Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mantıklı Yanın Ortaya Çıkıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, manevi yönden, entelektüel güce ve inanca sahip muhtemelen bir erkek sizi çok etkileyebilir. Bu kişi, dürüstlük denince akla ilk gelen kişi. Onunla karşılaşmanız, bir iyilik yapmanız ya da belki de bir hayır kurumuna kendinizi yürekten adamanız için ilham kaynağı olacak.

Sinirlerin gerilmesinden muzdarip olabilirsiniz ve bunun müsebbibi aşırı çalışmanız olması muhtemeldir. Nefes almak için biraz kendinize zaman tanıyın. Herhangi bir soruyu veya problemi derhal çözmeniz gerekmiyor. Kendinizden çok fazla şey talep etmeyin ve hızınızı yavaşlatmak için neler yapabileceğinize bakın. Belki de bazı projelerinizi kısaltma zamanı gelmiştir?

Zihniniz çok açık, aktif, her türlü zorlukla başa çıkabilecek kadar hazır, ve istekli. İnsanlar bunu hemen fark edecek bu nedenle eğer kendinizi insanların yardım ve tavsiye istekleriyle boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Bunlarla başa çıkabilirsiniz. Başkaları için yapabileceklerinizi yapın fakat kendiniz pahasına değil. Ateşlenebilirsiniz, dikkat edin. Bütün haftasonunu yatakta hasta halde geçirmek istemezsiniz. Hızınızı kendinize göre ayarlayın böylece yarın için de enerjiniz kalır.

Kendini kandırmamaya çalış. Görmek istediğini görmek tam anlamıyla cezbedici bir nitelik taşıdığı kadar, bir taraftan da tehlike taşıyor. Boş bir hayal çok uzun süre dayanamaz - asla kalıcı olamaz! Kendini bu tarz hilelerle kandırmak yerine, gözündeki bandı çıkar ve gerçeklerle yüzleş. Bu yüzleşme ilk başta canını yaksa da sonrasında böyle düşünmeyeceksin.Bugün kulaklıklarını tak ve biraz yürü, özellikle kendini biraz yalnız hissediyorsan. Müzik senin gibi insanlar için biriyle konuşmak kadar etkili oluyor. Bu yüzden benliğinin derinlerdeki kısmıyla iletişim kurman için gerekeni bir cadde sana sağlıyor. Duygusal yaradılışın başka hiçbir şeyde kendini ritmlerde tellerin tınısında rahat ve umutlu hissettiği kadar hissedemez. Favori şarkılarını çıkar ve dinle, kendi kendine şarkı söyle ya da dans et, günün tadını çıkar!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygu yönünden bugün çok yoğun bir gün olacak, gerginlikler hat safhada ve tüm sosyal hassaslıklar pencereden uçup gidecek. Bu sabah biraz uzaklara doğru bir yolculuğa çık ve hayatın tamamen ellerindeymiş gibi hissetmeye çalış. Söylenmemiş sözler, sert ve kırıcı sözlerle yer değiştirdi ve bu sadece daha işin giriş kısmı. Ama gün gelişmek zorunda. Fakat bunlar olana kadar kendi gerginliğini kendine sakla.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hem kişisel hem de kamusal alanlarınızdaki etkinlikler yeni ve beklenmedik bir güç hissi verebilir. Sıkı çalışmanız kariyer ve finansal ilerlemede işe yaradı. Arkadaşlarınız ve ailenizden gelen destek ve teşvikler, özellikle liderlik gerektiren alanlarda sizi daha fazla başarıya teşvik edecektir. Bu yetenekleri şimdi iyi kullanırsanız, bu eğilim devam edebilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün mantıklı tutumunla dikkatleri üzerine topladığın bir gün? Bugün etrafındakilerle ortak fikirlerde bulaşabileceğini ve rahat bir gün geçirebileceğini daha iyi anlıyorsun. Özellikle bu yorumum aile ortamında geçerli! Beraberliği olan bir Akrep burcuysan; ilişkinde eski meseleleri masaya yatırabilir, geçte olsa çözüme ulaşabilirsin. Geçmişle ilgili meseleler bu haftadan sonra gündemini terk edecektir, merak etme?

18 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gün boyunca gereksiz kıskançlıklar yüzünden şüphe ve evhamlar da bulunabilirsiniz. Bu yüzden olumsuz ve şüpheci tavırlardan uzak kalacak hobiler içinde olmanız doğru olacaktır. Kendinize zaman ayırın ve biraz da kendinizi düşünmeyi seçin.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha gayretli ama aynı zamanda daha kırılgan da olabilirsiniz. Evinizi, sevdiklerinize yönelik daha girişken olabilirsiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde akışta yaşamayı tercih edebilir,konusunda alacağınız haberlere de şaşırmayabilirsiniz. Özellikle bugün dışardan ruhsuz bir görünüm çizebilirsiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatınızdaki önemli kişiler ile anlaşmak biraz zor olabilir; ani fikir değişimleri, konuşmalardaki iniş çıkışlardan rahatsız olabilirsiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda her şey normal akışında ilerlerken bile panik olmayı başarabiliyorsunuz. Her şeyin yolunda olduğunu kendinizi hatırlatın. Altından kalkamayacağınız hiçbir şey yok.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün burcunuzda seyahat edecek. Bugün kendinizi daha derin ve tutkulu hissedebilirsiniz.Merkür ile Uranüs arasındaki kare açının etkisiyle bugün aile üyelerinizin hayatındaki beklenmedik gelişmelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Birlikte yaşadığınız kişilerle veya partnerinizle iletişimsel problemler yaşayabilirsiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güç savaşları sizi bugün çok yıpratacaktır; uzak kalmaya çalışın. Yorgun düşüp de derin analizler yapamazsanız, maddi kaynakları ölü yatırımlarda harcama ihtimaliniz doğacaktır. Önünüzdeki fırsatları gerçekçi bir yaklaşımla değerlendirin ve en doğru kararlar verin.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay bugün boyunca burcunuzda ilerlerken hareketli bir gün sizi bekliyor. Lider ve yönetici özelliklerinizi ortaya koyarken fazlaca sübjektif davranmamaya özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; mücadele gücün ve isteklerini elde etme arzunun oldukça yoğun olabileceği bir güne başlayabilirsin. Ailene ve duygusal ilişki içinde olduğun insana karşı ani çıkışlar yapabilir, kendini istemediğin söz ve hareketler yaparken bulabilirsin.  Özgüveninin esiri olmadan eylemleri bilinçli bir şekilde sürdürmende fayda olabilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 40' 13"
Ay
Kova
27° 25' 06"
Merkür
Koç
17° 57' 25"
Venüs
Boğa
03° 50' 57"
Mars
Koç
01° 30' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 51"
Satürn
Balık
16° 46' 35"
Uranüs
Boğa
22° 28' 47"
Neptün
Balık
28° 58' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 19"
Lilith
Başak
23° 35' 39"
True Node
Koç
15° 21' 10"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>