Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Geleceği Düşlüyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün eğlenin ve hiçbir şey çok ciddi almayın. Şu an uzanıp manzaranın tadını çıkarmanın tam vakti. Bir filme gidin ya da oyun oynayın. Ya da bir partiye gidip doyasıya eğlenin. En çekici gece elbisenizi giyin ve herkesin başını döndürün. Bugün konuşkan, eğlenceli ve sosyal olacağınız bir gün. Ağır duygusal sorunlar bu pozitif ruh halinizi bozmaktan başka bir şey yapmayacak.

Bugünün alışılmadık bir gün olması kaçınılmaz. Alarma gerek yok. Aksine, üstüne gidip meraklı olmalısın. Tüm garip olayların nedeni nedir? Gezegenlerin dizilimleri dünyada yaşayan herkesin kafasını karıştırmak içinbaşında. Bugün sabır, hoşgörü ve açık bir zihin için uygun bir gün. Günün sonunda kafanız karışacak, eğlenecek ve tuhaf deneyimleriniz için zarar görmeyeceksiniz.

Bugün, felsefi ya da ruhani konularda bir grup aktivitesine katılmak isteyebilirsiniz. Katılan herkes bu konuyla yakından ilgilenecek böylece tartışmalar da oldukça canlı ve hararetli geçecek. Oradan ayrıldığınızda, başınız tıpkı bir topaç gibi dönüyor olabilir. Bu yüzden, eğer yapabilirseniz biraz yürüyün ki kafanızı boşaltın. Eve geldiğinizde ise, düşüncelerinizi not edin. Daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

Kavga etme modunda değilsin. Eğer biri sana olur da meydan okursa, bu kişiyi karşına alıp konuş. Muhtemelen hiç silahlanmana gerek kalmadan savaşı kazanacaksın. Açık dövüş yerine, duyarlı bir muhakemeyi tercih et. Karşı tarafın fikirlerini dinle ve hamleni ona göre yap. Bu ölümüne bir çekişme değil. Sadece arkadaşlar arasında bir konuşma.Neden kazanmayacağınızı bildiğiniz bir savaşı sürdüresiniz? Neden kendinizi ve diğer insanları aslında bildiğiniz sadece buz dağının görünen ucu olduğu halde bütün cevapların elinizde olduğuna inandırmaya çalışasınız? Bilgi kütlesi bu aralar yüzeyin altında konumlanmış durumda. Savaşmak yerine teslim olmayı deneyin. Şu anda diğerleri durumun aslına duyduğunuz susuzluğu gidermek için çok daha istekli olacak. Yapmanız gereken karşınızdakine kulak vermek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, hiçbir konuda görüşünü belli etme. Belirtirsen, insanlar seni gerçeklerden kopuk, duyarsız bir entelektüel şeklinde etiketleyebilir. Güne hakim olan "Su" atmosferi yeterince derinden hissedilmeyen her şeyi reddetmene yol açabilir. O halde duvar kenarından ilerle, yan kapıdan süzülerek çık ve evine git. Daha sonra daha sakin bir hale bürüneceksin.

19 Eylül 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün öğleden sonra Ay boşlukta ilerliyor. Günün ilk yarısında sezgileriniz güçlenebilir ve erken saatlerde gördüğünüz rüyalar bir anlam ve işaret taşıyabilir. Evinizle ve düzeninizle ilgilenebilir ve yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

19 Eylül 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın son gününe içindeki motivasyonun yüksekliğiyle başlayacaksın. Güzel bir kahvaltı ile kendini şımartabilir, ardından da sevdiğin aktiviteler için kendine vakit ayırabilirsin. Mide ile ilgili sindirim problemlerin, beslenme alışkanlıklarının değişmesine neden olabilir. Kendine ayırdığın bugüne gelecek planlaması da ekleyebilirsin. İdeallerini destekleyecek kişilerle iletişim kurmak isteyebilirsin.

19 Eylül 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Duygusal hassasiyet göstererek kabuğunuza çekiliyorsunuz. Kendinize bir yalnızlık kurmak yerine ilişkilerinize şans tanımayı seçmelisiniz.

19 Eylül 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşkta daha tutkulu olabilirsiniz. Hayata daha pozitif ve eğlenceli yönde bakabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak mutluluk verecek.

19 Eylül 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski-yeni dengesini iyi kurmanız gerekmekte. Bugün paylaşılamadığınızı hissedebilir, bu hoşunuza gitmesiyle beraber aynı zamanda sizi bunaltabilir de.

19 Eylül 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sıcak ve verici yönünüzün öne çıkması için ideal bir gün. Bol bol gülümseyin ve olabildiğince çok kişiyle sohbet edin. Arkadaş canlısı karakteriniz onları cezbedecek ve birlikte geçirdiğiniz zamandan hepiniz keyif alacaksınız. Birinin zor bir gün geçirdiğini fark ederseniz ondan ilginizi esirgemeyin. Onun sorunlarına birkaç dakika kulak verin ve onu anladığınızı dile getirin.

19 Eylül 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rekabetin yüksek olduğu bir sınavda başarılı olmak önünüze birçok yol çıkarabilir, bu yüzden dişinizi sıkın ve çalışmaya odaklanın. Doğru yolda ilerlemek için yasal bir konuda bir profesyonelden tavsiye almanız gerekebilir. Gerçekten ihtiyacınız olmayan şeyleri almak için borca girmekten kaçının.

19 Eylül 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı yapınızı bilenler, yenilikler konusunda sizi ikna edemiyorlar. çevrenizin desteğini reddediyor, bildiğiniz konulardan şaşmıyorsunuz. Bugün, yanlış konularda ısrarcı davranmanız yüzünden, hatalara neden olabilirsiniz.

19 Eylül 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

19 Eylül 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Değişime ayak uydurmakta zorlanmayacaksınız. Her türlü sorunun ve sıkıntının üstesinden gelme şansınız da var. Sınırları yeniden belirleme konusunda da kendinizi daha şanslı hissedeceksiniz. Olumsuzlukları geride bırakmak için uygun zamandasınız. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bir gündesiniz.

19 Eylül 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi farklı boyutlara taşıyabilirsiniz. Geleceğe yönelik isteklerinizi anlatabilir, sıcak ilişkiler kurabilirsiniz. İş hedeflerinizi gözden geçirerek, gerçeklerle ve halihazırdaki şartlarla uyumlu hale getireceğiniz dingin bir gün. Amaçlarınıza ulaşmak için tutarlı davranmak zorunda olduğunuzu unutmayın. Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var, sıkıntı çekmemek için dikkatli olun. Görme bozukluğunuzun nedeni göz yorgunluğuysa sadece dinlenmeye ihtiyacınız var!

19 Eylül 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 34' 48" R
Ay
Başak
06° 39' 15"
Merkür
Koç
17° 39' 13"
Venüs
Koç
17° 16' 09"
Mars
Balık
21° 06' 56"
Jüpiter
Boğa
21° 23' 03"
Satürn
Balık
15° 31' 51"
Uranüs
Boğa
21° 43' 23"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
20° 01' 04"
Lilith
Başak
22° 06' 08"
True Node
Koç
15° 36' 18"
Son Güncelleme : 19/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>