Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Özgüvenin Artıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Ailenize biraz zaman ayırmak isteyeceksiniz. İşinize sarılmak sizin için çok kolay. Zor işleri başarmanın verdiği hazdan hoşlanıyorsunuz veahlakınızla gurur duyuyorsunuz. Fakat sevdiklerinizin zaman zaman ilginize ihtiyacı olduğunu unutmamayın. Telefonları, bilgisayarı kapatın ve akşamı çocuklarınızla konuşarak geçirin. Ya da eşiniz/sevgilinizle romantik bir akşam planlayın.

Bugün özellikle sağlıklı, enerjik ve çekici hissediyorsunuz ve çevrenizdeki herkese yeni ve çekici bir ışık yayacaksınız. Bu, kendinize güven içinde değerli bir destek sağlayabilir. Daha fazla para sağlayan ve daha fazla meydan okuma sunan yeni bir kariyer, şu anda size çok çekici geliyor, bu yüzden onları ciddiye alın. Fikirlerinizi yazın ve yapılabilir olup olmadığını araştırın. Bu tamamen yeni bir hayatın başlangıcı olabilir!

Bugün özellikle yaratıcı ve sanatsal hissedebilirsiniz. Yaratıcı becerilerinizi kullanarak biraz para kazanma fırsat yakalayabilirsiniz bu sizi heyecanlandırabilir. Bugün ne yapmaya karar verirseniz verin, hızlıca ve güzel bir şekilde yapabilirsiniz ve etrafınızdakiler de mutlu olacak gibi görünüyor. Eğer bir kredi başvurusu yapmanız gerekiyorsa, o gün bugün. Fakat, biraz gecikme yaşayabilirsiniz.

Aklından geçeni dışa vurmak için güzel bir gün. Bir Akrep olarak aslında bu konuda hiç sıkıntı çekmiyorsun. Yine de senin bile konuşmaktan çekindiğin, kendini ifade etmekten şüphe duyduğun şartlar mevcut. Ama bugün değil. Altından kalkamayacağın hiçbir şey yaşamayacaksın; hatta göksel enerjiler yeteneklerini taçlandıracak. Yaklaşmakta tereddütlü olduğun birisi varsa, bugün onunla konuşmak için bir adım atabilirsin.Bu akşamın programında ziyaretinize gelecek olan misafirler olabilir ya da belki ateşli bir randevu, ama öğleden sonra kendinizi dışarı çıkamayacak kadar yorgun hissettiğinizden durumu iptal edip edemeyeceğinizi düşüneceksiniz. Aktivitelerinizi daha sakin ve ılımlı tutmak sizin için en iyisi olacaktır. Birlikte dışarı çıkmak yerine bir kahve alıp kek yapın, hatta kekiniz pastaneden bile olsa olur! Akşamınız heyecan verici konuşmalarla dolu geçecek. Yani planlarınıza sıkı sıkıya bağlı kalmadığınız için memnun olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Neden kazanmayacağınızı bildiğiniz bir savaşı sürdüresiniz? Neden kendinizi ve diğer insanları aslında bildiğiniz sadece buz dağının görünen ucu olduğu halde bütün cevapların elinizde olduğuna inandırmaya çalışasınız? Bilgi kütlesi bu aralar yüzeyin altında konumlanmış durumda. Savaşmak yerine teslim olmayı deneyin. Şu anda diğerleri durumun aslına duyduğunuz susuzluğu gidermek için çok daha istekli olacak. Yapmanız gereken karşınızdakine kulak vermek.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde aşk hayatınızda romantizm artabilir ve duygularınızı dile getirme cesaretini gösterebilirsiniz. Geçmişteki partnerden bir işaret görebilirsiniz. Sahne ile ilgili işler gündeme gelebilir.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgüvenin artması, hayatındaki birçok noktaya temas etmeni sağlayacak. Kendini bir anda telefon rehberinde temizlik yaparken bulabilirsin. Geçmiş ile ilgili hatıralarını paylaşabileceğin insanların desteğine ihtiyaç duyabilirsin. Eğer çalışmıyorsan, yeniteklifi kapını çalabilir. Uzun süreli ilişkisi yeni bitmiş bir Akrep burcuysan, kendini yeni bir ilişki için hazır hissetmiyor olabilirsin.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alacaklarınızı tahsil etmek için harekete geçiyorsunuz. Geçmişte kalması ödenmeyeceği anlamına gelmiyor. Bunu hatırlatmak için yapacağınız görüşmelerde öfkenizi kontrol altında tutmalı, sabırlı olmalısınız.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız konularda risk alabilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için alternatif planlar yapmak faydalı olabilir. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda hassasiyetinizin arttığı bir sürece girebilirsiniz. Partnerinize karşı alınganlık göstermediğinizden emin olmalısınız.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İsterseniz gerçekleştiremeyeceğiniz hiçbir rüya ulaşamayacağınız hiçbir hedef yok. Bugün kendiniz ya da aileniz için daha iyi bir şey isteyeceğiniz günlerden birisi olabilir. Daha iyisini istemek, zaten sahip olduğunuz bir şeyden memnun olmadığınız ya da aç gözlü olduğunuz anlamına gelmiyor. Bu nedenle eğer bu rüyalardan dolayı kendinizi suçluyorsanız bundan vazgeçin. Bunun yerine amaçlarınıza ulaşmak için bazı somut adımlara yönelmenizde fayda var.

20 Eylül 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçekte endişelenecek bir şey olmasa da, rakiplerinizin faaliyetlerini yakından takip etmek rekabette önde kalmanıza yardımcı olacaktır. İş yerinde yetkili bir pozisyona sahipseniz, bugün liderlik becerilerinizi göstereceğiniz bir gün olacak.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenize karşı derin duygular içindesiniz. Onların her türlü sorununun yüklenmenize karşın, bazen karşılığını alamıyorsunuz. Olağan üstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Hayallerinizin sizi yönlendirmesine izin verin

20 Eylül 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Bakış açınızı değiştirmeyi başarabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda çok zor dönemler geçirmiş ve ilişkiyi sona erdirmeyi bile düşünmüşsünüz. İlişkinizin onarılmaya ihtiyacı var. İlişkiniz yanlış değil, fakat bu ilişkinin canlandırılması gerekiyor. Bugün işinizle ilgili yapacağınız girişimler ve her türlü yeni başlangıç başarısız olabilir. Böyle bir durum ilk önce sizi, sonra da yakın çevrenizi olumsuz yönde etkiler. Meslek hayatınız başta olmak üzere bütün ilişkilerinizde açıklığa yer vermeli, gizlilikten kaçınmalısınız.

20 Eylül 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 37' 57" R
Ay
Akrep
21° 09' 34" R
Merkür
Koç
15° 58' 57"
Venüs
Koç
24° 55' 26"
Mars
Balık
25° 55' 10"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 41"
Satürn
Balık
16° 07' 41"
Uranüs
Boğa
22° 04' 03"
Neptün
Balık
28° 45' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 40"
Lilith
Başak
22° 47' 27"
True Node
Koç
15° 35' 28"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>