Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Dikkat Çekiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2022, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Sürprizlere açık olman aşk konusunda sana iyi gelecek bugün. Hiç beklemediğin bir anda, varlığını bile unuttuğun birinden bir haber alabilirsin çünkü. Yeni ilişkilere başlamak için şartlar çok müsait olabilir. Güzel sürprizler kapıda!

Bugünyerinizde her zamankinden daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz ve kendiniziarkadaşlarınıza ispatlamak için bazı girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Yeni ortaklıklar ve yeni gelir imkanları ile karşılaşman olası bugün. Gelecek planlarını düşündüğün şekilde etkileyecek fırsatlarla karşılaşmak moralini çok daha yükseltebilir. Sadece bir şeylerin tam olarak netleşmesi ve şartların oluşması için ufak bir zaman gerekebilir.

Sağlıklı insanlarla sağlıklı ilişkiler kurmak seni daha memnun edebilir bugün. Seni üzen, enerjini emen insanlardan uzaklaşmak zihnini rahatlatmak için iyi bir adım olabilir. Negatiflikten uzaklaşmanın faydasını daha fazla görebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının senin hakkındaki düşünceleri veya yargıları karşına çıkabilir. Bunların seni düşürmesine izin vermemelisin. Kendi kabiliyetlerine güvenip bildiğin şekilde yürümek sana yetecek çünkü.

17 Mayıs 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay tutulması şüphesiz sizde duygusal izler bırakmış olacak ama iyi haber şu ki, olanlardan ders almış olacaksınız ve aynı hataları tekrar yapma olasılığınız düşük. Bugün daha iyi bir insan olmayı hedefleyin.

17 Mayıs 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına dair önemli kararlar almak istiyorsun. Bu konuda ailene danışmak isteyebilirsin. İş yerinde yorucu bir gün daha seni bekliyor. Haftanın ikinci gününün bu denli yüksek tempoda geçmesi, yorgunluğa sebep olabilir. Değiştirdiğin davranışların ile çevrenin dikkatini çekerken, kendini ifade etmek isteyeceksin.

17 Mayıs 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma koşullarınızdaki değişime adapte olmak için günlük rutinlerinizi değiştirme kararı alıyorsunuz. Yaptığınız her aktivite sizi hareketlendirecek değişimin getirdiği ahenk ve hareketlilik sizi yoğun kılacaktır. Yaptığınız ufak bir değişim hayatınızın her alanını etkileyebilir ve bu durumdan memnun olabilirsiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular bugün ön plana çıkabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Öğle saatlerinde kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

17 Mayıs 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda elinize aşk hayatınızla alakalı fırsatların geçeceği bugünlerde aşkla alakalı atılımlarınızı gerçekleştirmek için çok şanslısınız.

17 Mayıs 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Odaklanın ve harekete geçin. İçinizde kendi kendine çözülmeyecek derece şiddetli bir çatışma var. Durumu düzeltmek için, enerjinisi köklemeniz ve trenin istasyondan çıkış yapmasını kendiniz sağlamanız gerekecek. Hareketi başlattığınız anda, meselelerin çözüme kavuşması muhtemeldir. İlk başta olaylar öyle olmayabilir ama, başlamadığın sürece asla bilemezsin!

17 Mayıs 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir ilişkide her an gerilim patlayabilir. Tartışmayı tetikleyen şey önemsiz görünebilir, ancak gerçekten neler olup bittiğine bakmak için kendinizi zorlayın. Temelde, belki de diğer kişi tarafından ruhunuzun beslendiğinizi hissetmiyorsunuz. Bu, birbiriniz için en kötüsünü varsaydığınız bir şüphe atmosferini körükleyebilir. küçük, özenli yollarla eskiyi hatırlatmak yardımcı olabilir.

17 Mayıs 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin sizinle aynı düzeyde olması, kişisel ve ortak çabalarınızı daha da verimli hale dönüştürebilir. Yakınarkadaşınızın bu konudaki sözlerine önem verin. Yaratıcılığınızı engellemeyen işler yapmayı seviyorsunuz.

17 Mayıs 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz şu anda son derece kontrolsüz ve dengesiz. Bir şekilde tükendiğinden, bu durum başarıdan ziyade ihtilaflara yol açıyor. Ancak, güçlü ve zayıf yönlerinizi bilin ve bunları birbirine düşürmeyin. Her iki uç noktanın da sizde var olduğunu kabul edin ve onları uzlaştırmaya çalışın. Bu şekilde, etrafınızdakiler de sizi daha hoş bir insan olarak algılayacak.

17 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gelir kaynaklarınızın artmasını sağlayacak gelişmeler olabilir ve parasal alanda rahat bir akışa geçebilirsiniz. Ancak aynı şekilde harcamalarınız da artabilir. Özellikle keyif için yapılacak harcamalara müsait bir gün.

17 Mayıs 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kısa yolculuklar yapmak için uygun bir gün. İstediğiniz her türlü iletişimi ortaya koyacaksınız. Hayalleriniz ve hedefleriniz herkese göre çok farklı. Yapmak istediğiniz işlere odaklanıyorsunuz. Ama bazen beklemeniz gerekebilir.

17 Mayıs 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 31" R
Ay
Başak
16° 46' 54"
Merkür
Boğa
02° 02' 32"
Venüs
Boğa
21° 57' 22"
Mars
Koç
12° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 36"
Satürn
Balık
17° 54' 22"
Uranüs
Boğa
23° 19' 54"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 24"
Lilith
Başak
25° 13' 31"
True Node
Koç
14° 54' 08"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>