Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak birbirinizin aklınızı başınızdan aldığınız söyleniyor. İkiniz de sanki bulutların üzerinde geziyor gibisiniz. Sizin birbirinize uygun olmadığınızı düşünenler yanılıyorlar.

Çok yoğun bir döneme girmeniz gözünüzü korkutmuyor. Bütün bu işlerin altından kalkabilecek bir ekiple birlikte çalışıyorsunuz. Ve siz de bu ekibi yönetecek yetenek tam.

Kazancınızın artabileceği yolundaki beklentileriniz, şu günlerde pek gerçekçi değil. Bir süre sonrası için ise böyle bir umut var. Ailenize ait bir paranın nasıl değerlendirileceği konusunda sizin önerilerinize ihtiyaç duyuluyor.

Ayrı alanlarda uğraş verdiğiniz bir arkadaşınızla aranızda kurulu olan güven, sizi ortak biralanına doğru yaklaştırıyor. Ama bu olası ilişkide, dostluktan başka bir kazanç yok gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize çok güveniyorsunuz. Bu güven zaman zaman sizin cüretkarlığınızı arttırıyor. İş yaşamınızda çok işinize yarayan bu cüretkarlığınız özel yaşamınızda bazı durumlarda başınıza dert açmıyor değil. Mesafeli ilişki kurmak isteyen bir yakınınızın işlerine müdahale etmeniz onun sert eleştirilerine neden olabilir. İyi niyetinize rağmen canı sıkılan siz olacaksınız.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 14:42 burcunuzda doğacak Yeniay, dışarıda kendimizi biraz gizleme arzumuzun göstergesi olabilir. Bize kimsenin yaklaşmasına, kolaylıkla temasta bulunmasına, konuşmasına pek izin vermeyiz. Bu yaşadığımız bir durum nedeniyle olabilir veyahut böyle görünmeyi tercih edebiliriz. Ne yaptığımızı, ne söyleyeceğimizi insanlar merak edebilir. Bizi gizemli biri gibi görebilirler. Bu Yeniayın yöneticisi Mars-Terazi burcunda ilerlediği için, bu gizlilik hali biraz da ilişkimiz nedeniyle olabilir. Belki yeni biriyle beraberizdir. Bunun bilinmesini istemeyiz. Belki de yeni ayrılmışızdır. Duyulmasından hoşlanmayız. Ancak bir şey var ki, bizden gizlenen, saklanan meseleleri çok iyi araştırır, neyin ne olduğunu tespit edebiliriz. Çünkü sezgilerimiz gayet güçleniyor. Bu Yeniayın bir başka özel etkisi, harcamaları yükseltici olabilir. Kaliteli olan bir şeyi, seçkin yaşamayı, lüksü severiz. Hiçbir şeyin sıradan, basit görünmesinden hoşlanmayız. İlişki ve yatırım tercihlerimizi bu bakış açısıyla gözden geçiririz. Paramızı hangi alanda değerlendireceğimizi veya nereden ne kazanabileceğimizi düşünürüz. Bu konuda şans yüzümüze gülebilir. Bir şeyler bu Yeniayda gizemlilik anlamında etkili olacaktır. Fakat bunu birilerinin anlaması öyle kolay olmayacaktır. Plan, hedef, projelerinizden kimseye pek söz etmeyecek. Gerçekleştiğinde dile getireceksiniz. Yeniayın doğru karar ve girişimde bulunmamızda şans getirmesi dileğimle,

18 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerini söylemekten çekinmeyeceğin bir gün. Arkadaşlarınla sert bir konuşma yapabilirsin.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rahatlık ve birlikte olma gereksinimlerimiz, özgür ve bağımsız olmak arzusuyla çelişiyor gibi görünüyor.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda gerçekleşen yeniay, önemli gelişmelere ve yeni başlangıçlara işaret etmekte. Ancak karar vermek konusunda şartları aşırı zorlamamalısınız.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün burcunuzda gerçekleşen yeni ay yaşamınızda yeni bir dönemin başlangıcını müjdeliyor. Hayata karşı yeni bir yaklaşım ve bakış açısı geliştirebilirsiniz. Yeni bir tarzınız veya görünümünüz olabilir, ilişkilerinizde yeni bir duruş benimseyebilirsiniz.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile finansal anlamda beklediğinizi alabilir, alım satım işlerinizi başarıyla gerçekleştirebilir, para akışı konusunda rahat edebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek, kendinize olan güveninizi insanlara göstermek vehayatında yeni bağlantılar kurmak için ideal bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerde huzur ve güven duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz.

18 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni işler, önemli insanların size sunacağı fırsatlarla karşınıza gelecek. Yeniay sizi ve 1 yıllık kararlarınızı destekleyecek. Özel tekliflerle karşılaşacaksınız.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Merkür arasındaki destekleyici etkileşim para ve kazanç konularında size hareketli bir gün yaşatır. Umduğunuzdan daha hızlı sonuçlanan projelerin tahsilatlarını ya da anlaşmalarını gerçekleştirirsiniz. Gereksiz harcamalardan dolayı bütçesel bir zorlanma yaşamamak adına gelir gider dengesini kontrol etmekte fayda var.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün duygusal gerilim içine girebilir, huzursuz ve kuruntulu bir tavır ortaya koyabilirsiniz. Ancak, bu durum geçici. Sorumluluk gerektiren yeni girişimlerde bulunmanız mümkün. Veya, daha çok sorumluluk almak isteyebilirsiniz.

18 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 42' 19" R
Ay
Başak
20° 15' 19"
Merkür
Koç
17° 06' 49"
Venüs
Koç
18° 41' 27"
Mars
Balık
22° 00' 30"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 52"
Satürn
Balık
15° 38' 40"
Uranüs
Boğa
21° 47' 11"
Neptün
Balık
28° 35' 25"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 06"
Lilith
Başak
22° 13' 48"
True Node
Koç
15° 37' 49"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>