Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Motivasyonun Yükseliyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Hayatınız üzerine düşünme dönemindesiniz ve bugün muhtemelen bazı önemli kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizden çok şey istiyorsunuz. Neden olduğunu hiç düşündünüz mü? Onlardan kendinizden daha fazlasını şey talep ettiğiniz zamanlar oluyor. Ancak bu pek adil gözükmüyor, değil mi? Bugün, bunu nasıl düzelteceğinize dair bazı fikirler ve görüşler edinebilirsiniz. Onlar için standartlarınızı düşürün veya kendiniz için standartlarınızı yükseltin. Eşit standartları sağlamak için yapmanız gerekenleri yapın.

Bugün ciddi ve içe dönük bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Kariyerinizde üzerinde çalıştığınız bir fikre odaklanmış olabilirsiniz. Ya da bir ilişki sorununu düşünüyor olabilir ve bazı şeyleri çözmeye çalışıyor olabilirsiniz. Memnuniyetiniz için bazı şeyleri anlayana kadar, şirket havasında olmayabilirsiniz. Bu nedenle, akşamki sosyal etkinlikleri reddedip, oyunu evdeki sakin bir geceden yana kullanmak isteyebilirsiniz.

Bugün ilgiler üzerinizde. Yaratıcı yazma, hikaye anlatıcılığı, konuşma, öğretme veya aktörlük bugünkü gündeminizde olabilir ve bu konularda başarılı olacaksınız gibi. Zihniniz odaklanmaya hazır, hafızanız çok güçlü. Bugün ne yaparsanız yapın, bunu uzun süre devam ettireceksiniz gibi görünüyor ve kesinlikle bundan keyif alacaksınız. Aynı zamanda, alacağınız iltifatlara da hiç şaşırmayın. Günün tadını çıkarın!

Bugün aklına annen gelebilir. Enerji, ailenle ilgili şeyler destekleyici nitelikte. Eğer annene yakın değilsen, belki senden gelecek bir hareketle aranızdaki ilişki güzelleşebilir. Annenin şu anda neye ihtiyacı olduğunu düşün, ve bunun üzerinden bir arkadaşlık köprüsü kurmaya çalış. Sıfırdan başlayıp hızla ileri gitmenin zamanı gelmiş olabilir.Sanki tüm dünyayı ele geçirebilirmişsiniz gibi hissettiğiniz o günlerden biri olabilir bugün. Ulaşmak istediğiniz şeyi elde etmek için ne gerekiyorsa yapmaya istekli, güçlü ve kararlı hissediyorsunuz. Bu aralar bir hedefe ulaşılabilir, arzular gerçekleştirilebilir ya da belki de talih yüzünüze gülebilir. Bugün yeni biraramanın, zam istemenin veya en sevdiğiniz projelerden birinde başarı elde etmenin tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir arkadaş edinin ve kendi kişisel gelişiminizden daha büyük bir amaç uğruna çaba gösterin. Yardım istemek yerine insanlara yardım eli uzatıp onlarlabirliği yapın. Daha çok özveride bulunursanız uzun vadede hiç ummadığınız kadar çok şey kazanacağınızı göreceksiniz. Etrafınızdakilere karşı cömert olun ve herkesin yararına olacak ortak hedefler oluşturulmasına öncülük edin.

12 Kasım 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde ebeveynlerinizle ilgili konular öne çıkabilir. Ebeveyn olma, gebelikle ilgili gündemler ile meşgul olabilirsiniz. Akşam saatlerinde bir şans ve fırsat karşınıza gelebilir.

12 Kasım 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün için planladığın konuların yolunda gitmesi seni motive edecek. Yine de gün içerisinde zaman zaman programlarından sapabilir ve başka ilgi odakları bulabilirsin. Kronik rahatsızlığı olan bir Akrep burcuysan, rutin kontrollerini ihmal etmemelisin. Duygusal olarak bağlı olmana rağmen hayatından çıkardığın insanlarla ilgili duyacakların seni şaşırtmayacak, üstelik iyi ki gitmişler de diyebilirsin.

12 Kasım 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminizde keskin olmak yerine yuvarlak ve uyumu gözetecek konuşmaları tercih ediyorsunuz. Öncelikle gözlem yapmak isteyeceksiniz sonrasında ortamın gereğine göre konuşma yapacaksınız. Böyle zamanlarda anlaşılır konuşmalar içinde olmak değerinizi arttırabilir.

12 Kasım 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz işlerinizde yaratıcılığınızı kullanmak sizi daha iyi hissettirecektir. İkili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Bugün etrafınızdaki insanlara kendinizi ifade edebilmeniz, önem kazanabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hayatınızla ilgili risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Akışta kalın.

12 Kasım 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yenibağlantıları kurmak ve fikir alışverişinde bulunmak için uygun bir gündesiniz. Niyetlerinizi eyleme dönüştürmeye başlayabilirsiniz.

12 Kasım 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal etkinlikler, bilim, teknoloji, okült, astroloji ya da sosyal bilimler gibi ilginç alanlarda faaliyet gösteren ilginç insanlarla sizi buluşturabilir. Bu insanlara hayran olmanız olası, onlar da size hayran olacak! Öte yandan, akşam kendinize, hayatınızdaki erkeğe özel biraz zaman ayırın. Tüm bu entelektüel sohbetin ardından yalnızca size özel sarf edilmiş basit tatlı sözler duymak isteyebilirsiniz.

12 Kasım 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda yoğunluk seviyeniz, daha rahat olan aile üyeleri için endişe verici olabilir. Bu, ortada buluşmanın daha zor olduğu bir gün olabilir. Tartışmaya girmeden, farklılıkları kabul edip devam etmeyi düşünün. Ortalık sakinleşene kadar, bu ilişkileri mesafeli ama samimi tutmak isteyebilirsiniz.

12 Kasım 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş burcunuzda ilerliyor.. Artık daha kararlı ve cesur düşünceler içinde olacaksınız. Duygularınızda her zamanki gizliliğinizden kurtuluyor. Kendinizin bazı değerlerinizi görüyorsunuz.. Değişiklik size iyi gelecektir.

12 Kasım 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

12 Kasım 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İç dünyanızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmak için harekete geçmek isteyeceksiniz. Beklentilerinizin yavaş yavaş karşılık bulma ihtimali var. Dengeli olduğunuz sürece pek sorun yaşanmayacak. Amaçlarınıza uygun hareket etmenin daha doğru bir tercih olacağını da unutmamanız gerekiyor.

12 Kasım 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize olan duygularınızı belli edememek yüzünden zor bir gün geçirebilirsiniz. Bu konudaki çekimserliğiniz, sevgilinizi üzebilir ve yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Kariyerinizde şansınız açık, fakat tanımadığınız yeni sorunlarla ilk kez karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olun! İş hayatınızda yeni bir dönem açılmak üzere. Paraların tamamen suyunu çektiği bir dönemdesiniz, ama yakın geleceğinizde bol ışık görünüyor. Sağlığınız iyi, fakat kendinizi çeşitli vitaminlerle destekleyebilirsiniz

12 Kasım 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 45' 37" R
Ay
Akrep
10° 05' 12" R
Merkür
Koç
16° 01' 45"
Venüs
Koç
23° 49' 11"
Mars
Balık
25° 13' 37"
Jüpiter
Boğa
22° 36' 16"
Satürn
Balık
16° 02' 39"
Uranüs
Boğa
22° 01' 02"
Neptün
Balık
28° 43' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 16"
Chiron
Koç
20° 19' 35"
Lilith
Başak
22° 41' 29"
True Node
Koç
15° 37' 30"
Son Güncelleme : 24/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>