Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hedefin Sensin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün aile ile vakit geçirmek için iyi bir gün. Yalnız yaşıyorsanız, bugün ailenizi veya kardeşlerinizi ziyaret edin. Şu an sevdiklerinizle iletişim kurarsanız daha enerjik ve beslenmiş hissedebilirsiniz. Eğer kendi aileniz varsa, bugün birlikte yapabileceğiniz eğlenceli bir şeyler bulmaya çalışın. Çocuklarla oynarken ya da eşinizle vakit geçirirken stresinizi atacak ve kendizi şarj edeceksiniz.

Bugünün öncelikli endişesi, uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir projeyi tamamlamak için çok miktarda enerjiyi bu projeye kanalize etmek olabilir. Bu başarıdan kaynaklanan memnuniyet çok büyük olabilir; bir noktada kendinizi bir sandalyede çökmüş olarak bulabilir, başarınızdan başka bir şey düşünemez hale gelebilirsiniz. Sırtınızı sıvazlamaktan korkmayın; kazandınız. Bu akşamı kutlama yaparak geçirin!

Normalde kurnaz, uyanık ve tamamen gerçekçi bir insansınız. Ancak bugün ortalıkta sersem gibi dolaşabilir, hayallerde kaybolabilir, bir sürü farklı şey düşünebilir ve asla tek bir tanesine odaklanamayabilirsiniz. Hatta biri sizinle konuşmaya geldiğinde irkilebilirsiniz bile. Eğer iç dünyanıza döndüyseniz, sorun yok, böylece bazı içgüdülerinize kulak verebilirsiniz. Fakat öyle değilse, odağınızı yeniden kazanmaya çalışın!

Yarım kalmış ve unutulmuş işlerin varsa, bunlara tekrardan dönüp biraz vakit ayırabilirsin. İş enerji ve güdülenmeye gelince, göksel açılar sana büyük bir destek sunuyor! Önceleri imkansız olarak nitelediğin şeyler bir anda gözüne çok ulaşılabilir gelebilir. Bitmemiş ödevlere, seni zorlayan görevlere dönüş yapmak verimli sonuçlar doğurabilir. İşleri tamamen tersine döndürüp geçmişte başaramadığını başarabilirsin.İş başkalarına geldiğinde, koruyucu biri olup çıkıveriyorsun. Bugün birini kanatlarının altına alabilirsin. Bir proje konusunda ekstra yardıma ihtiyacı olan biri olabilir. Belki gerekli açıklamaları ve yardımları sen yapabilirsin. Ya da bir arkadaşın kişisel bir yardım talep edebilir. Çocuklarına bir süre bakabilir veya bazı işlerini görebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sanki tüm dünyayı ele geçirebilirmişsiniz gibi hissettiğiniz o günlerden biri olabilir bugün. Ulaşmak istediğiniz şeyi elde etmek için ne gerekiyorsa yapmaya istekli, güçlü ve kararlı hissediyorsunuz. Bu aralar bir hedefe ulaşılabilir, arzular gerçekleştirilebilir ya da belki de talih yüzünüze gülebilir. Bugün yeni biraramanın, zam istemenin veya en sevdiğiniz projelerden birinde başarı elde etmenin tam zamanı.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerliyor. Gün içinde sezgileriniz daha güçlü çalışabilir. Geçmişe dair konular gündeme gelebilir. Eski dostlardan ve uzaklardaki kişilerden haberler alabilirsiniz. Yaratıcı ve sanatsal çalışmalar yapmak için destekleyici bir gün.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tüm hafta bugünü beklemene rağmen yaptığın planlar altüst olabilir. Her ne kadar kendi alternatiflerini hazırlamak istesen de moral bozukluğun buna izin vermeyebilir. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinle sinema ya da tiyatro gibi etkinliklere katılabilirsin. Sağlığın ile ilgili konularda daha titiz davranmak isteyeceksin. Yaşam standardını düşüren hiçbir konuya karşı tolere göstermeyeceksin.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde tutkularınızı dile getiriyorsunuz. İstek ve beklentilerinizde açık sözlü olmak isteyeceksiniz. Karşı taraftan da bu konuda aynı beklentiler içinde olmanız sizin merakınızı tetikleyebilir. Beklenti ve istekleriniz konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşkta romantizm ya da hayal gücünüzü öne çıkaran imkanlar var. Aynı zamanda eviniz için de çok şey yapabilirsiniz.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle olan ilişkinizde kendinizi yalnız hissedebilirsiniz Ancak her şey olması gerektiği için var oldu bu yüzden kendinizi suçlamamalısınız...

13 Kasım 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi yarışmalar ve gelecek için düşündüğünüz olası hedefler hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Hayal etmek size iyi gelebilir. Çocukken neler düşlerdiniz? Ne olmak isterdiniz? Peki şimdiki hayatınızda o düşlediklerinize yakın bir yerde misiniz? Eğer değilseniz, sizin için bunun bir sakıncası var mı? Biraz ara verin ve üzerinde düşünülmeleri gerekiyorsa eğer, bunları düşünün, işleri olması gerektiği yere geri koyun.

13 Kasım 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alışık olmasanız da bugün kendinizi drama kraliçesi olarak bulabilirsiniz. Verdiğiniz tepkilerin aslında neye olduklarını iyi düşünün. Sahne ışıkları altında hissetmek istemeniz anlaşılabilir olsanız da sadece tek bir sahne ve birçok başrol olduğunu unutmayın. İnsanlara ters düşmek şu an olduğunuz konumda size hiç iyi gelmeyecektir.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Onu yargılamadan dinlemelisiniz. Sorunlarını sizinle paylaşmaya cesareti yok. Haklı olduğunu duymak istiyor. Yanlış anlaşılmalar yüzünden kırılgan oldunuz. Çevrenizi sorgulamaktan vazgeçmelisiniz. Kilonuza dikkat edin

13 Kasım 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece aslında pek sorun yaşanmayacak. Terslikleri tamamen geride bırakmaya çalışmalısınız. Etkin adımlar atmak için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğiniz, çözümü olmayan bir yola girmiş ve büyük olasılıkla hoş olmayacak bir sona varacak. Bu ilişkiye önyargısız baktığınız zaman, pek mükemmel olmayan ilişkinin doğal olarak sona erdiğini kabulleneceksiniz. İşinizde başkalarının düşüncelerine de önem vermeniz gerekiyor. Siz de zaman zaman yanılıyor olabilirsiniz. Fikirlerinizde inat etmeniz eleştirilere yol açabilir. Parasal konularda bazı sıkıntılar yaşayacaksınız. Bunun sebebi biraz da savurgan olmanızdan kaynaklanıyor.

13 Kasım 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 22' 40"
Ay
Akrep
14° 38' 07"
Merkür
Koç
26° 04' 10"
Venüs
Balık
20° 37' 35"
Mars
Balık
04° 21' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 37"
Satürn
Balık
13° 12' 39"
Uranüs
Boğa
20° 37' 30"
Neptün
Balık
27° 46' 45"
Plüton
Kova
01° 48' 47"
Chiron
Koç
18° 44' 50"
Lilith
Başak
19° 42' 31"
True Node
Koç
15° 35' 29"
Son Güncelleme : 28/03/2024 17:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>