Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kariyerin Değişiyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Muhtemelen "tevafuk" diye bir şey duymuşsundur. Bu,kendinizi doğru zamanda doğru yere koymak anlamına gelen manevi bir tesadüf sanatıdır. Bugün size profesyonel olarak yardımcı olması için yeni biriyle bağlantı kurmaya çalışıyorsanız, böyle bir şansınız olabilir. Veya heyecan verici, yeni ve romantik bir fırsat arayan biriyle karşılaşabilirsiniz. Bugün sezgilerinizin size rehberlik etmesine izin verin, özel bir şeyler olmaya başlayacağını göreceksiniz.

Nefes almakta zorluk çekiyormuş gibi hissediyorsanız ya da bugün her zamankinden çok sakar hissediyorsanız, huzurlu bir bahçede dinlenmek için kendinize yarım saat ayırın. Oturun ve dışa vuramadığınız öfkenizi araştırın. Öfkeniz bilinçsiz kaygıya dönüşmüş gibi görünüyor. İşinizle, itiraf etmenize izin verdiğinizden daha fazla hoşnutsuz olabilir misiniz?

Bugün biraz para kazanabileceğiniz bir gün olabilir. Bu para bir çok çeşitli yerden gelebilir: Devlet Dairesi, bir hesaplama hatasından dolayı size geri ödeme yapabilir veya maaşınızda beklenmedik bir artış olabilir. Bu paranın nasıl geleceğine dair olasılıklar sayısız. Bu paranın gelişini, hayatınızın her alanında doğru yolda olduğunuz şeklinde yorumlayabilirsiniz.

Biraz dinlenmek ve rahatlamak isteyeceksin. Elbette kişisel kaynaklarına fazlaca güveniyorsun. Ne zaman enerjini koruman gerektiğini de biliyorsun; özellikle de profesyonel açıdan hayat zorlayıcı olunca. Ama, bugün geleceğe yönelik planlarında bir sıkıntı olup olmadığını kontrol etsen fena olmaz. İçindeki ateş sana bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilir mi?Bugün birisinin tekerinize çomak soktuğu hissine kapılabilirsiniz. Bu aralar kim olduğunuzu aklınızdan çıkarmamanızda fayda var. Birisinin ya da bir şeyin sizi aşağı çektiğini hissederseniz, hiç şaşırmayın. Eğer böyleyse, tek kelimeyle o kişiden ya da durumdan uzak durun. Herkesi mutlu etmek sizin sorumluluğunuzda değil. Başkalarını bataktan çıkarmaya çalışırken kendinizi dibe çekmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dünyanın hızla değişmesi seni de etkileyecek. Değişime ayak uydurmak isteyeceksin. Sürekli yeni şeyler öğrenmek senin için önemli olacak. Öğrendiklerinin yardımıyla sorunlarla daha cesur yüzleşeceksin.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Gün içinde harcamalar, para çıkışları gündeminizde olabilir. Abartılı adımlardan kaçınmak gün içinde daha akılcı olabilir. Akşam saatlerinde heyecan duygusu, isteklerinizin peşinden gitme dürtüsü artabilir.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hayatında yeni bir sayfa açılıyor. Eğer çalışmayan bir Akrep burcuysan,başvurularınla ilgili geri dönüşler alabilirsin. Zaman yönetiminde sabırsızlığın üzerinde. Giriştiğin bütün işlerin bir anda olmasını istemen huzursuzluğunu artırabilir. Bilgi ve birikimine güvendiğin bir arkadaşınla iletişime geçip dertleşmek isteyebilirsin. Sağlığını yakından takip edeceksin.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi sorunlarınızı kimseye açamıyorsunuz. Güvendiğiniz yakınlarınız sizlerdeki sorunu fark ederek yanınızda olmak isteyecekler. Bu konuda biraz rahatlamalı ve endişelerinizi karşı tarafla paylaşarak çözüm yolları aramalarına izin vermelisiniz.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Hareketli bir gün sizi bekliyor olabilir. Kardeşlerle ilgili konular önem kazanabilir. Ailenize karşı sorumlu olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili uğraşlar olabilir. İkili ilişkilerinizde hassas durumlar ortaya çıkabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi yönünüzüm güçlenmesi ve kişisel gelişime önem vermek gibi alanlarda bugünlerde oldukça başarılı olabilirsiniz.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eylemleriniz gerçekliğinize bir tutam hayal getirmek yönündeki güçlü arzunuzun etkisinde kalabilir. Rutin hayatınıza alışılmadık bir şeyler katabilirsiniz. Ne de olsa hayat bir komedi sahnesi değil mi? Başkalarını her şeyi bu kadar ciddiye almamaya teşvik edin ve insanların aydınlanmasına yardım ederken yaratıcı olun.

8 Kasım 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayat şu anda biraz sıkıcı gelebilir, sanki bir çıkmaza saplanmışsınız gibi. Size güzel bir manzara sunan bir yer değişikliği, moralinizi yükseltmeye ve içten dışa yeniden ışıldamanıza yardımcı olabilir. Eve döndüğünüzde, kendinize daha iyi davranmak için muhtemelen daha fazla motive olacaksınız.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dikkatinizi sadece yapacağınız işlerde odaklaştırmalısınız. Duygusal yaşantınızda önleyemeyeceğiniz bir hareketlilik mevcut. Büyük başarılara hazır olun. Güçlü konumunuzu kıskanan kişilerin varlığı, sizi huzursuz edebilir..

8 Kasım 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı nihayet gelmiş görünüyor. Cesur davranırsanız sadece özel hayatınızı değil,hayatınızı da daha iyiye götürebileceksiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerin örnek alacağı biri haline gelebileceksiniz. Ancak dinlenmek için kendinize vakit ayırarak stresinizi hafifletmeniz de gerekecek. Boş zamanlarınızı hobilerinize ayırın. Böylece hedeflerinizi gözden kaybetmeyeceksiniz.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sergileyecek olduğunuz davranışların yanlış anlaşılma ihtimali var. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasıyla beraber kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Tercihleriniz konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Amaçlarınıza uygun hareket etmenizin her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmamalısınız.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir aşkın sinyalleri var. Kişiliklerinizin uyuştuğunu biliyor, fakat koşulların hazır olmadığını düşünüyorsunuz. Bu kadar cesaretsiz olmayın, ilk adımı atın gerisi kendiliğinden gelecek. Beraber çalıştığınız bir insanla birbirinize üstünlük kurma yarışına girmeniz gerekebilir. Size yönelik yanlış yargıların çoğu, sizi yeterince tanımamalarından kaynaklanıyor. Kendinizi daha iyi ifade edin. Maddi bir sıkıntınız bulunmuyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz. Soğuk havalarda dışarı çıkarken dikkatli olun.

8 Kasım 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 31' 43"
Ay
Akrep
16° 30' 20"
Merkür
Koç
26° 08' 58"
Venüs
Balık
20° 48' 55"
Mars
Balık
04° 28' 14"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 33"
Satürn
Balık
13° 13' 42"
Uranüs
Boğa
20° 37' 55"
Neptün
Balık
27° 47' 05"
Plüton
Kova
01° 48' 56"
Chiron
Koç
18° 45' 22"
Lilith
Başak
19° 43' 32"
True Node
Koç
15° 35' 36"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>