Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Anıların Çok Taze Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün hem keyifli hem de hareket dolu bir gün olacak. Eğer hayatında kimse yoksa yeni bir insan ile tanışabilir ve onu tanımak için zaman harcayabilirsin. Ancak kendini hemen kaptırmamalı ve sınırları dikkatli çekmelisin bu kişi ile.

Son günlerde yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. Bu nedenle de işle yatıp işle kalkıyorsunuz. İşinizin verdiği büyük duygusal tatmin, bugünlerde hayatın her yerinde size yetiyor, ama bu bir yanılsama.

Maddi konularda kendine güvenerek hareket edeceğin bir gündesin. Bugün parasal olarak alacağın kararlar seni çok neşelendirecek ve güzel sonuçlar getirecek. Etrafına daha güzel bir enerji yayabileceksin bugün.

Bugün bazı şeylere karşı sabrının tükendiğini hissedebilirsin. Bu hissin temelinde stres olduğunu bilmelisin. Stresi üstünden atmak için keyif aldığın aktivitelere daha fazla vakit ayırman gerekebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her zamankinden farklı bir şey yapmak isteyebilirsin. Daha farklı konulara odaklanmak ve kendini yeni konularda geliştirmek gündeminde olabilir. Algıların yeni şeyleri öğrenme konusunda çok açık olacak bugün.

19 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı dergi ve gazetelere güncel haberlerden ve ilgi alanların hakkındaki gelişmelerden haberdar olabilmen için üye olmanın tam sırası. Günün gizli kelimesi “yeni”. Aklını ilgilerini parlatacak ve sana kendine koyduğun amaçları gerçekleştirmek için ihtiyacın olan ilhamı sağlayacak yeniliklere karşı taze tut.

19 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinçaltında gizli kalan öfken artık eskisine oranla bu kadar hâkim değil. Bugünkü haberler ve reaksiyonlar kızgınlıklarını eskisi gibi yaşamamana neden oluyor. Düşüncelerinle yola çıkarak kendine yenialanları ya da hobiler katabilirsin. Çalışma yaşantında aksayan durumlar ise tahammül sınırını aşıyor. Bu konularda bugün hırs yapabilirsin. Bir dostun itirafı yeni bir ilişkiye vesile olabilir.

19 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yorgun olabilir, sorumluluklarınızdan dolayı kendinize zaman ayıramayabilirsiniz. Bununla ilgili düşüncelerinizi ifade ederken olayı sadece kendi açınızdan değil eşiniz/aileniz açısından da değerlendirmelisiniz. Bir arada yaşamanın gereklerinden birinin de saygı ve empati olduğunu unutmadan hareket edin.

19 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Ortaklı konular sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konulara daha istekli yaklaşabilirsiniz. Ticari işler gündeme gelebilir. Eşinizden bu konuda destek alabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız konuları dönüştürebilirsiniz. Gün içinde dalgın olabilirsiniz. Sevdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.

19 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çabanızdan kaynaklı olacak gelişmeler size keyifli gelebilir. İlişkinizdeki anlaşmazlıkların çözülmesi ve bunların kolaylıkla olması size çok iyi gelebilir.

19 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ne olursa olsun ileriye bakmalısın bugün. Geçmişi kontrol etmeye çalışıp üzülmektense geleceğe ümitle bakmak sana iyi gelecek çünkü. Hayatın ileride ne getireceğini sadece şu anda olanlarla bilemeyebilirsin.

19 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçek şu ki, kimse size gül bahçesi vaat etmedi. Birçok fırtınayı birbiri ardına atlatmak zorunda kaldınız ve açıkçası çok yoruldunuz. İşin iyi yanı, yalnız değilsiniz. Suç ortağınızla bu işte birliktesiniz, bu da kendinizi güvende ve özel hissetmenizi sağlıyor. Ne yazık ki, onların sevgi dili her zaman sizinkiyle aynı olmayabilir. Kendinize bir iyilik yapın ve sözlerindeki eksikliklere odaklanmak yerine davranışlarını gözlemleyin. Bu, onların sizin sevginize yürekten sahip olduklarını anlamanıza yardımcı olacaktır. Bugün ayrıca oldukça kalabalık ortamlarda bulunabilir ve bazı yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

19 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. Jüpiter’in konumu, mesleki çalışmalarınıza derin bir şekilde bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı gösteriyor.

19 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdakiler sizi fanatik bir misyoner gibi görüyor. Hafif geri çekilin ve başkalarının fikir ve davranışlarını kabul edin. Ayrıca başkaları bir hata yaptığında hemen sinirlenmeyin. Fazla heyecan sağlığınız için her açıdan zararlı olacaktır. Sizin de şefkate ve takdir edilmeye ihtiyacınız var. Günlük yaşamın streslerini arkanızda bırakın. Rahatlamak, enerji depolarınızı şarj edecek.

19 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; evlilik, ortaklıkla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahatlerde şans sizinle olacak. Şahane bir gün dilerim.

19 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Bugün, birlikte olduğunuz kişilere geleneksel ve sahiplenme duyguları ile yaklaşacak, onlarla fikir birliği içinde olacaksınız.

19 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 15' 23" R
Ay
İkizler
06° 06' 30" R
Merkür
Koç
23° 04' 13"
Venüs
Boğa
12° 13' 20"
Mars
Koç
06° 43' 51"
Jüpiter
Boğa
26° 05' 39"
Satürn
Balık
17° 19' 54"
Uranüs
Boğa
22° 52' 20"
Neptün
Balık
29° 10' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
21° 09' 39"
Lilith
Başak
24° 20' 53"
True Node
Koç
15° 15' 38"
Son Güncelleme : 09/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>