Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sorunları Çözüyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Yavaşlayın ve özellikle aşk hayatınızı ilgilendiren meseleleler söz konusu olduğunda bugün daha ketum, hassas ve uygun bir yaklaşım benimseyin. Kapıları sonuna kadar açmaya istekli olduğunuz sürece sizi bekleyen daha fazla duygusallık olduğunu göreceksiniz. Arzu ettiğiniz şeyin peşinden gidin, ancak yaklaşımınızın hassas ve disiplinli olduğundan emin olun.

Bugün dikkatiniz, geçmişinizden bazı projelere doğru çekilebilir. Eski birarkadaşınıza rastlayıp güncel haberlerinizi paylaşabilirsiniz. Belki önceki şirketinizde çalışmaya geri dönebilirsin. Ya da kendinizi bir zamanlar terk ettiğiniz birgirişimini yeniden gözden geçirirken bulabilirsiniz. Hala işe yarayabileceklerini görmek için eski yatırım stratejilerini araştırın. Geçmiş çabalardan ortaya iyi bir şey çıkabilir.

İnançlarınız konusunda çok tutkulu olabilirsiniz. Doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsunuz ve diğer insanlarla fikrinizi paylaşmada sıkıntı çekmiyorsunuz. Bugün, cesur bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Ahlaki etik duygularınız harekete geçecek gibi duruyor. Gördüğünüz veya duyduğunuz bir şey sizi kışkırtabilir. Devreye girip olaylara farklı bir şekilde bakmayı insanlara göstermek isteyebilirsiniz.

İnatçılık konusunda ödül alabileceğin bir gün, diretiyorsun ve kendi bildiğini okuyorsun. Belki de cevabın sende olduğuna inandığın bir mevzu söz konusudur. Kendininkinin tek çözüm olduğuna inanıyorsun. Gezegende başka insanların da yaşadığını unutma; arada onlardan da geçerli tavsiyeler ve çözümler gelebilir!Önünde uzanan gün, senden kendini göstermeni istiyor! Bir toplantı mı planladın? Sahneye mi çıkacaksı? Yoksa partnerine bir şey ilan etmek için planlar mı yapıyordun? Bugün, seni korkutan meseleler bu tarz olabilir. Endişeli olduğunu itiraf etme hakkına sahipsin fakat zaferinin ne kadar güzel olacağını bir düşün ve buna odaklan!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başladığınız şeyleri tamamlamak için iyi bir gün. Normalde birilerinin peşine takılmak ya da kendinizi akışa bırakmakta daha iyisiniz. İşleri bu şekilde halletmek geçmişte işinize yaradı ve sizi bugüne kadar getirdi. Ancak şu an karşınızda farklı bir durum var. Başladığınız şeyler onları bitirmeye çabalamadığınız müddetçe size hiçbir fayda getirmeyecek.

15 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Bazı duygularınızı, düşüncelerinizi kendinize saklamak isteyebilir, etrafınızdaki insanların enerjilerine göre yükselebilir veya düşebilirsiniz. Enerji alanınızı korumaya özen gösterin. Hırs ve elde etme isteği artabilir.

15 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlar karşısında attığın adımların işe yaramaması canının sıkılmasına neden olabilir. İşleri yoluna koymak için fazla çaba gösterdiğinin farkına varacaksın. Evli bir Akrep burcuysan, eşinle aranda duygusal konuşmalar geçebilir. Gün içerisinde bütçe planlamasına gidecek, omzunda yük olan maddi sıkıntılarından kurtulma yolları üzerine düşüneceksin.  

15 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sıkışmış hissederseniz kaçmayı düşünmeyin. Kendinize özel bağımsız bir alan yaratarak orada baş başa kalmayı seçin. Uzaklaşmak sorunu değiştirmeyecektir. Bazı şeyleri bugün konuşmak isteyebilirsiniz. Acele etmeyin. Önce kendinize plan yapın.

15 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde evde yaşanabilecek kazalara dikkat etmenizde fayda var. İletişimde olduğunuz kişiler önem kazanabilir. Ailevi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi zorlayacak konulardan uzak durmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde birden fazla işle uğraşabilirsiniz. Akıcı koşullar söz konusu.

15 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk hayatınızla alakalı verimli atılımlar yapacağınız bir süreçtesiniz. Aşkta şanslı olacak, kendinizi aşkla büyüteceksiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlığınızla ilgili endişeleriniz varsa, bunu takip etmeniz gerekir. Kesinlik olmadığı için hissettiğiniz stres, muhtemelen daha sonra uğraşmak zorunda kalabileceğin her şeyden daha kötüdür.

15 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, partnerinizlebirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacak. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. 

15 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işler ve görevleriniz günün konularıdır. En verimli olacağınız işler, gönüllü olarak yaptıklarınız olacaktır. Takım çalışmalarından daha çok bireysel çalışmayı tercih edebilirsiniz. Ailenizden öğüt almanız mümkündür.

15 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda bazı değişiklikler olursa endişelenmeyin, çünkü siz her şeyin üstesinden başarıyla gelebilecek güce sahipsiniz. Birkaç gündüryerinizde çok fazla yoruluyorsunuz ve strese giriyorsunuz.

15 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızı ilgilendiren ve sizi huzursuz edecek bazı haberler nedeniyle ilişkinizde gerilimli anlar yaşayabilirsiniz. Şartları fazla zorlamayın ve huzurunuzu bozacak kimselerden uzak durun. İş yerinde rakip olduğunuz birine karşı dikkatli olmanız gerekiyor. İş aktiviteniz söz konusu kişinin hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir. İşinizle ilgili haberlere tam olarak doğrulanana kadar inanmayın. Finans durumunuz iç açıcı değil, yeni bir bütçe yapmanızda fayda var.

15 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 42' 01"
Ay
Akrep
18° 38' 09"
Merkür
Koç
26° 14' 12"
Venüs
Balık
21° 01' 48"
Mars
Balık
04° 36' 21"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 45"
Satürn
Balık
13° 14' 53"
Uranüs
Boğa
20° 38' 24"
Neptün
Balık
27° 47' 29"
Plüton
Kova
01° 49' 06"
Chiron
Koç
18° 45' 58"
Lilith
Başak
19° 44' 41"
True Node
Koç
15° 35' 43"
Son Güncelleme : 29/03/2024 00:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>