Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Baskıdan Etkilenmiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Anlaşmazlıklar yaşanıyorsa eğer aşkta, bugün bunu zorlamaman daha iyi olabilir. Bazı şeyleri kendi haline bırakarak daha fazla gelişme görmen olası. Bırak bazı konular kendiliğinden açılıversin.

İş konusunda sağlam kararlar verebileceğiniz bir gündesiniz. İş arkadaşlarınızla bir takım ortak çalışmalara girişebilir ve ileriye dönük yatırımlara ilgi gösterebilirsiniz.

Maddi gücün yatırımlarının sonucu olarak gelişmeye devam edecek bugün. Kendine inanmaya devam etmelisin o yüzden. Hedeflerine varana kadar karşına çıkacak yeni fırsatları bir kenarda değerlendirmek senin için faydalı olabilir. Bu konuda özenli olman iyi olacak.

Egzersiz rutinine devam ederken yeni bir spor arkadaşı edinmek isteyebilirsin bugün. Senin için sporu kolaylaştıracak bu arkadaşı bulmak, günlük rutinleri daha keyifli bir hale getirebilir. Bugün bu konuda bir arayışa girmen olası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yakın çevrendeki birinden sana karşı bir soğukluk hissedebilirsin durduk yere. Bu durumu ciddiye almamanda fayda var bugün. Bu soğukluk büyük ihtimalle o insanın genel durumuyla alakalı olabilir, seninle alakalı olduğun çıkarımına hemen varmamalısın. Anlaşmazlıklar kendiliğinden çözülebilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Eğer muhatap olduğunuz herkesin sizin kadar dürüst olacağı varsayımıyla hareket ederseniz, önümüzdeki 24 saat içinde kaybedebilirsiniz. Size söylenen her şeyi kontrol edin, ardından fikrine güvendiğiniz birinden ikinci bir görüş alın.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ilk dakikalarından itibaren bugün yapman gereken sorumlulukların getirdiği baskı ile uğraşabilirsin. Kararlı olduğun takdirde bu sorumlulukları yerine getirmek senin için zor olmasa gerek. Bugün kariyerinde olumlu gelişmeler olabilir. Uzun süredir aynı işte çalışıyorsan, yöneticin terfi haberi ile kapını çalabilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Jüpiter sizin 6.evinizden geçiş yapacak. Bu geçiş, iyi bir düzen kurmak için gereken ayrıntıları ele alma yeteneğinizi geliştirir ve becerilerinizin daha fazla farkına varmanıza yardımcı olur. Bu dönem özelliklearkadaşlarınızla uyum sağlamak ya da personel almak adına çok faydalı olabilir. Çalışma hayatınızda ya da rutin günlük işlerinizde kolaylıklar yakalarken aynı zamanda sunduğunuz hizmetin karşılığını görmediğiniz ve bunları da sonlandıracağınız bir süreç olduğuna işaret ediyor.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konularla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizi organize etmek isteyebilirsiniz. Size kalan kısımlarıyla arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelecektir. Gelecek beklentilerinizle ilgili görüşeceğiniz kimseler size ilerlemeniz için yardımcı olabilirler. Çalışma hayatınızda aldığınız sorumlulukları yerine getirmek için çalışacağınız bir gündesiniz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularla alakalı sürecinizde çok dikkatli olmalısınız. Sizi üzen bazı konularda artık aksiyon almanızın zamanı geldi. Sizi üzen her şeyi bir deftere yazın ve yakın.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır beklediğiniz bir anlaşma, tahsisat ya da ikramiye bugün nihayet elinize geçebilir. Bunun keyfinizi yerine getireceği kesin, hatta çıkıp kutlama yapmak bile isteyebilirsiniz. Büyük bir sosyal etkinliğe katılma fırsatı yakalayabilirsiniz. Eğlenmeye bakın! Gece ise gerek iyi gerek kötü olsun çok canlı rüyalar görürseniz hiç şaşırmayın. Bunları not etmek için başucunuzda bir defter ve kalem bulundurun.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, isteseniz de istemeseniz de ilgi odağı olabilirsiniz ancak, herkesin kancadan bu kadar kolay kurtulmasına izin vermeyin! Belki de, başkalarının düşündüklerini size özel olarak söylediklerini açıkça söylemeye istekli olan sadece sizsiniz. Cesaretiniz için sizi daha sonra ödüllendirebilirler, yapamasalar bile bugün sessiz kalamayacağınız için bu dürtüyle savaşmamak daha kolay bir yol olabilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizde çılgın bir gününüz. Sosyal çalışmalara ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacak, onun üzerinde etkili olmak isteyeceksiniz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz şu anda son derece kontrolsüz ve dengesiz. Bir şekilde tükendiğinden, bu durum başarıdan ziyade ihtilaflara yol açıyor. Ancak, güçlü ve zayıf yönlerinizi bilin ve bunları birbirine düşürmeyin. Her iki uç noktanın da sizde var olduğunu kabul edin ve onları uzlaştırmaya çalışın. Bu şekilde, etrafınızdakiler de sizi daha hoş bir insan olarak algılayacak.

17 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günün ilk yarısında parasal konularda bir gündeminiz olabilir. Gereksiz harcamalar yapabileceğiniz bir gün. Yöneticiniz Mars ile Neptün kavuşuyor. Aşk ve ilişki alanınızda bir karmaşa yaşayabilirsiniz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda yetersiz kaldığınız ortamlardan uzaklaşmak ve kendinize yeni bir çalışma alanı bulmak en büyük arzunuz. Sınırlarınızı genişletmek için başlattığınız olumlu çabalarınızın karşılığını sosyal ilişkilerinizdeki başarınıza borçlusunuz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 59' 13" R
Ay
Balık
02° 03' 51"
Merkür
Koç
18° 08' 13"
Venüs
Boğa
04° 15' 05"
Mars
Koç
01° 45' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 26"
Satürn
Balık
16° 48' 16"
Uranüs
Boğa
22° 29' 54"
Neptün
Balık
28° 59' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 25"
Lilith
Başak
23° 37' 50"
True Node
Koç
15° 21' 33"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>