Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Miskinsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Başkalarının ve kalbinizin söylediği şeyler, bazı iddialı projelere katılmanızı engelleyebilir. Bu projeler, işle ilgili veya bir grupla bağlantılı ya da tamamen kendi projeleriniz olabilir. Her halukarda, bunları ilginç, zorlayıcı ve kişisel olarak tatmin edici bulacaksınız. İlerleme ve kendinizi ifade etme konusunda yeni fırsatlar sizin için açılıyor olabilir ve şu an ilerlemek en iyisi. Aksi halde sizi geçebilirler.

Amaçlarınıza aykırı çalışan, daha önce düşündüğünüzden çok daha insani ve ileri görüşlü bir ideali teşvik eden güçlü kuvvetler var. Bu gücün sizi yakın zamanda gerçekleştirmiş olduğunuz ve ben merkezli bir tutumu yansıtan bazı eylemler için sizi çağırması muhtemeldir. Bu güçle mücadele etmeye çalışmak yerine, öğretmeye çalıştığı şeyin bilgeliğini anlamaya çalışın.

Uzun süredir görmediğiniz biriyle bir araya gelmeniz bazı güzel haberler ve faydalı bilgiler almanızla sonuçlanabilir. Biriyle olan ilişkiniz bugün sıcak ve cana yakın olacak. Sizinle aynı fikirde olan insanlarla ufkunuzu genişletecek tartışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, bugün bir tatil planı yapmak veya okula dönüp notlarınızı yükseltmek için harika bir gün. Tadını çıkarın!

Yapman gereken alışverişler varsa, bugün yap. Belki market alışverişi belki de bir hediye. Hem alışveriş modundasın hem de en uygun fiyatları yakalayacak bir şansa sahipsin. Günün enerjisi tutumluluğunu arttırıyor olacak. Dışarıdayken, senin için değerli birine çiçek al. Bugün bu tarz ifadeler de destekleniyor.Bugün başladığınız şeyleri tamamlamak için iyi bir gün. Normalde birilerinin peşine takılmak ya da kendinizi akışa bırakmakta daha iyisiniz. İşleri bu şekilde halletmek geçmişte işinize yaradı ve sizi bugüne kadar getirdi. Ancak şu an karşınızda farklı bir durum var. Başladığınız şeyler onları bitirmeye çabalamadığınız müddetçe size hiçbir fayda getirmeyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kalabalık bir insan topluluğuyla vakit geçirebilirsiniz. Belki aile üyeleriniz büyük bir akşam yemeği için toplanıyordur. Ya da belki bir tür doğum günü, yıl dönümü ya da nişan kutlaması vardır. Kuzenlerinizle, kardeşlerinizle ya da diğer akrabalarınızla sohbet etme fırsatı bulabilirsiniz. Soyunuzun diğer üyeleriyle iletişim kurmak size iyi gelecek. Kuzenlerinizle ve eşinizin ailesiyle hayatınızda olup bitenleri paylaşın ve biraz yeğenlerinizle oyun oynayarak vakit geçirin.

14 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile ilişkileri, evinizle ilgili düzenlemeler öne çıkabilir. Yasal süreçlerle ilgili konular, miras, nafaka gündemleriyle ilgili gelişmeler olabilir. İstek ve hedeflerinizle ilgili daha hırslı ve kararlı olabilirsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay boşlukta hareket ediyor. Halsiz olduğun bir güne merhaba diyebilirsin. Bütün günü evde geçirerek, günü tamamlamak isteyebilirsin. Evde olmak yeni arayışlara yönelmeni sağlarken farklı tatlar için sosyal medyayı kullanabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle bazı konularda ters düşebilirsin.  

14 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ve aileniz arasında kendinize zaman ayıramıyor olabilirsiniz. Bugünü kendinize ayırarak uzun zamandır yapmadığınız bireysel bir aktivite, enerjinizi yükseltmenize yardımcı olacaktır.

14 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişe ait konular tekrar önem kazanabilir. İkili ilişkilerinizde sabırlı davranmaya özen gösterin, farkındalığınızı arttırın. Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

14 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufak ve beklenmedik kazalara karşı dikkatli olun, zaman içerisinde başınıza gelebilecek ufak tefek kazalar ciddi sonuçlar doğurmayacak olsa da sinir düzeyinizi arttırabilir.

14 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal işlerinizde başarı görünürken, ilişkilerinizde romantik ve ruhsal etkiler altında, sevdiğiniz kişi ile bağlarınızı güçlendirebilir, ilişkinizi geliştirebilir ve birbirinize daha fazla zaman ayırma ihtiyacınızı paylaşabilirsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çeşitlilik hayatın tuzu biberidir. Genelde yaptığınız her şeyi birbiriyle karıştırın ve bazı alışılmadık unsurlar ekleyin. Yeniden elde ettiğiniz şeyi çok beğeneceksiniz!

14 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda yeni ay sonrasında özellikle ev ve aileye ilişkin konularda daha sabırlı, temkinli olmanız gerekebilir. Aile içi ilişkilerdeki hassasiyetlere özellikle dikkat etmelisiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızdaki bazı etkiler işinize yansıyarak üzerinizde baskı kurabilirler. Bunun sonucunda konsantrasyonunuzu kaybedebilir ve günlük işlerde bile zorlanmaya başlayabilirsiniz. Yorulabilir ve insanları yanlış anlayabilirsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçmiş ilişkileriniz yüzünden kendinizi üzmeyi bırakın ve unutmayın ki, bitişler yeni başlangıçlara yol açar. İş yerinizde başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz. Etrafınızı enerjik insanlar ile kuşatın.

14 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte yaşadığınız bir aşk ilişkisi sizde derin izler bırakmış. Ama bunun acısını diğer bütün insanlardan çıkartmaya çalışarak, herkesi kendinizden soyutluyorsunuz. Kalbinizi aşka bu kadar kapatarak kendinize haksızlık yapmayın. Mesleğinizle ilgili konularda kendinizi daha fazla göstermek istiyorsunuz. Bu sizi yeni projelere başlamak konusunda harekete geçmeye zorluyor. Başkalarının desteğini de alarak başarıyı yakalamanız mümkün. Kazandığınızdan fazla harcama eğiliminiz sizi sıkıntıya sokuyor.

14 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 23' 22" R
Ay
Yay
00° 54' 13"
Merkür
Koç
15° 59' 46"
Venüs
Koç
25° 52' 57"
Mars
Balık
26° 31' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 30"
Satürn
Balık
16° 12' 01"
Uranüs
Boğa
22° 06' 41"
Neptün
Balık
28° 46' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 21"
Lilith
Başak
22° 52' 37"
True Node
Koç
15° 33' 13"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>