Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Baskıları Dizginliyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

İşler bugün sizin için bir şekilde küçük bir zirveye ulaşıyor. Kendinizi sevme konusunda neler yapabileceğinizi düşünmeye biraz zaman ayırın. Çevrenizdeki kolektif ihtiyaçları çok düşünmekten kendinizi unutuyor olabilirsiniz. Unutmayın, fikirlerinizi ve değerlerinizi dünyaya duyurmak bu alışkanlıkları edinene kadar hiçbir şey ifade etmeyecek.

Bugün, kariyeriniz için önemli olduğu anlaşılan biriyle bağlantı kurabilirsiniz. Eğer isterseniz, kısa bir süre önce, işlerin sizi daha yüksek bir başarı seviyesine doğru götürdüğü bir döngüye gireceksiniz. Uzun vadede size yardımcı olabilecek birisiyle tanışabilir veya o kişiyi arayabilirsiniz, bu nedenle çok dostane veya destekleyici görünen herkese dikkat edin. Bu kişi ileride yeni bir fırsat için önemli bir bağlantı olabilir!

Bugün evinizi düzende tutma konusunda endişelisiniz ve bunu ilk başta düşündüğünüzden daha ürkütücü bir görev olarak görebilirsiniz. Asla dayanıksız çatı katı merdivenleri düzeltmediğinizi fark edebilir veya salon halısında kocaman bir lekeyle karşılaşabilirsiniz. Evinizde onarma ve yeniden dekorasyona dair çok fazla yapılması gereken şey var. Bu işi yapamazmış gibi hissediyorsanız, yardımcı olabilecek profeyonel kişiler de var.

İnsanların eylemleri ve duyguları aldatıcı özellikle taşımakta ve eğer dikkat etmezsen sen de bu özellikleri taşıyan suçlulardan biri olabilirsin. Elindeki malzemeleri kullanarak yanıltıcı bir cephe oluşturabilirsin. Aniden bu cephe, kendin hakkında hissettiklerine yıkılabilir. Gerçekleri açıklamayı zor bulabilirsin. Evet, er ya da geç bunu yapmak en iyisi olacaktır.Aynı anda her yerde bulunamayacağınızı ve stres altındayken her şeyin altından kalkamayacağınızı kabul etmeye çalışın. Bugün çayınızı her zamankinden yavaş içerek olsun ya da biraz daha düşük tempolu yürüyerek olsun uzun bir ara vermek için iyi bir gün. Ne şekilde olursa olsun işleri ağırdan alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu dönem hayatınıza bir takım yeniliklerin gelecek bir dönem olabilir, her ne kadar son moda şeyler hakkında deliren bir insan olmasanız da. Geçiçi şeylere karşı çok fazla hevesiniz olmayabilir ama hayatınızdaki modern şeylerin eski alışkanlıklarınıza dayandığını reddedemezsiniz. Bu yüzden sizi gerçekten harekete geçirecek olan şeylerin ne olduğuna bir göz atmalısınız.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Gün içinde bir süredir kafa yorduğunuz, emek sarf ettiğinizve konuların sonucuna ulaşabilirsiniz. Netleşmeler artıyor ve önünüzü daha net görüyorsunuz. Aklınıza koyduğunuz şeyleri yapabilir ve hedef odaklı olabilirsiniz.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev hayatında artan işler ve diğer yandan yoğuntemposu üzerinde baskı oluşturabilir. Bu konuda yakın arkadaşlarından destek isteyeceksin. Bugün aynı zamanda evde göreceğin eski fotoğrafların nostaljik bir gün geçirmene sebep olabilir. Evli bir Akrep burcuysan, eşine ayırdığın vaktin azlığına dair şikayetlerine şahitlik edebilirsin. Hafta sonu için şimdiden plan hazırlıklarına başlayabilirsin.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjiniz çok yüksek. Fiziksel hareketliliğinizi atmak için kendinizi spora yönlendireceksiniz. Spor yaparken ruhunuzu da besleyecek spor dallarına yönelmeniz sizi hem ruhen hem bedenen daha sağlıklı ve tutarlı yapabilir sizi engelleyen veya zorlayan her şeyin önüne geçin. Motivasyonunuzu yüksek tutmak için bol sohbetli arkadaş görüşmelerine de zaman yaratın.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinizle ilgili olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Fikirlerinizde ısrarcı davranacağınız zamanlar olabilir. İşinizle ilgili konularda huzursuzluk içinde olabilirsiniz. Parasal konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Güven ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu duruşunu korumak senin için iyi olacak. Hayata sürekli olumlu tarafından bakmak, iyi şeylerin sana doğru gelmesini sağlayacak. Sevdiğin insanlarla birlikte daha çok zaman geçirmek sana yardımcı olacak.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşınıza beslediğiniz güçlü sadakat bağı sizi zorlu bir durumun içine sürükleyebilir bugün. Arkadaşınız sizden sizin için imkansız olmasa da yerine getirilmesi zor bir iyilik isteyebilir. Durumu bir değerlendirin ve yardım alabileceğiniz bir nokta olup olmadığına bir bakın. Yoksa, daha sonrasında da yardım alabilirsiniz. Bazen yapabileceğimizin en iyisi budur.

10 Kasım 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süre durup beklemenizi gerektirecek kadar çok işin içindesiniz. Demlenen birçok farklı projeniz olabilir ve enerjinizi nereye odaklayacağınızdan emin olamayabilirsiniz. Şimdi bir karar vermeniz gerektiğini düşünmeyin. Akışa bırakın ama kontrolü kaybetmeyin. Olaylar etrafınızda gelişirken kontrolü sürdürmek önemlidir.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani gelişen olaylara karşı savunmanızı hazırlamanız güzel. Fakat, konuşmalarınız çoğu kez ikna edici olmayabilir. Yeni tanışacağınız kişilerin ilginç fikirlerinden etkilenebilirsiniz. kararlarınızı daha sonra vermelisiniz.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlama şansınız var. Şartlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Elinizden gelenin en iyisi için harekete geçmeniz gerekmekte. Olumsuzlukların son bulmasını sağlayabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerde yaşadığınız olaylar konusunda daha olumlu düşünmeye başladınız. Eskisi gibi her şeye üzülmüyorsunuz. Aşk hayatınızda mutluluk verici bazı deneyimler yaşama şansınız oldukça fazla. Hareketli ve heyecanlı günler sizi bekliyor. İşinizle ilgili memnuniyetsizlik hissediyorsanız yeni fırsat arayışlarına girmek için uygun bir zaman. Açık olmanız ve pozitif enerjiniz bugün size önemli bir kapı açabilir. Maddi konularda yine çok şanslısınız. Gerginlikten kaynaklanan başağrılarınız için masaj iyi gelebilir.

10 Kasım 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 03' 03" R
Ay
Başak
00° 14' 44"
Merkür
Koç
17° 56' 22"
Venüs
Koç
16° 36' 03"
Mars
Balık
20° 41' 45"
Jüpiter
Boğa
21° 15' 38"
Satürn
Balık
15° 28' 37"
Uranüs
Boğa
21° 41' 37"
Neptün
Balık
28° 32' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 24"
Chiron
Koç
19° 59' 10"
Lilith
Başak
22° 02' 32"
True Node
Koç
15° 35' 36"
Son Güncelleme : 18/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>