Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Parıldıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2021, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 50%

Bugün sevgilinizle bir anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Ya da genel olarak romantizm konusunda anlaşmazlığa düşebilirsiniz! Bazı karmaşık duygular geçirebilir, bir ilişkide yaşamanın ne demek olduğunu düşünebilir ve aşk hayatınızda ne istediğinizi merak edebilirsiniz. Bunlar dikkate alınması gereken önemli konular. Sadece şu anki sevgilinizle diyalog kurmayı kesin, çünkü size yardımcı olabilir.

Birarkadaşınız çok kötü bir ruh halinde olabilir ve bu yüzden dünyanın başaçıkılabilecek en uyumlu insanı gibi davranmayabilir. Arkadaşınız çalışmaya var gücüyle direnebilir ve bu durum ipleri elinize almanız gerektiğini hissetmenize sebep olabilir. Bunu yalnızca, yapılmas gereken ve onun yapmadığı acil işler söz konusuysa gerçekleştirin. Başkasının işini yapmak size haksızlık. Yapmazsanız da suçlu hissetmeyin.

Konu ev dekorasyonuna gelince, anında keyif alma duyguları ortaya çıkıyor. Bugün kendinizi öğle aranızda dışarı çıkıp bazı gerekli alışverişler yaparken bulabilirsiniz. Uzun vadede evinize gerçekten yakışacak şeyleri iyice düşünün. Moda gelip geçicidir, ve onu takip etmek de pahalıya patlayabiliyor. Gerçek tarzınıza uyan şeyleri alarak daha iyi bir alışveriş yapabilirsiniz. Çok fazla şey almanıza gerek yok fakat aldığınız şeyler uzun süre kullanılır olmalı.

Fiziksel enerji fazlalığın var. Rekabetçi sporlara girişmek için iyi bir gün. Diğerlerine meydan okumak eğlenceli olacaktır. Ya da uzun bir yürüyüşe, tırmanışa ya da bisiklet gezisine çıkabilirsin. Dayanıklılığını test etmek isteyebilirsin. Yeni başarılara kapı aralamaya odaklanacaksın ve bu süreç içinde adeta bir süper kahraman gibi hissedebilirsin!Bugün canınız ev sahibi rolü oynamak isteyebilir. İnsanları bir araya getirmekte her zaman iyi olmuşsunuzdur ve bu aralar bu yeteneğiniz ön plana çıkabilir. Kafa dengi insanları bir araya getirecek bir çeşit toplantı düzenliyor olabilirsiniz. Evde ise, birkaç arkadaşınızı evinizde ağırlayabilir ve doğaçlama bir akşam yemeği partisi yapabilirsiniz. Bu akşam diğerleriyle eğlenceli vakit geçirme fırsatınız varken kendinizi eve kapatmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün neredeyse döndüğünüz hemen her köşede çok fazla muhalefetle karşılaşabilirsiniz. Bu durumun en sinir bozucu tarafı yardım istediğiniz insanların bile durumu muhtemelen başlangıçta olduğundan daha büyük bir karmaşaya dönüştürecek olmaları. Siz diğerlerinden sizi rahatlatmalarını beklerken, onlar size zorluk çıkarabilir ve bir şeyleri yanlış anlayabilirler. Belki de yapmanız gereken ipleri elinize almak ve durumu tek başına çözmektir.

19 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızdaki ilişkiler ön planda olacak. Yaşamınızda yeni bir sayfa açılabilir. Süregelen ilişkiniz resmiyet kazanabilir, ortaklı çalışmalara dair projeler içinde olabilir, aile üyeleriyle yardımlaşabilirsiniz.

19 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafına neşeler saçıyorsun. Çevrendeki herkes bu neşenin kaynağını merak edecek. Bu durum uzun süredir sağlık konusunda olan şüphelerinin ortadan kalkmasıyla ilgili olabilir. Evli bir Akrep burcuysan, vaktini eşine ayırmak isteyeceksin. Evini yeniden dekore etme fikri cazipleşiyor.

19 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Görüşmek istemediğiniz kişiler sizinle iletişimi sürdürmek için uğraşıyor olabilir. Sezgilerinize güvenerek sizi rahatsız eden durumlara karşı tepkinizi belli edebilirsiniz. Finansal anlamda bazı iniş çıkışlara dikkat edin. Risk almayın.

19 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizi planlamanız sizi rahatlatacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerin hayatlarıyla ilgilenebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yakın ilişkilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Gün içinde kendinize de zaman ayırmalısınız.

19 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufacık bir olayda ipleri koparma raddesine gelebilirsiniz. Kendinizi şartlamayın ancak kendinizin de farkında olacağınız bir süreç benimseyin.

19 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Odak noktanızın ikili ilişkiler olacağı bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızla son derece keyifli paylaşımlarda bulunabilir, güzel haberler alabilir, birlikte kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

19 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Genelde hoşlandığınız biriyle anlaşmakta zorlanıyor olabilirsiniz, ancak bu çok uzun sürmeyecek, bu yüzden endişelenmeyin. Kendi hatanız olmadan ikiniz arasında çok fazla gerilim oluştu ve bunu hafifletmek için yapabileceğiniz hiçbir şey yok.

19 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizin yüksekliğine ve yoğunluğuna diyecek yok doğrusu. Siz de farkındasınız ve maddi konularda olağanüstü çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Bazılarınızın gündeminde, yakın dostlarıyla birlikte sanatsal ve güzellik konuları var.   

19 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularla ilgili düşünceleriniz günün konuları olacaktır. Bu konuları başka bir güne bırakabilirsiniz, çünkü bazı noktalara takılıp kalma geçerli çözümler üretmekten uzak olma ihtimaliniz bulunuyor. Bunları bir düşünün.

19 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Reddedilmekten korkmayı bırakın ve sevdiğiniz kişinin peşinden gidin. İş yerinizdeki çalışma arkadaşlarınıza her konuda çok yardımcı oluyorsunuz. Üzgün olmanız ve ağlamak istemeniz sizi güçsüz bir insan yapmaz.  

19 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizi tanımanın önemini bilmeniz, sağlıklı bir beraberlik ve karşılıklı güven sağlayacak. Sevginizi ifade etmede zorluk çekmeyeceksiniz. İş yaşantınızda genel olarak mutlu olmanıza rağmen, bugünlerde belli bir isteksizlik içine girebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak, aksamalardaki sorumlulukları paylaşmaya çalışın. Ekonomik yönden sıkıntı içindesiniz. Daha dikkatli harcamalarla, birçok şeyi yoluna koymanız mümkün.

19 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 06' 32" R
Ay
Başak
13° 02' 51"
Merkür
Koç
17° 23' 17"
Venüs
Koç
17° 56' 14"
Mars
Balık
21° 32' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 29"
Satürn
Balık
15° 35' 04"
Uranüs
Boğa
21° 45' 10"
Neptün
Balık
28° 34' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
20° 02' 58"
Lilith
Başak
22° 09' 44"
True Node
Koç
15° 37' 02"
Son Güncelleme : 19/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>