Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Gün içinde Gergin Olabilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 40%

Bugün biriyle dürüstçe bir tartışmaya girebilirsiniz. Belki de sevdiklerinizden biri son zamanlarda sizi anlamıyor olabilir ya da içinizde çok fazla duyguyu barındırıyorsunuzdur. Gerçeği söylemekten korkmamalısınız. Bugün, bazı şeyleri ortaya koymak ve ailenizin sizi gerçekten ne kadar sevdiğini anlamak için harika bir zaman. İyimser hissetmeseniz bile, daha iyi olmanıza yardımcı olacak.

Bugün, istediğinizden biraz daha dengeli bir gün olabilir. Bugün işleri hasır altından çıkarmak sizin için zor olabilir, peki neden onları orada tutmuyorsunuz? İş yerinde, geçmişte işe yaramış olan çözümlere güveniyorsunuz. Şimdi, yeni yöntemlerle çatışmak yerine, varlığınızı ortaya koyma zamanı. Ortalığı çok velveleye vermemeye çalışın ve bugün yaptığınız her işte dikkatli olun.

Eğer üzerinizde bir mülk varsa, bugün değerinin hayal edemeyeceğiniz kadar arttığını görebilirsiniz. Bu bir gayrimenkul olabilir fakat çiftlik hayvanı, senet ve hatta eski bir aile yadigarı bile olabilir. Bu bilgiyle ne yapacağınız size kalmış ancak sahip olduğunuz şeyi elinizde tutacaksınız gibi duruyor. Elinizdeki şeyin değerli olduğunu bilmek güzel bir şey.

Herhangi bir şeyi başarıyla tamamlayabileceğini düşünüyorsun; iyi haber şu ki evet haklısın! Yüksek enerji senle olacak ve telefon konferanslarından, tekliflere, toplantılara her konuda seni destekleyecek. Düşüncelerin ise gayet berrak ve kendini etkili, ikna edici şekillerde ifade edebileceksin. Pozitif enerjiye odaklan, mucizeler gerçekleşebilir.Açılar bugün yeni bir içe dönüş döngüsüne başlamak için çok uygun. İnişleriyle çıkışlarıyla hayatınızı gözden geçireceksiniz. Ayrıca geleceğiniz hakkında da düşüneceksiniz! Gelecek yıl bu zamanlar hayatınız sizce nasıl olmalı? Kolay görünmüyor bile olsa, bunu düşünüp aileniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkinizi güçlendirmeyi düşünün. Bugün tekrar ve tekrar dengeyi bulmaya çalışacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik şeylere hazır olun! Geçmişinizden çok eskilerden birisi birdenbire tekrar sahneye girebilir; hatta belki kapınıza kadar bile gelebilir. Her ne kadar bu kişiyi gördüğünüze memnun olacak da olsanız onu gördüğünüzde buz kesilebilirsiniz! Evde de beklenmedik gelişmeler - muhtemelen hane üyelerinden birisinin başına konan bir talih kuşu - bir anda bir kutlama yapılmasına neden olabilir. Her türlü şeye açık olun ve gününüzden keyin alın!

20 Haziran 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün motivasyonunuzu düşürmek ve yükseltmek sizin elinizde olacak. Kaygı, panik ve aşırı kontrol ihtiyacı gün içinde sizi zorlarken; tevekkül, hayata ve akışa güven duyma, sistemli hareket etmek kazandıracaktır. Aynı zamanda iç huzurun arttığını görebilirsiniz. İlişkiler veya finansta daha iyisinin arayışı olabilir.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde alacağın bir haber seni gergin bir yapıya sokabilir. Bir anlık sinirle kararlar vermekten kaçınmalısın. İstemeden de olsa etrafındaki insanları kırabilir onlara karşı empatiyle yaklaşmayabilirsin. Evli bir Akrep burcuysan eşine karşı aşırı fedakar davranabilir, onu sorunların dışında tutmak isteyebilirsin. Spekülasyonlardan uzak durun.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Biraz dinlenmek geri plana çekilmek isteyebilirsiniz enerjinizi içinize aktaracağınız ve motivasyonunuzu yeniden oluşturmanız gereken önemli bir gün olabilir. Bugün yalnız kalıp duygularınızı dinlemek isteyebilirsiniz. Kendinizi çok fazla zorlamamalısınız. Hayatınızın içinde olan şeylere karşı tutkulu ve isyankâr yaklaşımınız sadece işlerinizi zorlaştırabilir. Bırakın gitmek isteyen gitsin.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde sizi duygusal açıdan huzursuz eden bazı konular olabilir. Başkaları ile daha çok şey paylaşabilirsiniz.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda partnerinizden gelecek iyi niyet neticesinde siz de ona karşı samimi davranabilir ve aşk konularında dengeyi oturtabilirsiniz.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş tutulması öncesinde Ay'ın ışığını iyice yitirdiği bir günde, ruhsal anlamda kendinizi çok dolu ve yoğun hissedebilirsiniz. Duygusallığınızı konsantre olacağınızve aktivitelerle dağıtabilirsiniz.

20 Haziran 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birini daha yakından tanımaya çalışmak sizi heyecanlandırmak yerine yoruyor olabilir. Kendinizi buna zorlamamalısınız, biraz zamana ihtiyacınız var.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcundaki seyahatine devam eden Ay, finansal durumunuzla ilgili konuları ön plana taşıyor. Kredi ve borç arayışına girebilirsiniz.Maddi konularda belirsizliklerle ve gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Bütçe yönetimi konusunda dikkatli olmanız gereken bir gün.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün geçmişte sevdiğiniz biri aklınıza gelebilir. İş yerinde çalışırken kendinizi çok zorlamamaya dikkat edin. Çünkü stres, sağlığınıza karşı bir tehdit oluşturabilir.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek, ve kendinizi farklı bir pota da göreceksiniz. Kişiliğinizin bilinmeyen yönlerini ortaya çıkarmaktan yanasınız. Yaşamınızla ilgili yenilenme söz konusu olacaktır.

20 Haziran 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 09' 42" R
Ay
Aslan
00° 02' 09" R
Merkür
Koç
27° 17' 49"
Venüs
Boğa
17° 11' 50"
Mars
Koç
09° 49' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 02' 50"
Satürn
Balık
17° 38' 08"
Uranüs
Boğa
23° 06' 25"
Neptün
Balık
29° 16' 27"
Plüton
Kova
02° 04' 39"
Chiron
Koç
21° 22' 30"
Lilith
Başak
24° 47' 47"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 13/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>