Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Özlemin Artıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Eğer bir ilişkiniz yoksa, aşk bugün size tamamen beklenmedik bir şekilde ve tamamen üzüntülü ruh halinizden çıkarabilir. Bir kitapçıda ya da kafede sıradayken arkanızda duran kişiyle tanışabilirsiniz ancak nerede karşılaşırsanız karşılaşın çok dikkatli olun. Yavaş ve dikkatli hareket edin. Korku ve güvensizlik yaşatmadan bu kişiyi iyice tanıyın.

Yaratıcılığın bugün çılgın atıyor. Bu durum sizin için oldukça yeni, bu nedenle bu aşırılık ile ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Peki ya çözüm? Her şeyi yapın! Sabah resim yapın, öğleden sonra yazın ve alacakaranlıkta fotoğraf çekin. Muhtemelen sonuçlara şaşıracaksınız. İyiçıkarıyorsunuz ve böyle bir dışa vurumun iyileştirici özellikleri çok büyük. Gerçekten, söyleyecek çok şeyiniz var - hiç konuşmasanız bile.

Bugün kendinizi muhtemel para konusunda bir sürü tavsiye alırken bulabilirsiniz. Bir grup toplantısına katılarak maaşlar, yatırımlar vb. konularda sohbetlere dahil olabilirsiniz. Bazı çelişkili fikirler de duymanız mümkün. Bu bilgiler doğrultusunda şu anda bir şey yapmasanız iyi olur. Her şeye anlam vermek zorunda değilsiniz. Konuyu değiştirin ve bunları aklınızdan çıkarın.

Kaçamayacağın bir zihniyetin içine sıkışmış olabilirsin. Kökleri günümüzün gerçekliği yerine geçmişin fantezisine gömülü fikirleri temel alarak eyleme geçmemeye çalış. Duyguların senle oyun oynuyor olabilir, ayrıca kaderini gerçekleştirmek yerine daha çok egonu besleyen bir hayale kapıldığını fark edebilirsin. Motivasyonlarını sorgula. Enerjini başka yerlere yöneltmenin daha iyi olabileceğini görebilirsin.Göksel hareketler, seni diğerlerinden ayıran yönlerine eğildiğin yeni bir periyoda davet ediyor. Seni farklı ve eşsiz kılan özelliklerinin farkında mısın? Eğer değilsen, önümüzdeki haftalar sana bu konuda çok şey öğretecek!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş başkalarına geldiğinde, koruyucu biri olup çıkıveriyorsun. Bugün birini kanatlarının altına alabilirsin. Bir proje konusunda ekstra yardıma ihtiyacı olan biri olabilir. Belki gerekli açıklamaları ve yardımları sen yapabilirsin. Ya da bir arkadaşın kişisel bir yardım talep edebilir. Çocuklarına bir süre bakabilir veya bazı işlerini görebilirsin.

14 Kasım 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde ebeveynlerinizle ilgili konular öne çıkabilir. Ebeveyn olma, gebelikle ilgili gündemler ile meşgul olabilirsiniz. Akşam saatlerinde bir şans ve fırsat karşınıza gelebilir.

14 Kasım 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne, uzun zamandır beklediğin müjdeli bir haberle başlayabilirsin. İlişkilerinden yana endişelerin varsa bugün düşüncelerinden olumsuz etkileri atabilirsin. Senin için önemli ve değerli olan bir büyüğünün sözünü dinleyerek giriştiğin işlerde eskisinden daha çok kendine güveniyorsun. Ailesinden uzakta yaşayan bir Akrep burcuysan, onları daha fazla özlediğini fark edeceksin.

14 Kasım 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi özgürlük istiyorsunuz. Gelecek kaygısı sizleri duygusallığa itiyor. Bu duygu durum değişikliği size mantıklı kararlar almakta geri koyuyor olabilir. Geleceğinize dair adım atmalı için bir şeyleri ertelememeli ve bazı bahanelerin arkasına sığınmamalısınız. istediğiniz şeylerin peşinden koşarsanız onlara sahip olabilirsiniz.

14 Kasım 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Balık burcunda boşlukta ilerleyen Ay, sevdiklerinizle beraber boş zamanlara ve yaratıcı konulara işaret ediyor. Ancak gereksiz harcamalar da mümkün.

14 Kasım 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi göstermek isteyebilir ve yaptıklarınızın değer görmesini isteyebilirsiniz. Zamanınızı iyi geçirmek için konforlu alanınızı kendiniz sağlayabilirsiniz...

14 Kasım 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınızdaki adamla birlikte bugün birbirinizi görmek için zaman yaratmanız pek kolay olmayabilir. Nihayet yalnız kaldık derken, telefonunuz acı acı çalabilir ve daha da fazla vaktinizi çalabilir. Telefonu kapatmakta tereddüt etmeyin! Telefon özellikle önemliyse, nasıl olsa sonra tekrar ararlar!

14 Kasım 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evren, bugün sizi konfor alanınızdan çıkmaya ve heyecan verici bir macera aramaya teşvik ediyor. İnsanlar, karanlık, gizemli havanıza direnmeyi neredeyse imkansız bulacağından, birisini size katılması için kolayca ikna edebilirsiniz. Hangi yolculuğa çıkarsanız çıkın, sizi hayatınızın diğer alanlarında da atılımlara yol açan güçlendirici bir kavrayışa getirebilir

14 Kasım 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel dengenizi mükemmel olması sayesinde çözümleyici tarafınız ortaya çıkarıyor. Manevi duygularınızı ön plana çıkaracak davranışlar sergileyeceksiniz. Olaylara farklı bir bakış açısı getirerek, takdir hedefi oluyorsunuz.

14 Kasım 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir şey denemek için kendinize güveniyorsunuz. Bunun sonucundahayatınızda, sağlığınızda ve ayrıca aşk hayatınızda değişikler yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ne zamandır planladığınız projeler için kolları sıvayın ve işe girişin. Çevrenizdekiler bu yeni yaklaşımınızı olumlu karşılayacak ve size destek verecek, ama siz yine de yere sağlam basmaya bakın.

14 Kasım 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizde bulunan insanlarla aranızdaki problemleri tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Koşullar değişiklik gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız.

14 Kasım 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle çok zor dönemler geçirmiş ve ilişkiyi sona erdirmeyi bile düşünmüşsünüz. İlişkinizin onarılmaya ihtiyacı var. İlişkiniz yanlış değil, fakat bu ilişkinin canlanabilmesi için önemli bir değişimden geçmesi gerekiyor. İdeal bir ortaklık yapmanız şartıyla yeni atılacağınızkonum ve statü olarak durumunuzu değiştirebilir. Geliriniz hiç fena değil ama siz daha fazlasına ihtiyaç duyuyorsunuz. Dişçinizin kapısını şimdiden çalmanız, daha sonra tedirginlik duyarak gitmenizden iyi olacak.

14 Kasım 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 55' 23" R
Ay
Akrep
24° 53' 08"
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
25° 17' 31"
Mars
Balık
26° 09' 01"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 50"
Satürn
Balık
16° 09' 21"
Uranüs
Boğa
22° 05' 04"
Neptün
Balık
28° 45' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 42"
Lilith
Başak
22° 49' 26"
True Node
Koç
15° 34' 39"
Son Güncelleme : 25/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>