Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hayatına Sahip Çıkıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Bir akraba veya komşunuzun geçirdiği hastalıktan dolayı biraz üzülebilirsiniz. Haberleri ikinci kişiden duymuş olmanız muhtemel, bu yüzden aslında o kadar da kötü bir durum olmayabilir. Projeleriniz üzerindeki çalışmalar yavaş olabilir çünkü daha sonra yapılacaklar konusunda geçici bir zihinsel boşluk yaşıyor olabilirsiniz. Belki de hepsini bir kenara bırakmalısınız. Bilinçaltı düşüncelerinizi kafanızdan attığınızda, çözüm kendiliğinden gelebilir.

Bugün geçmişinden birisiyle karşılaşabilirsiniz. Yıllar öncesinden eski birarkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Bu kişiyle öğle yemeği yemek eğlenceli olabilir. Ya da şaşırtıcı olabilecek eski romantik bir partnerinizden haber alabilirsiniz! Onlara karşı kendi duygularınızı incelemek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen bu ses ilginç olabilir, ama bu eski ilişki gerçekten şu anda bulunduğunuz yere uygun mu?

Ruhani ve dini konulardaki merakınızı sizi bu konuda bir sürü kitap okumaya itebilir. İlginiz şu anda çok fazla olduğundan bir seferde çok fazla şey öğrenmeye çalışabilirsiniz bu da biraz kafa karıştırıcı olabilir. Şunu hatırlamakta fayda var: Beyniniz aşırı dolmadan çok fazla bilgi alabilir. Ayrıca, kafanızı kitap okumayla da çok doldurmayın egzersiz yapmaya vakit bulamayabilirsiniz. Kafanızı boşaltmaya ihtiyacınız olacak!

Fiziksel sağlığına odaklanman için güzel bir gün. Düzenli olarak egzersiz yapmaya karar verebilirsin. Marketten besleyici ürünler alıp menülerini daha sağlıklı hale getirebilirsin. Bedeninin dengede kalabilmesi için daha iyi enerjilere ihtiyacı var. Stresli ve tükenmiş hissediyorsan, vücudun için sağlıklı alışkanlıklar edinmelisin.Dikkatli olmazsanız bugün sizin için endişe dolu bir gün olacak. Başkalarının sıkıntılarını ve dertlerini içselleştirmeye meyillisiniz. Artan hassasiyetiniz sizi tüm gün diken üstünde tutabilir. Dünyanın geri kalanıyla uyum içinde olmayı deneyin. Hayatınızda neler olup bittiğine çevrenizdekileri hariç tutarak bir baktığınızda, her şeyin aslında ne kadar mükemmel olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanların kalbini kırmamak için daha fazla özen göstermen gerekecek. Onların sana yardımcı olmaya çalıştığını unutmamalısın. Hata yaptıklarında çıkışmak yerine beraber düzeltmeye çalışmak aranızdaki ilişkiyi güçlendirebilir.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerliyor. Gün içinde sorumluluklar vehayatı ön planda olacaktır. İşinizi iyileştirmek, elinizdeki işleri daha iyi yapmak sizin için önemli olabilir. Kendinizi göstermek,hayatınızda küçük veya büyük bir yenilik yapmak isteyebilirsiniz.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini dingin ve yaratıcı bir şekilde ifade etmen birçok konuda öne geçmene neden olacak. Her ne kadar hafif bir tempoda güne başlasan da günün yoğunluğu, akşam saatlerine kadar devam edebilir. Planladığın, gerçekleştirmek istediğin konuları ertelememende fayda var. Gündemini kişisel bakımına ayırmaya karar vermişken, estetik operasyonlarına sıcak yaklaşabilirsin. Küçük dokunuşlar için araştırmalara gireceksin.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeniay sonrası kendinizi her şeyin sonuna gelmiş bir duygu içinde hissedebilirsiniz. Aslında burası her şeyin başladığı yer olarak tanımlanabilir. Aşk hayatınızla ilgili önemli konular gündeminizde olabilir. Sevgi ilişkilerinde daha romantik ve içten adımlar atma kararınız ilişkinizin akışını değiştirebilir.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Aldığınız sorumluluklarınız için fedakâr hissedebilirsiniz. Tamamlanması gereken işler için çalışma arkadaşlarınızla birlikte planlama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelene destekleri göz ardı etmemeye çalışın. Sosyal konulara zaman ayırın.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir şeyi bitirmek ya da başlatmak olsun herhangi bir konuda alacağınız aksiyonu almakta uygun bir dönem yeter ki kararlı olabilin.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Efsanevi derecedeki sabırsızlığın sana oyunlar oynuyor. Çok acele ediyorsun. Dışarıdan değişmiş görünebilirsin fakat kim olduğunu değiştirmiş değilsin. En baştan başlamak için her şeyi süpürüp atma isteğine karşı koy. Eğer böyle bir şeyi halihazırda yaptıysan, birkaç ay içinde başladığın yere geri dönebilirsin. Daha iyi bir yaklaşım geliştirmelisin.

15 Kasım 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün herhangi bir şeyin dikkatinizi çekmesi zor olabilir. Zihniniz kolayca sürüklenebilir ve yolunuza çıkan durumlarla başa çıkacak sabrınız olmayabilir. Odağınızı dağıtmadan önce birinin konuşmasını bitirmesini beklemek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Başkalarına karşı kibar ve saygılı olun, onlar da sizinkine daha saygılı olacaklardır.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz. Aklınıza esen konularda başarılısınız ve bu enerjinizi aşk hayatınıza yansıtıyorsunuz. Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda birtakım değişiklikler meydana geliyor. Ürküp geri çekilmek yerine, bu değişiklikleri açık kollarla karşılayın. Eğlenceli ve anlamlı ilişkiler kurabileceğiniz yeni insanlarla tanışacaksınız. İş cephesinde ise yeni zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Fakat korkmanıza gerek yok, şans sizin tarafınızda olacak. Bu durumu kişisel gelişiminiz için bir fırsat gibi düşünün.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gezegenlerden alacak olduğunuz etkiden doğru anlamda yarar sağlamayı başarabileceksiniz. İçinde bulunduğunuz durumlar sürekli olarak değişiklik gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Sınırları çok fazla zorlamadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki anlaşmazlıkları düzeltmek için bazı girişimlerde bulunmanız ve çaba göstermeniz gerekiyor. Cesur hareket ederseniz, istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Uzun zamandır çelişki yaşadığınızarkadaşınız sizin bütün iyi niyetli yaklaşımlarınızı reddediyor. Pes etmek yerine, yeteneklerinizi göstermekten kaçınmayın. Para konularında bile bile riske girmeyin, ihtiyatlı hareket etmeniz yararınıza olacak. Kilo vermek için ihtiyacınız kadar kalori tüketin. Ne az ne de fazla

15 Kasım 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 09' 23" R
Ay
Başak
13° 37' 16"
Merkür
Koç
17° 21' 55"
Venüs
Koç
17° 59' 50"
Mars
Balık
21° 34' 22"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 09"
Satürn
Balık
15° 35' 21"
Uranüs
Boğa
21° 45' 20"
Neptün
Balık
28° 34' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 08"
Lilith
Başak
22° 10' 04"
True Node
Koç
15° 37' 06"
Son Güncelleme : 19/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>