Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kırgınlıklar Geride Kalıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2021, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Bırakın bugün aşkın ışığı parlasın. Kalbinizde ortaya çıkması gereken çok fazla tutku var. Romantik doğanızın dizginleri eline almasına ve yaratıcı doğanızın kendini göstermesine izin verin. Sevdiklerinizle ilgili kendinize güvenin. Cesaretinizi toplayın ve liderliği elinize almaktan çekinmeyin. Şefkatli ve sevecen olun ama bu rahatsızlık verici ve insanları sıkan bir düzeyde olmasın. İnsanları serbest bırakın!

Yetkili bir pozisyon için mükemmel bir adaysınız! Sorunun dışında kalmış gibi hissetmeyin çünkü bugünün astrolojik havası, liderlik yeteneklerinizi arttırmak için ihtiyaç duyduğunuz güveni ve fiziksel gücü bulmanıza yardımcı olacaktır. Böyle bir zaman durumu kontrol altına almak için doğru bir zamandır. Bunu yapabilirsiniz!

Bugün, dışarı çıkmak ve biraz egzersiz yapma isteği arasında gidip gelebilirsiniz, ya da sandalyenizde kıvrılmak ve yarım bıraktığınız kitabı okumaya koyulmak arasında. İkisini de yapmamanız için gerçekten bir neden yok. Dışarı çıkın, enerjik bir yürüyüş yapın ve döndüğünüzde en sevdiğiniz kitabı okumaya başlayın. Önemli olan, bir şeyi yapmak için diğerinden vazgeçmek değil, ikisi arasındaki dengeyi kurabilmek. Haydi başlayın!

Sakinleş ve güvenli hisset. Bugün oldukça hassas bir gündeyiz ve bu duygularını kabartabilir. Altı hissin de duyarlı olacak, bu sebeple önüne çıkabilecek bilgilere ve verilere karşı duyarlı ol. Acele hareketlerde bulunma. Daha çok alıcı olman gereken bir gün.Bir yerlerde, dolabınıza ya da çekmecenize sakladığınız çizimleriniz mi var? Geçtiğimiz aydan ya da daha da öncesinden beri, yaratıcı yönünüz üzerine düşünüyorsunuz. Çizim, fotoğraf ve yazıya yönelik yeteneklerinize sırt çevirmeye meyillisiniz ama ne yaparsanız yapın bunlar sizinle gelen yetiler. İnsanlar sizden daha fazla şey bekliyor. Bir fırça ya da kalemi elinize alıp kendi yolunuzu çizin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün rüyalar ve hayaller aracılığıyla manevi ya da sanatsal ilham gelebilir. Meditasyon yapmak ya da neredeyse bilincinizi yitirecek daha dalıp gitmek her zamankinden daha kolay olabilir. İçinize doğanları bir kenara not edin. Bunlar daha sonra işinize yarayabilir. Bir kadın arkadaşın deneyimlerinizi paylaşmak istemesi muhtemel. Ayrıca sizden vermeye pek istekli olmayacağınız bir şey ödünç almak da isteyebilir!

20 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcamalar, maddi yardımlar yapabilir aynı zamanda gün içindeki harcamalarınızda finansal şanslar da yakalayabilirsiniz. Yüklü bir kazanç, yüklü bir birikim bugünlerde potansiyelleriniz arasında. Şükür ve teşekkür hali yaşamınızındaki güzel olan şeylerin bereketini arttıracak.

20 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bayramın ilk günü. Kırgınlıkları geride bırakmak istediğin bir gündesin. Atacağın adımlar aile içerisinde aynı şekilde karşılık bulabilir. Evli bir Akrep burcuysan, organizasyonlar ya da seyahatler için beklediğin destek eşinden gelecek. Yalnız bir Akrep burcuysan, beklemediğin bir aşk itirafı, beklemediğin bir anda kapını çalabilir.

20 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda duygularınızla hareket edebilirsiniz. Üzerinize gelinmek istenilen konularda ani tepkiler vermeniz olasıdır. Lütfen profesyonel davranışlar içinde olmaya özen göstermeli, duygularınızlahayatınızı ayırabilmelisiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Öğle saatlerinde kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

20 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Bu enerjinizi korumak için daha istikrarlı olmalısınız. Küçük şeylerin kolayca moralinizi bozmasına izin vermeyin.

20 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizin ve moralinizin yüksek olduğu,hayatınızda görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, çalışmalarınızı hızla tamamlayarak, keyifli ortamlarda yer alabileceğiniz pozitif bir enerji hakim. Bu süreçte partnerinizin ve dostlarınızın abartılı davranışları ile karşılaşabileceğiniz bir zamandasınız.

20 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir hayvan dost edinmeniz olası ve gerçekleşirse hayatınıza birçok açıdan huzur getirecektir. Bazı şeyleri yerine getirmek için daha iyi bir ruh haline girmeyi beklerseniz, çok geç kalabilirsiniz. Hayatınızda gerçekleşen iyi şeyleri fark etmek için daha dikkatli bakmalısınız.

20 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Bugün duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farklı bir şekilde yaklaşıyor ve yoğunlaşıyorsunuz.

20 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

20 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında aşk hayatınızda birtakım değişiklikler olacak. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını almaya başladınız ve hedeflerinizde giderek yaklaşıyorsunuz. Her şeyi kafanıza takmamaya çalışın.

20 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal ilişkilerinizin ağırlık kazanması ve ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerin size yaklaşımları kararlarınızı etkileyebilir. Bugün duygusal enerjiniz oldukça yüksek ve bu enerjiyi ilişkinize olumlu bir şekilde yansıtacaksınız.

20 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 07" R
Ay
Balık
09° 25' 43"
Merkür
Koç
18° 26' 05"
Venüs
Boğa
04° 53' 04"
Mars
Koç
02° 09' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 40"
Satürn
Balık
16° 50' 53"
Uranüs
Boğa
22° 31' 40"
Neptün
Balık
29° 00' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 08"
Lilith
Başak
23° 41' 15"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>