Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğinle aranda küçük tartışmalar yaşanabilir. Bunu önlemek için iletişimine dikkat etmen gerekebilir aslında. İlişkinin yönünü belirlemek adına, nasıl kelimeler seçtiğine özen göstermek isteyebilirsin.

Bazı nedenlerden dolayı şakalarınız genelde olduğu gibi iyi karşılanmıyor. Durumu ne kadar hafifletmeye çalışsanız da, ağır ve külfetli olmaya devam ediyor. Günün olaylarının, görmezden gelmeyi seçtiğiniz derin karanlık iç duygularla sizi yüzleşmeye zorlaması muhtemeldir. Bu meselelerle uğraşmak yerine, onları daha fazla şaka ile örtbas ediyorsunuz. Şimdi şakalar da işe yaramıyor, ne yapacaksınız?

İçinde bulunduğun ortamın sana sağladığıimkanlarını iyi değerlendirmekte yarar var bugün. Bu ortam sanakonusunda büyük bir gelecek sağlayıp birikim yapmak konusunda imkanlar oluşturabilir. Başkalarının görmediklerini görebilmelisin.

Uyku düzenine dikkat etmek sağlığın için faydalı olacak bugün, bu kadar net! Uykunun kalitesini artırma çabaların vücuduna iyi gelerek sana daha iyi bir etki edebilir. Yeme düzenine de dikkat edip sebze ağırlıklı beslenmeyi tercih edersen enerjini daha rahat toparlayabileceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini yoğun bir çalışma içinde bulabilirsin bugün. Beraber çalıştığın insanlara verdiğin dikkati kendine de vermen gerekecek. Yapabileceğinden fazlasını kendine yüklememen vebirliği yapman daha iyi olabilir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İyi bir tartışmadan hoşlanırsınız, ancak iletişim gezegeni Merkür gerileme aşamasından geçerken, inançlarınızın yüzde 100 gerçeklerle desteklendiğinden emin olmalısınız. Küçük bir şeyi yanlış yaparsan, rakiplerin seni mahveder!

20 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne içindeki güzel duygularla başlıyorsun. Bunun nedeni hoşlandığın kişiden gelen mesaj olabilir. Sosyalleşmeye önem verecek ve organizasyonlar için start vereceksin. Kendine vakit ayırman gerektiğini hatırlaman, işten arta kalan zamanları değerlendirmeni sağlayacak. Ailen ile maddi konular gündeme gelebilir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni ortaklı projelere imza atıyorsunuz. Sorumluluk alarak geleceğe emin adımlarla ilerleyeceksiniz.Çocuklarınız ya da sevdiklerinizle ilgili güzel süprizli haberlere açık olun.Bugün uzun zamandır duymak istediklerinizi duyabilirsiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir iletişim temponuz olabilir. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kardeşleriniz veya kuzenlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Alacağınız yeni haberler planlarınızda değişiklik yapmanıza neden olabilir. Ortaklı para konuları sizi uğraştırabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde kadın arkadaşlarınızla birlikte plan yapabilirsiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli olan Akrep’ler aile ile ilgili önemli kararlarını almayı ilerleyen günlere bırakın. Kusurlarınız yüzünüze vurulabilir, gergin olabilirsiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aniden bir panik yaşanabilir ve gününü ele geçirebilir. Birkaç gün için, bazı planların ince ipliklere bağlı ve bu sebeple düşmek üzere olduğundan, tehlike çanlarının çaldığını duyabilirsin. Bugün yaşam donanımların, acil tamir ve bakım için seni çağıracak. Fakat dikkat et elinde kalmasınlar; bu donanımlara çok da fazla asılmadığından emin ol!

20 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dikkatiniz dağılmadan belirli bir fikre veya yola bağlı kalmak zordur. Mevcut bir çabaya ara vermeniz ve daha sonra kendinizi daha taze hissettiğinizde geri dönmeniz gerekebilir. Bir şeye acele etmekten kaçının, ancak önemli ve belki de şaşırtıcı olabilecek arzularınıza dikkat edin. Sanatsal ifade için harika bir zaman ve en azından kendinizi benzersiz, romantik veya yaratıcı bir şekilde ifade etme arzusu güçlü.

20 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zekanızı ortaya koyacak çalışmalar içinde olacaksınız. Yakın kan bağınız olan kişiler, kardeşler ve akrabalarla duygusal yönden ilişkiniz güçlenecek. Akşam saatlerinde onlarla birlikte hoş vakit geçirebilirsiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi biraz keyifsiz ve halsiz hissederseniz şaşırmayın. Vücudunuzu zorlamayıp dinlenmeye bakın. Kendinizi daha mutlu ve rahat hissedeceğiniz zamanlar da gelecek. Hırsınızı karşınıza çıkabilecek kamu görevlilerinden veya amirlerinizden çıkarmaya da çalışmayın, çatışmalara girmek için iyi bir zamanda değilsiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizdeki kişiler ya da arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya bir seyahat planı yapabilirsiniz. Ertelediğiniz girişimler varsa ele almak için uygun bir gün. Yöneticiniz Mars sizi destekliyor.

20 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyorsunuz. Planladığınız konularda, ince hesaplara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirmek için hayal gücünüzü kullanmalısınız.

20 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 38' 46" R
Ay
Koç
11° 54' 45"
Merkür
Koç
19° 55' 26"
Venüs
Boğa
07° 37' 48"
Mars
Koç
03° 52' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 02' 02"
Uranüs
Boğa
22° 39' 23"
Neptün
Balık
29° 03' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 31"
Lilith
Başak
23° 56' 05"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>