorunla karşı karşıya gelmesi söz konusu. Sadece risk olarak kalacak bu hadise, biraz gerilmenize ve endişelenmenize yol alabilir. Bugünlerde işinizle ilgili seri davranmanız gerekiyor. Karar verirken zorlanmıyorsunuz ama kararlarınızı hayata geçirirken biraz ağır kalıyorsunuz. Maddi sorunlarınızı gizlemek yerine, ailenizle paylaşarak çözüme gitmeyi deneyin. Öfkenizi kontrol edebildiğiniz sürece herhangi bir problem yaşamayacaksınız

17 Kasım 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 56' 06" R
Ay
Yengeç
00° 04' 03" R
Merkür
Koç
24° 47' 19"
Venüs
Boğa
14° 21' 34"
Mars
Koç
08° 03' 39"
Jüpiter
Boğa
26° 30' 12"
Satürn
Balık
17° 27' 53"
Uranüs
Boğa
22° 58' 24"
Neptün
Balık
29° 12' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
21° 15' 13"
Lilith
Başak
24° 32' 27"
True Node
Koç
15° 06' 09"
Son Güncelleme : 11/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>