Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Empati kurmanda fayda var! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2019, Pazartesi

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün önemli biriyle özel bir akşam planlamak isteyebilirsiniz. Samimi anların heyecanını yaşarken aklınızı işe vermekte zorlanabilirsiniz. Şu an bir ilişkiniz yoksa, biraz cesur olmak için güzel bir gün olabilir. Hoşlandığınız biri olabilir, bugün onlarla eğlenceli ve keyifli bir şekilde bağlantı kurabileceksiniz.

Bugün uzlaşma ve müzakere alanında çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Ofisinizde bazı politik hareketler olabilir. İnsanlar belirli bir konu üzerinde taraf seçiyor olabilirler. İşler çığrından çıkmadan önce bir grup tartışması yaratmak isteyebilirsiniz! Doğal bir lidersiniz, bu yüzden bununla kolayca ilgilenebilirsiniz. Her iki tarafla da oturup endişeleri dile getirin, sonra birlikte çalışmak için bir anlaşma yapın.

Bugün, gününüzü hukuki konulardaki konuşmalarla geçirebilirsiniz. Belki de, birveya ortaklık kurma hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Finansal sözleşmeler, anlaşmalar ve diğer resmi belgelere odaklanmak için güzel bir gün çünkü zihniniz çok odaklanmış durumda ve başka zamanlarda kaçırabildiğiniz kavramları anlayabileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyi dikkatlice düşünün, belirsiz şeyleri not etin ve yapacaklarınızı kafanızda hazırlayın. Büyük ihtimalle doğru kararı vereceksiniz.

Seyahatlere açık bir gündesin. Hareket etmeye teşvik eden bir enerji hakim. Günlük işlerle de uğraşabilir; şehir dışına da çıkabilirsin. Belki de uzun süredir aile üyelerini ziyaret etmek isteyeceksindir. Gündelik rutininden çıkmak ve değişime kucak açmak iyi gelecektir.Bazen çok fazla dergi okuyor ve televizyon izliyorsun. Madison Avenue ve Hollywood-vari imajlara maruz kalmaktan çok hoşlanıyorsun. Sorun şu ki, muhtemelen bir Brad Pitt gibi gözükmüyorsun, o halde imajın ve yetilerin açısından daha gerçekçi olmalısın. Bir çeşit fantazi hayatı yaşamadığın için hemen moral bozma tabi. Bugün, ulaşabileceğin hedefler karşına gelebilir, sana medya yoluyla sunulmuş olmayan hedefler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihniniz bugün oldukça keskin olacak, bu yüzden yüksek olasılıkla ağzınızdan çıkan her sözden emin olacaksınız. Olduğunuz kişiyle ve inandıklarınızla gurur duyun. Bu özgüven attığınız her adımda yanınızda olacak. İşleri kendi lehinize çevirmek için keskin zihin gücünüzden faydalanın. Böylesi bir fırsatı pasif davranarak harcamanız yazık olur. Durumun kontrolünü elinize alın ve başı çekmekten çekinmeyin, tam gaz ileri!

21 Ekim 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Erken saatlerinde Yengeç burcundaki Ay'ın Merkür'le uyumlu açıda olması akademik hayatınızda beklediğiniz haberleri size getirebilir. Saat 15:39-19:28 aralığında boşlukta ilerleyen Ay, 19:28 itibariyle Aslan burcuna geçiyor. Burcunuzda olan Venüs'ün bu akşam Neptün ile kurduğu güzel açı, tutkulu ve tam da hayalini kurduğunuz aşkı karşınıza getirebilir. Bu gece duygularınızı gizlemeyin.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Empati kurmanda fayda var! Sevgiline karşı bugünlerde fazla kısıtlayıcı davranışlar sergiliyor olabilirsin. İlişkinizi yönetmeye çalışman, üstünlük kurma çaban, aranızda sert tartışmaların yaşanmasına sebep olabilir. Aile içerisinde sinirler biraz gergin. Sadece kendi düşüncelerinin haklı olduğunu iddia ettiğin sürece, bu gerginlik son bulmayacak. Empati kurmaya çalışmanda fayda var.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizi başlatırken ve kararlarınızı alırken daha hızlı çözümler ile hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Maddi anlamda yanılgılara açık bir gündesiniz. Dikkatli olun. Sağlamlaştırmadığınız hiçbir durum içerisine kendi hırslarınız yüzünden girmemelisiniz.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılma ve özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde akademik konulara zaman ayırarak bilimsel konularla ilgilenebilirsiniz. Gitmek istediğiniz yolculuklar için plan program yapmak için imkânlar doğabilir. Zihinsel heyecanlar yaşayacağınız zamanlar var. Bitirmek istediğiniz işlerinize yoğunlaşmanızda fayda var.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi ve duygusal isteklerinizi gerçekleştirmek için göstereceğiniz çaba hem ilişkinize mutluluk hem paranıza bereket getirecek. Sezgilerinizi dinleyin.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınızla iletişiminiz ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde belirsizlikler, yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, aşk hayatınızda size verilen sözlere hemen inanmak yerine bir süre karşınızdaki insanlara zaman vermek ve bu sözleri yerine getirip getirmediğini gözlemlemek faydalı olacaktır. Sanat sahne işleri yapanlar için maksimum derecede faydalı bir zamanda bulunuyorsunuz.

21 Ekim 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi bugün çok uzun zamandır tutunduğunuz bir inanca meydan okuyacak ve size mantıklı gelecek birçok şey söyleyecekler. İlk içgüdünüz geçmişte olduğu gibi konumunuzu savunmak ve sonunda sizinle aynı fikirde olmazsa ilişkinizi azaltmak olacaktır.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yol ve yolculuklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminize gelirken dalgınlık ve unutkanlığa biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde hedeflerinize, planlarınıza daha fazla sahip çıkabileceksiniz.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda bir fırsat yakalayabilirsiniz. Güne beklemediğiniz bir haber veya gelişme ile başlayabilirsiniz. Yeniden yapılandırmanız gereken konular var. Özellikle harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Ailevi konular canınızı sıkıyor veya sizi hayal kırıklığına uğratıyor olabilir. Ailenizin sınırlarını çizmekte zorlanıyor olabilirsiniz.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; yeni ufuklara yelken açmak ve özgürlüğünü sonuna kadar hissetmek için uygun bir gündesin. Özel ilişkide olduğun insana karşı daha duyarlı ve hassas yaklaşabilir, kolay empati kurabilirsin. Akşamüzeri oluşabilecek içsel gerginliğin, kararlarına yansıyabilir ve mantığının dışına çıkma ihtimalini yükseltebilir.

21 Ekim 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 42' 07" R
Ay
Başak
08° 07' 50"
Merkür
Koç
17° 35' 26"
Venüs
Koç
17° 25' 24"
Mars
Balık
21° 12' 45"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 46"
Satürn
Balık
15° 32' 36"
Uranüs
Boğa
21° 43' 48"
Neptün
Balık
28° 33' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 30"
Lilith
Başak
22° 06' 58"
True Node
Koç
15° 36' 28"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>