Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Harekete Geçiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün romantik bir havada olabilirsiniz. Günün enerjisi, sevgi ve aşık olma duygularınızı harekete geçirecek. Şu an hayatınızda kimse yoksa, birini bir görüşmeye davet edebilirsiniz. Bir kişiye karşı olan ilginizi ona göstermekten çekinmeyin. Doğru kişiyi bulduğunuzda onu sevgi yağmuruna tutabilirsiniz bu yüzden bir şans verin! Eğer biriyle ilgileniyorsanız, birlikte geçireceğiniz özel bir akşam planlayın.

Bazı organizasyonları tekrar hayatınıza sokmaya zaman ayırmak için bugünden yararlanın. Dikkat etmeniz gereken önemli konular yok mu? Bu mola senin için bir nimet olabilir. Kendinizi yeniden canlandırmanız için zaman tanıyacak, bu da işinize konsantre olmanızı kolaylaştıracak. Dünyanın geri kalanından uzakta, yalnız olmayı deneyebilirseniz bu sizin için en iyisi olacak …

İnsanlarla önemlikonularında görüşmeler yaptığınız için iletişim, hayatınızda çok önemli bir yer teşkil ediyor. Pratik, doğrudan ve gerçekci tavırlarınız çok etkileyici. Diğerleri başarısız olurken siz başarınızla biliniyorsunuz. Bu, hiyerarşik düzende diğerlerinin sizin üzerinizden kaybetmesi anlamına gelmiyor. Onlar sizin kolayca kandırılamadığınızı biliyor. İşle ilgili konularda stabil ilerlemeler yaşayabilirsiniz, ayrıca iyi bir teşvikle özgüveniniz artacak.

Evinde birkaç değişiklik yapabilirsin. Belki de görüntüsünden sıkıldın. Biraz renk katmak, mobilyalarınla ilgilenmek veya yeni dekorasyon eşyaları almak isteyebilirsin. Bu tarz şeyler satın almak için uygun bir gün. Bu değişiklikleri yapmanı kolaylaştıracak yaratıcı bir vizyon sende var!Deneysellikten korkma ve evine güzel enerjiler getir.Bugün birisiyle ilginç bir flörtleşme yaşayabilirsiniz. Sizden çok daha farklı birine doğru çekilme ihtimaliniz mevcut. Bilirsiniz ki bu tarz zıtlıklar ne kadar çekicidir! Bu insanın ne gibi özelliklere sahip olduğunu gözlemleyin. Onun sahip olduğu yetenekler ya da bazı karakteristik şeyler sizde olmadığı için onunla ilgileniyor olabilirsiniz. Bu insandan bazı şeyler öğrenmek isteyebilir ve kayıp parçaları özümsemek isteyebilirsiniz. Çünkü bazen kayıp taraflarımızı tamamlayacak insanlara doğru çekiliriz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kulaklıklarını tak ve biraz yürü, özellikle kendini biraz yalnız hissediyorsan. Müzik senin gibi insanlar için biriyle konuşmak kadar etkili oluyor. Bu yüzden benliğinin derinlerdeki kısmıyla iletişim kurman için gerekeni bir cadde sana sağlıyor. Duygusal yaradılışın başka hiçbir şeyde kendini ritmlerde tellerin tınısında rahat ve umutlu hissettiği kadar hissedemez. Favori şarkılarını çıkar ve dinle, kendi kendine şarkı söyle ya da dans et, günün tadını çıkar!

19 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başınızı duvara çarpmayın evet zor bir gün geçirebilirsiniz ancak bu başa çıkamayacağınız bir şey değil. Bazen olayları akışına bırakmak iyi gelebilir.

19 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinle ilgili radikal kararlar almak, riskli işlere girmek istiyorsan sıkı dur! Bugün kendine, ?haydi harekete geç!? diyebilir. Beklemediğin bir yerden gelenteklifi,yerindeki değişimler (iş arkadaşlarının, yöneticilerinin değişimi?) ve geleceğini düşünerek aldığın kararlar ön planda. Ancak bugün sabit fikirlilik de peşini bırakmayabilir. Önüne gelen fırsatları hiç düşünmeden elinin tersiyle itmen bile mümkün?

19 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızda sevdiğiniz insanla güzel vakitler geçirebilirken, taleplerinizin ne kadarının yerine gelip gelmediğini sorgulamanız ilişkinizin boyutu için önemli olabilir. Beklentilerinizi az tutmanız sizleri daha iyi hissettirebilir.

19 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel açıdan daha yaratıcı ve girişken olabilirsiniz. Ancak aşırı etki altında kalmanız da mümkün.

19 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki fırsatlara karşı farkındalıklı bir bakış açısı ile yaklaşmalı ve mümkün olduğunca o fırsatları değerlendirerek yeni kaynaklar oluşturabilmelisiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile finansal anlamda beklediğinizi alabilir, alım satım işlerinizi başarıyla gerçekleştirebilir, para akışı konusunda rahat edebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek, kendinize olan güveninizi insanlara göstermek vehayatında yeni bağlantılar kurmak için ideal bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerde huzur ve güven duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaptığınız her şeyde yaratıcılığınızı göstermeye çalışın. Etrafınızdaki kişiler buna ilk başta anlam veremese de en sonunda çıkardığınız işlere hayranlıkla bakacaklar.

19 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün burcunuzda seyahat etmeye devam edecek. Kendinizi anlamakta ve duygularınızı netleştirmekte zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi yazmak kendinizi daha iyi anlamanızı sağlayabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle duygu ve düşüncelerinizi paylaşmak iyi gelecektir, duygularınızı içinize atmayın.

19 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularla ilgili düşünceleriniz günün konuları olacaktır. Bu konuları başka bir güne bırakabilirsiniz, çünkü bazı noktalara takılıp kalma geçerli çözümler üretmekten uzak olma ihtimaliniz bulunuyor. Bunları bir düşünün.

19 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burcu aşk hayatınız belli çalkantılar içinde olabilir. Akrep burçlarının hisleri çok kuvvetlidir. Fakat bugün hissettiğiniz bir şeyin tersinin gerçekleştiğini görebilirsiniz. Kariyer hayatınızda istediğiniz şekilde parlamak için, önce ailenizle olan problemleri çözümlemeniz, herkesin hakkını vermeniz gerekiyor.

19 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; kendince doludizgin bir hafta sonu planlamış olabilirsin. Sevdiğine duygularını açıkça ifade etme konusunda karar alıp, bunu da oldukça yaratıcı ve romantik organize edebilirsin.  Ayrıca kendinden yaşça büyük insanlarla güç ve fikir birliği içinde olman mümkün olabilir.

19 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 47' 05"
Ay
Kova
29° 05' 45"
Merkür
Koç
18° 01' 16"
Venüs
Boğa
03° 59' 41"
Mars
Koç
01° 35' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 31"
Satürn
Balık
16° 47' 12"
Uranüs
Boğa
22° 29' 11"
Neptün
Balık
28° 58' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 43"
Lilith
Başak
23° 36' 27"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>