Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk için çok şeyi göze alacağınızı söylemenize rağmen, sağlam ve uzun bir ilişkiyi aşka tercih ediyorsunuz. Artık aranızda aşk olmamasına rağmen yaşadığınız birliktelikteki güven ve huzur size yetiyor.

Aklınızdaki bir işle ilgili çok sabırlı davrandınız, çok beklediniz, ama yakında bunun karşılığını alacaksınız. Bugün işle ilgili alacağınız bir haber umutlanmanıza neden olabilir. Umutlarınız boşa çıkmayacak.

Çok yakında yaptığınız büyük bir ödeme gözünüzü korkutuyordu ama korktuğunuz gibi olmadı. Önceden belli bir hazırlığınız olduğu için, kolayca üstesinden geldiniz. Parayla ilgili iyi haberler alabilirsiniz.

Uzak bir akrabanızın sağlık sorununun çözümü için sizin desteğinize ihtiyaç var. Koşullarınız uygun olmasa da yardım edecek en uygun kişi sizsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız, yaşadığınız hiç bir şeyden pişmanlık duymuyorsunuz ama ders çıkarmayı çok iyi biliyorsunuz. Bugün geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin muhasebesini yapıp hatalarınızı bir kez daha hatırlayabilirsiniz. Son günlerdeki hareketlilik enerjinizi aldı götürdü sizden. Bu aralar biraz dinlenmeniz, enerji depolamanız gerekebilir.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 09:58 Ay-Mars görünümü, eski olan her şeyden uzak durmak arzunuzu belirginleştiriyor. İlişki-iş-sağlık-para konusunda yenilenmekten yanasınız. Kafanızı kurcalayan sorunların bir an önce çözülmesini istiyorsunuz. Bunda da haksız sayılmazsınız. Senelerdir bir türlü yerli yerine oturmayan durumlarla mücadele etmek kolay değil. Sürekli bir şeyleri ayarlamak zorunda kalmak dengenizi bir hayli bozuyor. Ne olacaksa olmalı ama artık üzülmemeliyim diye düşünmektesiniz. Saat 12:11 Ay-Kuzey düğüm görünümü, farklı ve özgür hareket etme arzunuza işaret ediyor. Farklı biryaparak para kazanmaktan yanasınız. Sıradan işler yerine, yaratıcı yeteneklerinizi kullanmak istiyorsunuz. Bunun sizi büyütüp geliştireceğinin farkındasınız. Saat 13:37 Ay-Merkür kavuşumu, paranın, kazanmanın, özgürlüğün, kendi bildiğiniz şekilde yaşamınızı düzenlemenin ne kadar önemli bir ayrıcalık olduğunu hatırlatıyor. Kişi hayaline kavuşmak için sihirli bir değneğe ihtiyacı olduğunu düşünebilir. Çalışıp mücadele etmek, hayatını kazanmak isteyen birey, önüne hiçbir engel çıksın istemez. İlk başvuruda işe alınsın, ilk yatırımında bolca kazansın ve tatmin olacağı girişimlerde bulunsun. Ancak gerçekçi olmayı bilmekte yarar var. Saat 22:55 itibariyle etkili olacak Ay-Chiron görünümü, aşka ve paraya ne kadar ihtiyacınız olduğunu hatırlatıyor. Hassas düşünüyoruz. Bazen içimizden, -Benim en zayıf noktam bu iki konu diye söyleniyoruz. Mutlu haftalar, işlerinizde kolaylıklar dilerim. Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Kasım 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde zihnin olur olmadık konularla meşgul olabilir. Akşam bir plana dahil olabilirsin.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınıza sürpriz ve olumlu gelişmeler damgasını vuracak. Sevginin değerini anlayacağınız özel paylaşımlar hayatınıza değer katacak.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Sağlamlaştırmak istediğiniz konularda tekrardan düzenleme getirebilirsiniz. Geleceğiniz yönünde yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Keyif aldığınız insanlarla program yapabilirsiniz. İşinizde alacağınız yardımlarla daha rahat ilerleyebilirsiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular, para vekonuları haftanın bu ilk gününde sizi meşgul ederken sahip olduklarınızı ve kaynaklarınızı en iyi şekilde değerlendirmeye kafa yorabilirsiniz. Harcamalar konusunda bütçenizi hesaba katmayı ihmal etmeyin.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak neşe, mutluluk ve huzur hissedeceğiniz bu zaman diliminde ilişkilerinizi keyifli bir iletişimle iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve ailenizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinden itibaren artan özgürlük ihtiyacınızı dengelemeli, ilişkilerinizde tutarlı davranmayı tercih etmelisiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, maddi konularda kafa patlatabilirsiniz. Sevdikleriniz size yol gösterebilir. Harcamalarınızda abartıdan kaçınmaya gayret edin.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken sizin gününüzü neşelendirecek. Kendinize vermeniz gereken değerin farkına varacaksınız. İş ortamında bir kadından destek görebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak için cesaretinizi toplayıp harekete geçebilirsiniz. Yurt dışıyla ticari faaliyetlerinizde gelişme kaydedersiniz. Yetenekleriniz sayesinde yeni bir kazanç ve gelir elde edebilirsiniz. Yurt dışındakurmayı düşünebilirsiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

20 Kasım 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 52' 23" R
Ay
Akrep
24° 14' 35"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 13' 43"
Mars
Balık
26° 06' 38"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 07"
Satürn
Balık
16° 09' 04"
Uranüs
Boğa
22° 04' 53"
Neptün
Balık
28° 45' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 31"
Lilith
Başak
22° 49' 05"
True Node
Koç
15° 34' 47"
Son Güncelleme : 25/04/2024 17:36

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>