Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sürprizler Yapıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 20%

Lisede kızlara yazmak için kullandığınız aşk notlarını hatırlıyor musunuz? Kendinizi daha yaratıcı bir şekilde ifade ettiğiniz bir sanatçıdan daha fazlası olduğunuz bir dönemdi. Son zamanlarda bu yönleriniz biraz köreldi fakat bugün yine ilham alabilirsiniz. Hayat sadeceve paradan ibaret değil. İnsanlarla anlamlı bir şekilde bağlantı kurmak kalbinizi ısıtır ve ruhunuzu rahatlatır. Bu yönlerinizi ortaya çıkarmaktan korkmayın.

Bugün tanınma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Pek çok farklı yeteneğiniz var ve bazen insanlar görevlerinizi ne kadar iyi idare ettiğinizi anlamıyorlar. İşleri zahmetsiz gösterme eğiliminiz var. İnsanlar işinizi halletmek için ne kadar çaba gerektiğini her zaman anlamıyorlar. İşinize uyguladığınız zaman ve enerji hakkında başkalarına karşı dürüst olmaya çalışın. Herkesin sizin çok çalıştığınızı bilmesinden korkmayın.

Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Arabada fazla zaman geçirebilir, ayak işleri yapabilir, ziyaretlerde bulunabilir ve hatta projeyle ilgili birkaçyapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da bağlı olduğunuzu grup üyelerine bir çok defa aramanız gerekebilir. Bu telefon görüşmeleri, sizi ilginç bir sohbetin içine çekecek birkaç güzel haber ve heyecanlı bilgileri almanız anlamına da gelebilir. Yani bugü yoğun olduğu kadar hareketli de geçecek. Tadını çıkarın!

Ciddi meselelerle uğraşacak halin olmayabilir. Günün enerjisi, seni yaratıcı hayal gücünü keşfetmeye yöneltiyor. Bilgisayarlar, arabalar veya sanat gibi tutkularını düşünürken kendini bulacaksın. En sevdiğin hobinle uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini unutacaksın. Kendi ilham denizinde dolaş.Kaybettiğiniz bir şeyi aramaktan artık vazgeçtiyseniz, bu gece onu nerede bulabileceğinizi gösteren bir rüya görmek sizi gerçekten çok şaşırtabilir. Uyanır uyanmaz onu aramaya başlayın ya da gördüğünüz rüyayı mümkün olan en detaylı biçimde not alın. Yoksa bu da uyanır uyanmaz yok olan diğer rüyalarınız gibi solup gidebilir. Bunu istemezsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çoğu zaman aklını toplamakta güçlük çekiyorsun. Neyi seçmen gerektiğini bilemiyorsun! Bugün kendinle huzur içinde olacaksın. Eğer bugün özel hayatın ile ilgili önemli bir karar alman gerekirse, bunu yapabileceksin. Ama eğer kendini çok büyük bir karar almanın eşliğinde hissediyorsan, bunun üzerinde düşünmek için kendine gereken zamanı tanımalısın. Aklının daha net olduğunu düşündüğün bir zaman karar vermelisin.

16 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yakın bir arkadaş ya da aşk partneri ile gittikçe artan bir yakınlık duygusuyla hareket edebilirsiniz. İkiniz birlikte, uzak bir ülkeye uzun bir yolculuk yapmayı tartışabilirsiniz. Hayatınız çok yolunda.

16 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün evden çıkmak zorunda olmasan tüm günü evde geçirirdin eminim. Ama dışarıda işi olmayan Akrep burçları bunu yapabilirler. Bugün ailenle daha çok vakit geçirmek isteyecek, onlara küçük sürprizler yaratmak isteyecek, sevdiklerinin eğitim vehayatlarıyla ilgili kararlar almak isteyeceksin. Bunu yaparken de onların fikrini almayı unutayım deme! Onların yüzünde tebessüm oluşturmak seni iyi hissettiriyor.

16 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yöneticilerinizle bazı konularda çatışmalar yaşamaya açık birgündesiniz.Daha işbirlikçi olmalısınız. Bazı konuları bugün çok fazla anlatamayabilirsiniz.Bunun yerine veriler ve elinizde daha net belgeler ile konuşmanız ya da yazılı iletişimi seçmeniz sizlere daha kaliteli bir sonuç getirebilir.

16 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda fark etmediğiniz konular, bir anda gündeminizi etkileyebilir. Olayları kabullendiğiniz sürece iç uyumunuzu koruyabileceksiniz. Yaşanacak küçük sürtüşmeler üzerinde fazla takılmamanızı öneririz. Gün içinde akıcı enerjiler var. Yaşayacağınız olaylarda bütünü görmek size kolaylık sağlayacaktır.

16 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Desteklenmediğinizi hissedebilir, desteği dışarıdan arayabilirsiniz. Aradığınız çözüm ve potansiyelin sadece sizde olduğunu hep hatırlamanız oldukça önemli.

16 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün itibariyle aile, ev, yuva, gayrimenkul konularının daha fazla konuşulduğu; geleceğe yönelik planların yapıldığı bir dönem başlıyor.

16 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özgüveniniz fazla yerinde ve risk almaktan korkmuyorsunuz. Durup düşünmenizde fayda olduğunu hatırlayın. Buna tamamen hazır mısınız? En kötü senaryo gerçekleşirse ne yapacaksınız?

16 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcunda seyahat edeceği bugün kendinizi içe kapanık hissedebilirsiniz. Gizemli ve mistik konularla ilgilenmek, spiritüel çalışmalar yapmak için uygun bir gün olacak.Ay ile Jüpiter karesinin etkisiyle bugün bilinç altınız zihninizin kontrolünü ele geçirebilir. Problemlerinize odaklanmak yerine hayatınızdaki güzelliklere odaklanmalısınız.

16 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bireysel çalışmalar yerine ekip çalışmalarını tercih etmeniz, başarıya ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. Kalabalık bir sosyal ortam içinde bulunabileceğiniz gibi sorumluluklarınız yüzünden işinize çok fazla zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz.

16 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İtiraz etmeden önce insanların fikirlerini de değerlendirmeniz gerekiyor. Bazen çok sabit fikirli olabiliyorsunuz. Yeniliklere açık olmanız gereken bir gün. Ne kadar çok fikir duyarsanız sizin için o kadar iyi olacak. Çünkü bazen sadece kendi dünyanızda yaşıyorsunuz.

16 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bu ara aşkın ve sevginin çok farklı yönlerini gösterip, tattıran bir insanla gizli saklı görüşmeye başlayabilirsin. Gün genelinde enerjin düşük seyretse de hayallerin abartılı olabilir. Önümüzdeki dönemde ev ve ailevi konuların fazlaca gündem olacağını görebilir, birtakım sorunları çözebilmek için iletişimini arttırabilirsin.

16 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 48' 23" R
Ay
Kova
29° 24' 43"
Merkür
Koç
18° 02' 00"
Venüs
Boğa
04° 01' 19"
Mars
Koç
01° 36' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 50"
Satürn
Balık
16° 47' 19"
Uranüs
Boğa
22° 29' 16"
Neptün
Balık
28° 58' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 47"
Lilith
Başak
23° 36' 35"
True Node
Koç
15° 21' 19"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:52

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>