Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sakin Bir Gündesin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 100%

Güzel sanatlardan biriyle ilgili ders almayı düşünüyorsanız, bu gün bu konuda ciddi düşünmenin tam zamanı. Zihniniz, becerileriniz hakkında ince bir ayar yapmak için doğru anda. Yakın bir arkadaşınız veya sevgilinizden bir mesaj veya telefon alabilirsiniz ve bunun akabinde duygusal bir konuşma yaşanabilir. Akşam ise, dışarı çıkın ve biraz eğlenin.

Geçtiğimiz günlerde, kararlı bir şekilde çalışmak, istikrar aramak ve planlarınızı yazıya dökmek için bir karar verdiniz. Öyleyse gün, sürpriziyle birlikte gelecek. Kendiniz için belirlediğiniz katı programa meydan okuyan veya sizi cesaretlendiren insanlarla tanışabilirsiniz. Ya bu engellerin üstesinden geleceksiniz ya da onlar sizi yenecek!

Bugün dünyadaki en sıkıcı saçmalıklarla dolu bir gün olabilir. Rutin işler, yazışmalar, fatura ödeme işleri. Hiçbirinden kaçamayacaksınız fakat bazı noktalarda kesinlikle bunun ne kadar gerekli olduğu ve ne kadar sonraya ertelenbildiği konusunda bazı kararlar verebilirsiniz. Huzursuz bir gün geçiriyorsanız, her şeyi bir kenara bırakın ve akşamınızın tadını çıkarın.

Aklın çocuklarda olabilir. Eğer çocukların yoksa, bir aile kurmak üzerine çeşitli düşüncelere dalabilirsin. Bir arkadaşın da çocuğuna bakmak için bir ricada bulunabilir veya bir kuzen ya da yeğenlerden biri seninle vakit geçirmek isteyebilir. Fakat kendi çocukların varsa, tam oyun modunda olduklarını bil!Dürüstlüğünüz ve iyi niyetinize güvenen bir sözcüyle güçlerinizi birleştirebilirsiniz. Bu kişi, bir adım atıp sizin için sesini yükseltmekten memnun. Sahnede bir yer kazandınız. Bu yüzden adınızı anons ettiklerinde sahne arkasına sinmeyin. Diğerlerinin övgülerini şükranla kabul edin. Bunu hak ettiniz. Daha sonra, kendi sesinizi yükseltmeyi öğrenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi güç bir durumda bulabilir, yeni bir hayata yelken açmak isterken olduğunuz yerde takılıp kalmış gibi hissedebilirsiniz. Belki de rutininiz ve sıradan hayatınız tarafından esir alındınız; gündelik işlerden ve kanıksanmış etkinliklerden sıyrılamıyorsunuz. Bu sıradan dünyanızda ilerleme kaydediyormuş gibi hissederken bir yandan da sizi bunların ötesine fırlatıp önünüzü açacak bir sarsıntı özlemi içinde olabilirsiniz. Aradığınız o gizli kapı daima açık.

17 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaratıcı çalışmalar ortaya koyabilir, hobileriniz üzerine eğilebilir, çocuklarınız için daha fedakar ve verici olabilirsiniz. Finansal konularda uzun vadeli düşünerek hareket etme zamanı.

17 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın son gününü kendinle ve evcil hayvan besliyorsan onunla ilgilenerek geçireceksin. Evcil hayvanın seni bütün gün meşgul ederek kafandan olumsuz düşüncelerin çıkmasına yardımcı olacak. Bahçesi olan bir Akrep burcuysan, bahçenin boş olan yerleri için çiçek siparişi verebilirsin.

17 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni fikirler ile zihniniz meşgul olabilir. Bir girişimcilik atağı yapma düşüncesi ve hazırladığınız projeler gününüzü tamamen doldurabilir. Hayata geçirmek için uygun zamanı bekliyor olsanız da süreyi fazla uzatmamalısınız.

17 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Balık burcunda iken yaratıcı konulara ve sevdiklerinize yönelmek isteyebilirsiniz. Kimi zaman oldukça gözü kapalı da davranabilirsiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler için zor olsa da bazı gerekli konularda pasif ve olayları olduğu gibi kabul eden, isyan etmeyen tutumda kalın. Doğru noktalarda da enerjinizi yükseltin.

17 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde ve görüşmelerinizdeki iletişiminizde, duygularınızı daha fazla ön planda tutarak, soğuk ve mesafeli davranışlar yerine, sevginizi göstermeniz ve sıcakkanlı davranmanızın faydalı olacağı bugün, yakın çevre ilişkileri ve trafikte gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınıza nasıl biraz daha fazla sevgi katacağınızı düşünün, bunu yapmanın milyonlarca farklı yolu vardır. Bunu yapmak için randevulaşmanıza gerek yok, çevrimiçi arkadaşlık da başka bir yol. 

17 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı seyahatleriniz gündeme gelecek. Görüşeceğiniz kişilerin bazılarının düşünce tarzları, sizinle aynı olabilir. Onlara dost olma şansı verebilirsiniz. Takıldığınız konulardan uzaklaşmak yerine, onlara odaklanmanızda fayda var. 

17 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Planlarınız ve programlarınız hakkında bazı şüphelere düşmeniz mümkündür. Ortaklarınızla ters düşmeniz, bu durumun başlıca sebebi olabilir. Dikkatinizi toplayın ve doğru kararlar alın. Bir yakınınızla ilgili çok sevindirici bir haber gelebilir.

17 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinizin gününü aydınlatıyorsunuz. Yeteneklerinize ve içinizdeki yaratıcı güce inanıpyerindeki olmak istediğiniz noktaya ulaşın. Herhangi bir olaydan dolayı strese girerseniz, derin bir nefes alın.

17 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cazibenizle göz kamaştırıyorsunuz. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Yalnızlığınız sona erecek gibi. İş hayatınızda aceleci olmayın. Telaşlı bir yapı, sahip olduğunuz enerjiyi yönlendirmede hatalar yapmanıza neden olabilir. Fakat savaşmak ve çaba göstermek istemiyorsunuz. Harcama dürtülerinizi bir süreliğine de olsa frenlemeniz gerekiyor. Gereksiz uykusuzluklar son günlerde sizi halsiz bırakmış.

17 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 36' 38" R
Ay
Başak
19° 06' 30"
Merkür
Koç
17° 09' 20"
Venüs
Koç
18° 34' 16"
Mars
Balık
21° 55' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 32"
Satürn
Balık
15° 38' 06"
Uranüs
Boğa
21° 46' 52"
Neptün
Balık
28° 35' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 00"
Chiron
Koç
20° 04' 46"
Lilith
Başak
22° 13' 09"
True Node
Koç
15° 37' 42"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>