Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Zorlukların Üstesinden Geliyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Kendinizi şık bir ortamda bulabilirsiniz. Belki de önemli bir müşteriyle öğle yemeği yiyecek olabilirsiniz. Kendinizi entelektüel bir ortama koymak isteyebilir ya da sevgilinizle birlikte güzel bir restorana gidebilirsiniz. Biraz abartılı şeyler yapmaktan çekinmeyin. Bazen, etrafınızda güzel şeylerin olması özsaygınızı geliştirebilir. Kendinizi güzel şeylerle ödüllendirin ve şımartın.

Bugün uzlaşma ve müzakereler üzerinde çalışmanız gerekebilir. Aile üyeleri bir şey hakkında tartışmaya katılabilir ve etrafta çok fazla farklı fikir olabilir, bu da biraz gergin bir havaya sebep olabilir. Herkes için bir çözüm bulmaya çalışarak, barışcı bir rol üstlenebilirsiniz. Sakin ve pozitif kalırsanız, insanlar sizi dinler.

Bugün iyi haberler alabilirsiniz, mail kurunuz dünyanın dört bir yanından gelen maillerle dolu olabilir. Toplumsal ilerleme için dönüm noktası yaratan uluslararası bir etkinlik gerçekleşebilir ve her yerden insanlar bu konuyu tartışmak için heyecanlı olabilir. Doğanız gereği her zaman böyle etkinliklere karşı ümidinizi kesmeğiniz için, duygularınızla hareket etmeniz muhtemel.

Büyük bir güçle konuşmaya ve eyleme geçmeye hazırsın fakat duygularının ayaklarını yerden kesmediğine emin ol. Bir vahadan ibaret olan bir şeye inanmaya başlamana yol açabilecek cinsten; gerçek üstü bir gün. Ayrıca duygularının yaşatabileceği dramalara o kadar kapılabilirsin ki; bu güçlü konuşmanın hedefini kaybettirebilir.Bugün aklınız oradan oraya savruluyor olabilir ve asıl düşündüğünüz şeye odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi başkalarına açık ve tutarlı şekilde ifade etmek daha da güç olabilir. Sadede gelinceye kadar lafı biraz dolandırabilir, kastettiğiniz şeyi söylediğinizden bir türlü emin olamayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün değişim tutkusu içindesiniz. Gündelik hayatınızın parçası olan şeyler aklınıza yatmıyor mu? Size zaman kaybı ya da ahlaki açıdan yanlış gibi mi görünüyor? Öyleyse harekete geçme zamanı! Siyasi bir amaç için gönüllü olabilir, hatta yerel seçimlere katılabilirsiniz. Fikirlerinizi açıklayacağınız bir konuşma ya da sunum hazırlayabilirsiniz. Zihninizin netliği sayesinde geliştirilmesi gereken noktaları ayırt edebileceksiniz. Gözlemlerinizi paylaşmanın ve destek toplamanın bir yolunu bulun.

19 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünveya özel hayatınızda başarıyı yakalayabilirsiniz. Kendi fırsatlarınızı kendiniz yaratmak adına adım atmalı, korku veya tembelliğe saplanmamalı, şansınızı denemelisiniz. Zira günün enerjileri, atacağınız adımlarda düşündüğünüzden daha iyi sonuçlar alabileceğinize işaret ediyor. Kardeşler, akrabalar, komşular ve yakın çevre gündemde.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi açıdan zorlandığın durumların üstesinden geliyorsun. Uzun vadede yapmak istediğin bir yatırımı gerçekleştirebilirsin. İlişkisi yeni bitmiş bir Akrep burcuysan karşı taraftan moralini bozan bir haber gelebilir. Fakat kısa süreli bir hoşnutsuzluğun ardından geleceğe odaklanıyorsun.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğiniz hayatı yaşamakta özgürsünüz. Ancak yeni kararlar alırken emrivaki yapmak bugün iyi bir fikir değil. Özellikle ailenize karşı tutumlarınızı iyileştirmelisiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimi yoğun bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Alacağınız yeni haberler planlarınızda değişiklik yapabilir. Ortaklı para konuları sizi uğraştırabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde kadın arkadaşlarınızla birlikte plan yapabilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılı durumlarda kendinizi daha net ifade edin ve partnerinize karşı dürüst olun. Anlaşmazlıklar olsa dahi sonunda sevgi galip gelecektir.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güçlü konuşmalar yapmak ve başkalarını ikna etmek adına uygun bir gün olabilir. Sözlerinizle karşınızdaki kişiler üzerinde derin etkiler yaratabilirsiniz. Kendinizi ikna edici şekilde ifade edebilir, sözlerinizle büyüleyebilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize olan güveninizi son zamanlarda kaybetmiş gibisiniz. Bunu geri kazanmak için motivasyona ihtiyacınız var. Size destek olacak insanlarla konuşmalısınız.

19 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün geç saatlerine kadar Oğlak burcundaki seyahatine devam edecek.Kardeşlerinizle, yakın dostlarınızla ve komşularınızla olan ilişkileriniz ön planda olacaktır. Eğitimlere katılabilir, kendinizi geliştirmeye yönelik adımlar atabilirsiniz. Venüs'ün Satürn ile kurduğu sert etkileşim yakın çevrenizle yaşayabileceğiniz güç savaşlarına işaret ediyor. Çevrenizdeki kişilerin gizli düşmanlıklarını fark edebilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün gereksiz bir konu yüzünden partnerinize çok sinirleneceksiniz. İş ortamınızı çok seviyorsunuz ve çalışmaktan büyük bir zevk alıyorsunuz. Bugün güzel şeyleri kutlama havasında olacaksınız ve etrafa neşe saçacaksınız.

19 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatının tartışmaları, inatlaşmaları ilişkinizi yıpratıyor. İlişkinize heyecan gerekiyor, her ikiniz de değişime olumlu bakarsanız beraberliğiniz tekrar canlanabilir. Birtakım kişilerle girdiğiniz para ortaklıkları size kazanç getirmek üzere. Mesleğinizde takdir toplamayı seviyorsunuz, fakat çok yorulup sağlığınızı bozmamak için enerjinizi dikkatli kullanmanız gerekebilir. Kendinize sağlık açısından biraz daha itina etmeniz önemli. Şu anda bir sorun yok ama, ilerleyen yaşlara da hazır olmalısınız.

19 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 08' 23"
Ay
Akrep
24° 07' 01"
Merkür
Koç
26° 26' 37"
Venüs
Balık
21° 34' 46"
Mars
Balık
04° 57' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 23"
Satürn
Balık
13° 17' 56"
Uranüs
Boğa
20° 39' 39"
Neptün
Balık
27° 48' 28"
Plüton
Kova
01° 49' 32"
Chiron
Koç
18° 47' 32"
Lilith
Başak
19° 47' 39"
True Node
Koç
15° 36' 02"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>