Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hareket Artıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün kelimelerinizi nasıl kullandığınıza dikkat edin, çünkü insanlar bir şeyleri ciddiye alabilirler. Bugün, başarısızlık kadar başarı için de harika bir fırsat. Birini mutlu etme ve onu neşelendirme gücünüz var. Başkalarının ihtiyaçlarına karşı duyarlı olun ve normalden daha fazla kulak verin. Birinin daha önce hiç görmediğiniz bir tarafını görebilirsiniz.

Bugün çok fazla şey halletmek için iyi bir gün. Birden fazla göreve konsantre olmayı ve çeşitli projeleri bir kerede bitirmek size çok kolay gelecek. Telefon görüşmeleri yapacak, e-postalara yanıt verecek ve kendi projelerinizde de aynı anda çalışacaksınız. Bugün süper kahraman gibi hissedebilirsiniz! Çünkü gezegenlerin enerjileri şu anda dayanıklılığınızı ve açıklığınızı artırıyor. Öyleyse bundan faydalanın!

İnsanlardan çok fazla şey öğrenmeyi umduğunuz bir gün bugün. Sosyal etkinlikler, etrafınıza size olan takdirini ve beğenisini gizlemeyen insanları etrafınıza topluyor. Bu insanlar size ilginç ve faydalı bilgiler verebilir. Bu da daha zor hedeflerinizle ilerleme konusundaki güveninizi canlandırabilir, aynı zamanda egonuzu tatmin edebilir. Bugün oluşan yeni ilişkiler uzun-vadeli olacak gibi görünüyor. Bu ilişkiler, arkadaşlık,ortaklığı ve hatta belki yeni aşklar olabilir.

Duygularının uzun bir tatile ihtiyacı olduğunu düşünüyorsun. Bugün, sadece tek bir şey yapmak istiyosun...şapşallık olabilir mi? Çevrendeki herkese esprilerle takılabilirsin! Yaşamın sunduğu bütün neşeyi benimsemek için harika bir gün. Gerisi ise zaten boş!Bugün hayatınıza bir heyecan katın. Belki de işler sizin için bayat ve sıkıcı bir hal almaya başladı. Durum böyleyse, bir düşünün bakalım, kendinizi yeterince aşmamış olabilir misiniz acaba? Unutmayın ki kendi ateşinizi yakmaktan siz sorumlusunuz. Bugün bir şeyleri başlatmak için mükemmel bir fırsatınız var, bu yüzden paçaları sıvayın. Zihninizi harekete geçirmenize yardımcı olmaları için başkalarını da işe karıştırmaktan çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi çoğunlukla başka insanların işlerine koştururken bulabilirsiniz yalnız kendinize de biraz zaman yaratmayı unutmamalısınız. Elbette ki başkaları için kendi ihtiyaçlarınızdan vazgeçtiğiniz bazı anlar olabilir ancak her zaman böyle yapmak sonunda kendinizi ihmal edilmiş ve hatta incinmiş hissetmenize neden olabilir. Gününüz bu şekilde gelişiyorsa, bu gece ya da yarın için kendinize bazı planlar yapmanızda fayda var. Her şeyi dengede tutmaya çalışın.

7 Kasım 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Önümüzdeki 2,5 aylık süreçte kısa süreli eğitimler, kısa süreli keyifli yolculuklar gündeminizde olabilir. Bu tarihten itibaren daha çok mantıksal düşünmeye gidecek, ayaklarınız yere basmaya başlayacaktır. Kardeşlerle ilişkilerde yardımlaşma, emek ve sabır gerektiren durumlar gündeminizde olabilir. Komşular ve akrabalarla gerekli mesafeler içinde olmalı.

7 Kasım 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar günü olsa da gün senin için hareketli geçebilir. Beklediğin bir görüşme haberi heyecanlanmana ve yeniden bazı şeyleri umut etmene neden olacak. Eğer ilişkisi yeni bitmiş bir Akrep burcuysan, sevgilinin atacağı adım yeniden bir araya gelmenizi sağlayabilir. Uzun zamandır dinlemediğini hissetmek, kendine daha çok zaman ayırma isteğini körükleyecek. Akşamını, mutfakta yeni tarifler deneyimleyerek geçirebilirsin.

7 Kasım 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi özgürlük istiyorsunuz. Gelecek kaygısı sizleri duygusallığa itiyor. Bu duygu durum değişikliği size mantıklı kararlar almakta geri koyuyor olabilir. Geleceğinize dair adım atmalı için bir şeyleri ertelememeli ve bazı bahanelerin arkasına sığınmamalısınız. istediğiniz şeylerin peşinden koşarsanız onlara sahip olabilirsiniz.

7 Kasım 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde harcamalara dikkat etmek gerekiyor. Ancak yaratıcı bir çalışmaya zaman ayırmanız da faydalı olabilir.

7 Kasım 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle sevgi ve manevi konulara önem verdiğiniz bugünlerdekonusunda dikkatsizlikler yaşamamak için çaba göstermelisiniz.

7 Kasım 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işlerinizin normalde olduğu kadar kolay yoluna girmediğini fark edebilirsiniz. Herkesin böyle günleri vardır; bu da sizin payınız. Gezegenlerin bugünkü konumu çoğu kişiyi olumsuz etkileyecek, dolayısıyla bugün başkalarının gerginliğiyle uğraşmaya hazırlıklı olmalısınız. Sizin neyin beklediğini önceden bilirseniz başa çıkmak bir nebze daha kolay olabilir.

7 Kasım 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Normalde kendinize saklasanız bile, sosyalleşme şu anda gerçekten içinizdeki en iyiyi ortaya çıkarabilir, özellikle de sizin kadar tutkulu insanlarla birlikteyseniz. Sadece eğlenmek için bir ders almak, benzer ilgi alanlarına sahip kişilerle tanışmanıza ve aynı zamanda zihninizi açmanıza ve bazı bakış açılarınızı değiştirmenizi sağlayabilir.

7 Kasım 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır izleyeceksiniz. Kendinize güveniyorsunuz. Ödün vermeyen yapınızı herkes biliyor ve sorunlarına çözüm getirdiğiniz kişiler sizi savunuyorlar. Fakat aşk yaşantınız etkilenecektir.

7 Kasım 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

7 Kasım 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi oldukça zorlu etkiler içerisinde bulabilirsiniz. Nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Doğru ifadeler ortaya koyabildiğiniz sürece aslında olumsuz etkileri daha az hissedeceksiniz. Enerjinizin farkında olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

7 Kasım 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda ilk günkü heyecanınızı yaşıyorsunuz. Böyle bir ilişkiyi yakalamaktan mutlu olmanıza rağmen aranızı bozmaya çalışanlar var, dikkatli olun. İş konusunda yeni sorumluluklar almaya hazırsınız. Fırsatları iyi değerlendirdiğiniz takdirde, daha mutlu olabileceğiniz bir başka sektöre geçmeniz mümkün. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Uykusuzluk probleminiz giderek artıyor.

7 Kasım 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 02' 37"
Ay
Akrep
22° 54' 52"
Merkür
Koç
26° 24' 01"
Venüs
Balık
21° 27' 33"
Mars
Balık
04° 52' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 09"
Satürn
Balık
13° 17' 16"
Uranüs
Boğa
20° 39' 22"
Neptün
Balık
27° 48' 15"
Plüton
Kova
01° 49' 26"
Chiron
Koç
18° 47' 11"
Lilith
Başak
19° 46' 60"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>