Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İpleri Ele Alıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2021, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün fikirlerinizi paylaşma isteğinde olabilirsiniz. Aslanın artık biraz kükremesi gerek! Bazı güçlü inançlarınız ve tutkulu fikirleriniz var bu yüzden konuşmaktan çekinmeyin. Anca bir dinleyiciye ihtiyacınız var. Sevdiklerinizi etrafınızda toplayın ve düşüncelerinizi onlarla paylaşın. Ya da bir arkadaşınızı öğle yemeğine davet edin ona hislerinizi açın. Gerçekten düşündüğünüz şeyi yaparsanız, kendinizi iyi hissedeceksiniz!

Bugün başkalarıyla bağlantı kurmakta zorluk çekebilirsiniz ve insanlar gereksiz yere sert olabilirler. Bunların üzerinde fazla duygusal bir şekilde durmamaya çalışın. Kendinizle etrafınızda oynanan tiyatro arasında güvenli bir mesafe bırakın. Bir sonraki adım, sizi yapışkan bir duruma çekebilir, bu yüzden size yardımcı olmak için iyi bir arkadaşınızın beklediğinden emin olun.

İş ortamınızdan olması muhtemel ve gördüğünüze çok mutlu olacağınız ve bir kadın arkadaşınız bugün evinize gelebilir. Bu kişi beraber yaratıcı bir girişimin içinde olduğunuz biri olabilir. Oldukça pozitif gözüken maddi konuları tartışabilirsiniz. Neticede, bunun çok önemli ve verimli bir buluşma olacağı kesin. İş konularını konuştuktan sonra, biraz eğlenebilirsiniz. İyi eğlenceler!

Sıra dışı içgörülere sahip olabilirsin. Bunlar insanlarla nasıl geçinmek gerektiğine dair gözlemler içeriyor olabilir (ya da geçinememek). Uzun süredir kişiliğinin bir parçası olan davranış örüntülerini nihayet çözebileceksin. İç görülerin sağlıklı ama yakında öğrendiklerini uygulamak isteyeceksin. Bir terapist ya da anlayışlı bir dostun sana bu konuda fikir sunabilir ve geri beslemede bulunabilir.Bu dönem hayatınıza bir takım yeniliklerin gelecek bir dönem olabilir, her ne kadar son moda şeyler hakkında deliren bir insan olmasanız da. Geçiçi şeylere karşı çok fazla hevesiniz olmayabilir ama hayatınızdaki modern şeylerin eski alışkanlıklarınıza dayandığını reddedemezsiniz. Bu yüzden sizi gerçekten harekete geçirecek olan şeylerin ne olduğuna bir göz atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birisinin tekerinize çomak soktuğu hissine kapılabilirsiniz. Bu aralar kim olduğunuzu aklınızdan çıkarmamanızda fayda var. Birisinin ya da bir şeyin sizi aşağı çektiğini hissederseniz, hiç şaşırmayın. Eğer böyleyse, tek kelimeyle o kişiden ya da durumdan uzak durun. Herkesi mutlu etmek sizin sorumluluğunuzda değil. Başkalarını bataktan çıkarmaya çalışırken kendinizi dibe çekmeyin.

9 Kasım 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Gün içinde bir süredir kafa yorduğunuz, emek sarf ettiğinizve konuların sonucuna ulaşabilirsiniz. Netleşmeler artıyor ve önünüzü daha net görüyorsunuz. Aklınıza koyduğunuz şeyleri yapabilir ve hedef odaklı olabilirsiniz.

9 Kasım 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde memnuniyetsizlik yaşadığın konuları, konuşmalarına ve tavırlarına yansıtabilirsin. Ancak gerginliğini, insanlara yaptığın sert eleştirilerle dışa vurmamaya özen göstermelisin. Eğer ailesi ile yaşayan bir Akrep burcuysan, ailen dağınık davranışlarından şikayetçi olabilir. Yeni kararlarla daha iyisine odaklanıyorsun. Fiziksel ve ruhsal anlamda değişim maratonuna girebilirsin.

9 Kasım 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal bir yapıya sahipsiniz. Anılarınız film şeridi gibi gözlerinizin önünden geçmesi sizleri ruhsal olarak sakinliğe taşıyacaktır. Bu sakinliğin verdiği huzura şükür edebilirsiniz daha çok anı biriktirmek için hayattan keyif almaya bakın.

9 Kasım 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İletişim trafiğinden kaynaklanan aksaklıklara dikkat etmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşmanızda fayda var. Yakın çevrenizi ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Eşinizi ihmal etmemeye özen gösterin. İkili ilişkilerinizde denge de kalmaya çalışın.

9 Kasım 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda atacağınız adımlar uzun vadeli ilişkiler getirebilir. İş konusunda kendinizi güzel girişimler içerisinde bulabilirsiniz.

9 Kasım 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başkalarının saldırganlıklarını fazla üstünüze alınmamaya özen gösterin. Ayrıca insanların davranışları size fazla sert gelirse de şaşırmayın. Büyük olasılıkla, bu tutumun sizinle değil daha çok onlarla ilgisi var. Yapılacak en iyi şey, kibirlerini ve güçlü doğalarını kulağınıza küpe yapmak. Belki de sizin kendinizin daha agresif bir tavır takınmanız gerekiyordur. Bugün arkanıza yaslanma ve pasif olma günü değil. Böyle yaparsanız, yolunuza çıkan lokomotif tarafından tamamen ezilmeniz muhtemel.

9 Kasım 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı sakarlıklar sizi utandırabilir fakat asla tahmin ettiğiniz kadar büyük şeylere yol açmayacaktır. Kelimenin tam anlamıyla kimse mükemmel değildir, bu yüzden kendinizi gergin hissettiğinizde bunu hatırlayın. Biri size bir soru sorarsa ve cevabı bilmiyorsanız, bunu gizlemek yerine dürüst olun. Bu size yeni ve samimi ilişkilerin kapısını açabilir.

9 Kasım 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Keskin zekanızın yardımıyla gizli olan şeyleri ortaya çıkarmada üstünüze yok. Daha sonra da olayı büyütmeyin. Tespit ettiğiniz konuyla ilgili olarak, almanız gereken bir önlem varsa, hiç kimsenin haberi olmadan gerekeni yapın.

9 Kasım 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun zamandır planladığınız projeleri gerçekleştirmek için cesaretinizi toplayın. Şüpheyle yaklaşanlar varsa onları da kendi tarafınıza çekmek için, fikirlerinizi güvenle anlatın. Çevrenizdekiler heyecanınıza olumlu tepki verecek ve sizi daha da teşvik edecek. Bu durum özel hayatınız için de geçerli. Bu yeni yönünüzü başkalarına göstermekten çekinmeyin – bu sayede ilerleyebileceksiniz.

9 Kasım 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sabit görüşünüzden biraz olsun uzaklaşmaya çalışmalı ve değişime açık olmalısınız. Kuruntulardan ve kuşkulardan uzaklaşmak istiyorsanız, yaşamınızda gerçekleşen olaylara daha geniş açıyla bakmanız gerektiğini de unutmayın. Kontrol gücünüzün genel olarak ön planda olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Odaklanmanız gereken bir gün.

9 Kasım 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz, değişiklik içine girmeniz aşk hayatınızı renklendirecek. Yaşama zevki ve mücadele şevki bulacaksınız. İş ilişkisinde olduğunuz kişileri bugün kırabilir ve sonra huzursuz olabilirsiniz. Bu davranışlar sizin düşman kazanmanıza neden olabilir. Hesapta olmayan harcamalar yüzünden düzenli ödemeleriniz aksayacak. Sağlık konularındaki kuşkularınızdan kurtulmak için bir an önce sağlık kontrolü yaptırmalısınız.

9 Kasım 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 13' 44"
Ay
Akrep
25° 14' 07"
Merkür
Koç
26° 28' 57"
Venüs
Balık
21° 41' 28"
Mars
Balık
05° 01' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 32"
Satürn
Balık
13° 18' 33"
Uranüs
Boğa
20° 39' 54"
Neptün
Balık
27° 48' 40"
Plüton
Kova
01° 49' 37"
Chiron
Koç
18° 47' 51"
Lilith
Başak
19° 48' 15"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>