Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Organize Oluyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 50%

Bugün eski bir sevgilinizi özlemiş, geçmişle ilgili biraz duygusallaşmış olabilirsiniz. Eski fotoğraflara bakıp önceki ilişkilerinizi düşünebilirsiniz. Yine de geçmişi çok fazla deşmeyin. Daha önce birçok kayda değer şey yaşamış olsanız da, aşk hayatınız için birçok fırsat sunan geleceğinize odaklanmaya devam etmeniz gerekiyor. Bu yüzden bizi dinleyin!

Bugün hayatınızın sorumluluğunu üstlenin! Ne kadar çok harekete geçerseniz o kadar uyanık, atak ve canlı hissedeceksiniz. Aniden bir kariyere başlangıç yapmak istediğinizi hissedebilirsiniz. Bugün normalden daha çok çeşitliliğe ihtiyaç duyduğunuz bir gün. Başarılı ve mutlu insanlar bugün gözünüze çarpacak. Bazı şeyleri hızlı bir şekilde çözmekten çekinmeyin. Hazırsınız!

Bunu daha kibar söylemenin bir yolu yok, tutku bugün aklınızdan çıkmayacak. Bu ruh hali, eğer hayatınızda önemli biri yoksa sizin için oldukça can sıkıcı olabilir. Neden bir değişiklik yapmıyorsunuz? Arkadaşlarınızdan biraz çöpçatanlık yapmalarını isteyin. Ya da, para sıkıntınız yoksa, bir çöpçatanlık hizmetine katılın. Hayatınızda özel biri olacak olursa, bu gece birlikte kaliteli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Birçok açıdan işler senin için olumlu gidecek gibi görünüyor. Düşüncelerin berrak, duyguların kontrol altında ve bütünün parçaları doğru yerlerde. Şimdi bu cep dolusu talihten faydalanma ve bunları birer hazineye çevirme zamanı. Güçlü bir ateşi en küçük bir kıvılcım bile başlatabilir. İçinde herhangi bir şeyi gerçekleştirebilecek bir güç mevcut! Özellikle de şu anda!Artık insanların size cevval olmanızı söylemesine gerek kalmayacak. Hatta imparator havalarında ortada dolaşırken Napolyon gibi bile görünebilirsiniz! Ancak her şeyin istediğiniz gibi gitmesine güvenmeyin, zira rüzgar her an yön değiştirebilir ve sizi bekleyen sürprizler olabilir. Ne de olsa imparatorlar bile her şeyi kontrol altında tutamazlar! Bari umalım da günlük burç yorumlarını okumayı unutmasınlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün canınız ev sahibi rolü oynamak isteyebilir. İnsanları bir araya getirmekte her zaman iyi olmuşsunuzdur ve bu aralar bu yeteneğiniz ön plana çıkabilir. Kafa dengi insanları bir araya getirecek bir çeşit toplantı düzenliyor olabilirsiniz. Evde ise, birkaç arkadaşınızı evinizde ağırlayabilir ve doğaçlama bir akşam yemeği partisi yapabilirsiniz. Bu akşam diğerleriyle eğlenceli vakit geçirme fırsatınız varken kendinizi eve kapatmayın!

20 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, rutinlerinizin dışına çıkabilir,hayatında motivasyonunuza odaklanabilirsiniz. Eğitim, sınavlar ve kurslar ön planda olabilir. Sağlıkla ilgili hassasiyetlere açık bir gündesiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mutfak alışverişi yapmak için liste hazırlıyorsun. Kendin için bir şeyler yapmak istediğin için aile bireylerinden birisi ile görüşmeler yapabilirsin. Zamanını daha iyi yönetmek için organize olmaya başlıyorsun. Yalnız bir Akrep burcuysan, yalnız kalmaktan yana şikâyetlerin olabilir.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabırsızlığınız yanlış adımlar atmanıza neden olabilir. Acele ile yapılan hiçbir işin temeli sağlam olmayacaktır. Bu yüzden ilerisini düşünmeli ve konuyu her yönüyle ele alarak müdahalede bulunmalısınız.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konularda fedakâr davranabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çaba sarf edeceksiniz. Bazı konuları düzeltmek durumunda kalabilirsiniz. Öğlen saatlerinde iletişimden kaynaklı sıkıntılara dikkat etmenizde fayda var. Özgürlüğünüz bugün daha önemli olabilir.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yazmak, duygularınızı yazarak ifade etmek konusunda çok başarılı olacaksınız. Planlarınızı çevrenize de danışarak yürütürseniz net sonuçlar alacaksınız.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler ve yakın dostluklarınızda kendinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz, sizin için uyumlu ve sevgi dolu görünümler var. Aşk ve sevgi ihtiyacınız artarken, varolan koşulları iyileştirebilmek için enerjinizi en iyi şekilde kullanabileceğiniz günlerden birindesiniz. Para konusunda yeni ilerlemeler sağlayabilirsiniz. 19.00 sonrası gruplarla hareket etmek, arkadaş çevrenizle keyifli vakit geçirmek ve organizasyonlarda yer almak için harika bir zaman, eğlenmeye bakın

20 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zamanı geldiğinde ve size belirli bir durum hakkında ne düşündüğünüz sorulduğunda, bu bir tür hakem olmak anlamına gelse bile, geri çekilmeyin. Aklınızdakileri kimseyi rahatsız etmeden söylemenin yolları var ve hepsine aşinasınız.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü adalet duygunuzu ilişkilerinize yansıtmak isteyişiniz, en doğal hakkınız. Uzak yollardan gelen teklifler karşısında, düşünmeniz gereken konular gündeme gelecektir. Bugün birçok aktivite içinde olabilirsiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güneş'in bugün Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte ev ve aile konularının önem kazandığı bir aylık bir dönem başlıyor. Bu dönemde ailenizle daha çok ilgilenmek, evinizde daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkiniz hakkında önemli kararlar vermenizin zamanı geldi. İş hayatınızda çok iyi bir şekilde ilerliyorsunuz. Fakat çevrenizde kötü niyetli olan bazı insanlar var, onlara karşı dikkatli olun. Daha erken uyumaya özen gösterin.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiye olan ihtiyacınızın arttığı bir gün. Bu dönemde sevdiğinizin ilgisi çok hoşunuza gidecek. Ona yeterince zaman ayırarak, duygularınızı paylaşın. İşyerinizdeki yeni düzenlemeler konusunda ne kadar doğru kararlar verdiğinizi yakında bir kez daha anlayacaksınız. Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırabiliyor. Mali açıdan sıkıntılar yaşayacaksınız ama bütçede dengeyi sağlamanız uzun sürmeyecek.

20 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 05' 05"
Ay
Akrep
23° 25' 47"
Merkür
Koç
26° 25' 08"
Venüs
Balık
21° 30' 39"
Mars
Balık
04° 54' 30"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 41"
Satürn
Balık
13° 17' 33"
Uranüs
Boğa
20° 39' 29"
Neptün
Balık
27° 48' 21"
Plüton
Kova
01° 49' 29"
Chiron
Koç
18° 47' 20"
Lilith
Başak
19° 47' 16"
True Node
Koç
15° 35' 60"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>