Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Önemli Kararlar Almak İstiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2020, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 20%

İnsanların olumlu tarafını görmeye çalışın. Rahatlayın ve kendi iç duygusallığınızı harekete geçirmeyin. Bu kargaşanın sorumlusu sizsiniz. Yaratıcı bir projede olmanın keyfini çıkarın. Yapmayı sevdiğiniz bir şey yapın, bu sizi gerçekten mutlu edecek. Havada, şu anki modunuzu yükseltecek bir his var.

Bugün biraz dışlanmış hissedebilirsiniz. İnsanların sizi takdir etmemesi veya yeteneklerinize değer vermemesi değil olay. Sadece şu anyerinde olan şey,arkadaşlarınız kendi görevleriyle çok meşgul olması. Personel gelişimi için harika fikirlerinizi dinlemeye zamanları olmayabilir. Yine de düşüncelerinizi yazın ve farklı bir günde paylaşmak üzere onları kendinize saklayın. Doğru yolda gidiyorsunuz. Sadece onlara daha fazla zaman verin.

Bugün kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmeniz için güzel bir gün. İşle ilgili bir sorun için yaratıcı bir çözüm bulabilirsiniz. Belki de bu bir yerlere not etmek isteyeceğiniz bir hikaye ya da bir şiir. İçinizdeki sese kulak verin. Bazı sesler duyabilir ve inanılmaz sanatkar fikirler için bir vasıta olabilirsiniz.

Zihnin berrak, hassaslığın ise üst düzeyde. Şimdi harekete geçmek için ideal bir zaman. Sakın güvensizliğin ve korkunun hayallerinin peşinden gitmeni engellemesine izin verme. Bugün gerçekleştirdiğin eylemin aşırı cesur veya etkili olma gibi bir zorunluluğu yok. Hatta tam tersi olabilir. Mesela, enerjini içine çevirerek büyük şeyler başarabilirsin.Özellikle bugün içsel fantezi dünyanız çok aktif. Hayal gücünüzün derinlerine yapabildiğiniz kadar dalmak konusunda kendinizi özgür hissedin, ama ayrılabilmeniz içi ambarın kapısını açık bıraktığınızdan da emin olun. Her türlü uyuşturucu konusunda aşırı düşkünlük göstermek konusunda dikkatli olun, buna alkol de dahil. Bu, zihninizi olduğundan çok daha puslu bir hale getirebilir. İnsanlar oldukça inatçı olabilirler, duygularınıza karşı da umarsız, bu sebeple hazırlıklı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınıza yeni bir kişi mi taşındı? Bu kişi çok ilginç bir bölgeden gelmiş olabilir bu yüzden onu tanımak isteyebilirsiniz. Ancak, bugün bunu yapamayacaksınız. Bu kişi, öğleden sonra sürekli olarak içeri girip çıkıyor ve çok meşgul olabilir malum, taşınma işleri. Ancak, birkaç gün sonra biraz kurabiyeyle birlikte kapısını çalıp bir hoş geldin karşılaması yapabilirsiniz. Bunu yaptığınızdan pişman olmayacaksınız.

19 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Herhangi bir soru hakkında kişisel bir fikre sahip olmak hiç de zor değil. Zor olan başkalarının görüşleri hakkında saygılı bir şekilde tarafsızlığı sürdürmektir. Mevcut göksel enerji daha bilimsel olarak yönlendirilmiş bir zihniyete doğru bir değişime işaret ediyor. Artık kendinizi teyit etme zamanı değil, başkalarından öğrenme zamanı.

19 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini hiç olmadığı kadar kararsız hissedebilirsin. Hayatına dair önemli kararlar almak istiyorsun. Bu konuda ailene danışmak isteyebilirsin. Babandan beklenmedik tepkiler görebilirsin. Ticaret ile uğraşan bir Akrep burcuysan sektöründeki bazı değişimler senin de radikal kararlar almana sebep olabilir. Gün içerisinde bazı bankalar ile uzun telefon görüşmeleri yapabilirsin.

19 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili gizli kalmış konular canınızı sıkabilir. İletişimsel gücünüzle bu sorunların üstesinden geleceksiniz ve onları bir çözüme kavuşturacaksınız. Aklınızı kullanın.

19 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerinizi tamamlama yönünde hızlı adımlar atabilirsiniz. Bazı konularda yaşayacağınız sıkışmalar keyfinizi kaçırabilir. Elinizde olmayan nedenlerden ötürü kazalara maruz kalabilirsiniz. Kabullenme içine girip, sakin kalmakta fayda var.

19 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle deyerinizde yapacağınız bir takım haksızlıklar sonradan vicdanınızı istemediğiniz kadar zorlayabilir, adil olmaya özen gösterin.

19 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde önemli ve pozitif görüşmeler yapabilir, hemhayatınız hem de özel yaşamınızda istediğiniz haberleri alabilir, sosyal ortamlarda öne çıkan kişi olabilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde aile ortamı ve evinizde sevdiklerinizle keyifli ve eğlenceli etkinlikler düzenleyebileceğiniz, arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabileceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

19 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta yeni bir ilişkiye başlamanız olası. Bu ilişkide odaklanmanız gereken iletişimi geliştirmek üzerine çalışmak olmalı. Bu noktada teknolojiden de faydalanmalısınız.

19 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcundaki seyahatine devam eden Ay sağlık konusunu ön plana çıkarıyor. Bedeninizi fazla dinlemek kendinizi rahatsız hissetmenize sebep olabilir.Sağlık konusunda yersiz evham yapmamaya dikkat edin. Birlikte çalıştığınız kadınlarla ilişkilerinizin hassas olacağı bir gün, gereksiz gerginliklerin içine girmeyin.

19 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dostlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda irili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı,hayatınızda yenilikler yapmalısınız.

19 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrepler partneriniz ile ortak hobileriniz olmayabilir. Ama bu birlikte vakit geçirmeyeceğiniz anlamına gelmez. Birbirinizle vakit geçirmeli ortaklar hobilere sahip olmaya çalışmalısınız. Duygusal olarak, son zamanlarda oldukça istikrarlı hissediyorsunuz.

19 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyorsunuz. Planladığınız konularda, ince hesaplara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirmek için hayal gücünüzü kullanmalısınız.

19 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 32' 57" R
Ay
Balık
25° 19' 45"
Merkür
Koç
19° 07' 43"
Venüs
Boğa
06° 14' 09"
Mars
Koç
02° 59' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 05"
Satürn
Balık
16° 56' 25"
Uranüs
Boğa
22° 35' 28"
Neptün
Balık
29° 02' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 46"
Lilith
Başak
23° 48' 33"
True Node
Koç
15° 23' 48"
Son Güncelleme : 04/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>