Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Meşguliyetin Artıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevgiliniz sizinle yakın bir zaman geçirmek isteyecek ve siz de bunu geri çeviremeyeceksiniz! Günün enerjisi eğlenceli, sevecen etkileşimlere işaret ediyor, bu sayede sevgilinizle çok güzel zaman geçirebilirsiniz. Şu an bir ilişkiniz yoksa, son zamanlarda hoşlandığınız biriyle özel bir aşk ilişkisi kurabilirsiniz. Çekinmeyin ve bu kişiyi romantik bir akşam için davet edin.

Bu durum sadece bugünlük olabilir, ancak bugün inanılmaz derecede iyimser ve kendinizden eminsiniz! Zırhı parlayan bir şövalye gibi çok havalı ve cesursunuz. Karşınıza çıkacak bazı tuhaf durumları önemsemeksizin kendinizi öne sürme konusunda cezbedileceksiniz. Bu yüzden, sorumluluğun sizde olduğu çalışmalar ya da duygusal meselelerdeki gerçekliğin çarpıtılma olasılığına karşı dikkatli olun. Böyle bir günde kafanız karışabilir.

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz çünkü normalde cevaplayabildiğinizden çok daha fazla telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bugün önceliklerinizi belirleyip onlara sadık kalma günü. Yoksa gününüzü giderek artan bir hızla sahanın dört bir yanını dolaşan bir tenis topu gibi geçirebilirsiniz. Gün boyunca derin nefes alın bu şekilde öfkenizi kontrol atlında tutabilirsiniz.

Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı, zor bir durum içerisindesin. Duyguların hayatının akışında ve yapıp ettiklerinde ağır basıyor ve adeta duygusal açıdan sınırlarda yaşıyorsun. Şu anda deneyimlediğin şey her ne ise, bunun hatalı bilgilere veya varsayımlara dayanıyor olma olasılığı yüksek. Gerçeği göremeyecek hale gelecek kadar kendini dramaya kaptırmamaya dikkat etmelisin. Mevcut eğilimin seni sabit bir bakış açısına kilitleyebilir.Bugün kendinizi çoğunlukla başka insanların işlerine koştururken bulabilirsiniz yalnız kendinize de biraz zaman yaratmayı unutmamalısınız. Elbette ki başkaları için kendi ihtiyaçlarınızdan vazgeçtiğiniz bazı anlar olabilir ancak her zaman böyle yapmak sonunda kendinizi ihmal edilmiş ve hatta incinmiş hissetmenize neden olabilir. Gününüz bu şekilde gelişiyorsa, bu gece ya da yarın için kendinize bazı planlar yapmanızda fayda var. Her şeyi dengede tutmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uzun telefon görüşmeleri yapabilir ya da uzun süre araba kullanabilirsiniz. Bir arkadaşınızla ortak bir ilgi alanınızı keşfedebilir ve bu alanda etkinlikler yapabilirsiniz. Bu, anlaşmazlıklara neden olan ya da hakkında çok az şey bildiğiniz bir ilgi alanı olabilir bu yüzden konuyla ilgili kitap değiş-tokuşu yapabilir ya da kurslara katılabilirsiniz. Bu kişiyle ilişkiniz, bu yolla daha da güçlenip yakın bir hal alacak ve ufkunuz da genişleyecek.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Önümüzdeki 2,5 aylık süreçte kısa süreli eğitimler, kısa süreli keyifli yolculuklar gündeminizde olabilir. Bu tarihten itibaren daha çok mantıksal düşünmeye gidecek, ayaklarınız yere basmaya başlayacaktır. Kardeşlerle ilişkilerde yardımlaşma, emek ve sabır gerektiren durumlar gündeminizde olabilir. Komşular ve akrabalarla gerekli mesafeler içinde olmalı.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonu da olsa işlerle meşgul olman gereken bir gündesin. Bu durum çevren tarafından takdir görmeni sağlayacak. İletişim gezegeni Merkür, burcunda konumlanmaya başlıyor. Gizli saklı konular gün yüzüne çıkabilir. Sağlığını ön plana alıp, daha dikkatli davranmak isteyeceksin. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin ailesi ile hararetli konuşmaların içerisinde kalabilirsin.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeniden ilerlemek ve yeniden başlamak için güçlü nedenleriniz olmasına rağmen yeni bir adım atma cesaretiniz olmamasına kendinize kızıyor olabilirsiniz. İlişkilerde sert cümlelerden kaçının. Herkes hatasını fark eder.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularda biraz daha özenli davranın. Duygusal nedenler yüzünden gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Birikimlerinizi kontrol etmeniz yararlı olabilir.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı iyi yönetebilseniz de sizin dışınızda gelişen bir takım aksaklıklar olabilir. Sükunetinizi koruyabilmeyi her zaman hatırlamanız gerekmekte...

6 Kasım 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün son derece sıradan bir gün olduğunu bildiğin için neden insanların bu kadar duygusal olduğunu merak edebilirsin. Neden senin kadar büyük bir gülümseme sergilemedikleri konusunda insanları rahat bırak. Eğer insanaların sana güvenmesini istiyorsan, onlarla aynı seviyeye kendini taşıyabileceğini kanıtlamalısın. Diğer insanların ihtiyaçlarına karşı daha anlayışlı ol.

6 Kasım 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın tarihli bir deneyimden dolayı reddedilme korkusu hissediyor olabilirsiniz, ancak bu uzun süreli bir duygu olmak zorunda değildir. Harika bir arkadaş veya ortak olabilecek birçok insan var ve muhtemelen sizi geri çeviren kişi zaten sizin için iyi bir takım arkadaşı olamayacaktı. Yine de, böyle bir durumda üzülmek normaldir, bu yüzden olayları sindirmek için biraz yavaşlamayı düşünün.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, burcunuzda ilerlerken duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişimler içindesiniz. Partnerinizle olan ilişkilerinizde içten ve samimi davranıyorsunuz. Arkadaşlık bağlarınızı daha da ön plana çıkaracaksınız.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerde daha sağlıklı iletişim kurabilirsiniz. Genel olarak var olan sorunları ve sıkıntıları da geride bırabileceğiniz için her şeyin istediğiniz gibi olmasını da sağlayabilirsiniz. Olaylar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlama şansınız da var. Her şeyin istediğiniz gibi olabileceği bir süreçtesiniz. Olumsuzlukların son bulmasıyla beraber kendinizi net olarak ortaya koyma şansınız da var.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Üçüncü şahısların ilişkinize karışması, aranızda bir anlaşmazlık çıkmasına neden oluyor. Dürüst olarak kendinizi ifade edememeniz, duygusuz bir aşk macerası veya evlilikle sonuçlanabilir. İş ilişkilerinizde küçük meseleleri büyütmemeye özen gösterin. Beklediğiniz gelişmeler gerçekleşecek. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. O nedenle paranızı gereksiz şeyler için çarçur etmemelisiniz. Zihinsel yorgunluğunuz kendini bedensel olarak da belli etmeye başlad

6 Kasım 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 36' 59" R
Ay
Aslan
24° 58' 04"
Merkür
Koç
18° 11' 18"
Venüs
Koç
16° 03' 09"
Mars
Balık
20° 21' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 09' 33"
Satürn
Balık
15° 25' 58"
Uranüs
Boğa
21° 40' 09"
Neptün
Balık
28° 31' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
19° 57' 36"
Lilith
Başak
21° 59' 34"
True Node
Koç
15° 35' 04"
Son Güncelleme : 18/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>