Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınıza tutku ve aşk denemez belki ama ilişkinizde ikiniz de mutlusunuz. O sizi, siz onu çok beğeniyorsunuz. Kendinizi az daha hareketlendirirseniz her şey daha mükemmel olabilir.

Aşırı yorgunluk dışında bir yakınmanız yok. Sevgiliniz buna miskin şikayeti demesi sizi üzüyor. Tutucu davranarak kaçırdığınızteklifinin bir dostunuz aracılığıyla yeniden yapılmasını sağlamaya çalışacaksınız..

Paraya bakışınızla ilgili kanılar hızla değişiyor. Vefa borçlu olduğunuz birinin istediği bir desteği reddetmiyor ama süründürüyorsunuz. Bu konuda sevgilinizin ve yakınlarınızın uyarılarını dikkate almak zorunda kalacaksınız.

Size karşı ikili bir işbirliği var. Bu çalışmayaşamınızın dışında görünmesine karşın, işlerinizle çok ilgili. Bu işbirliğini ummadığınız yerlere bakarak daha kolay bulabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir akrabanızla bugünlerde eskisinden çok fazla yakınlaşabilirsiniz. Birlikte, şimdiye kadar hiç fark etmediğiniz ortak yanlarınızı keşfedeceksiniz. Sizin için başkalarının sorunlarıyla ilgilenmek her şeyin önünde geliyor. Başkalarının sorunlarıyla ilgilenmenizin altında kendi sorunlarınızı örtme çabası içinde olmanız yatabilir. Kendinizi dinlemenize ve bir muhasebe yapmanıza ihtiyacınız olabilir.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 11:33-12:34arasında Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Rutin işlerinize öncelik tanıyınız. Bir proje üzerinde çalışıyorsak eksikleriniz var mı diye bir bakınız. Karşı cinsle ilgili konularda biraz daha temkinli olunuz. Bu zaman dilimi içinde, ya tümüyle olayları kendi kontrolünüz altında tutmak istersiniz veya  akışa bırakırsınız. Aslında yapılması gereken de, ikinci tercihtir. Eviniz, aileniz ve özel ilişkinizle alakalı konular üzerinde şöyle bir düşünmemizde yarar var. Saat 12:34 itibariyle etkili olacak Ay-Başak burcu geçişi, planlarımızın ve işlerimizin bu saat sonrası bilinçli bir şekilde ele alınması, titizlikle takip edilmesini gerektiriyor. Toplumsal konularda etrafınızdaki insanları iyi gözlemleyiniz. Endişeli veya aşırı eleştirel yaklaşımlardan kaçınmakta yarar görüyorum. Yeni haftamızın hepimiz için mutluk dolu geçmesi dileğimle,

21 Kasım 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arzularınızın tavanı yüksek; ve bu taleplerinizdeki artış sorumluluk duygunuzun yoğunluğunu arttıracak, daha da ön plana çıkaracak işler yapacaksınız.. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. Zehirlenmelere karşı dikkatli olmalı ve kaynağını bilmediğiniz yiyeceklerden uzak kalmalısınız.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda farklı şekilde ilerlemek konusunda istekli olabilirsiniz. Bazı çalışma arkadaşlarınız veyabirliği içinde olduğunuz kişiler sizi engellemek isteseler de siz ilerlemenize ara vermemelisiniz. Duygusal konularda manipülasyonlara açık bir gündesiniz, ama yatırımlar açısından durum daha iyi olabilir. Ruhsal ya da felsefik yaşam tarzı değişiklikleri olumlu sonuçlar doğurabilir.Günün Atmosferi:Haftanın ilk günlerini keyifli aktivitelerle, yazılı ve sözlü olarak kendinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz işlerle uğraşarak geçirebilirsiniz. Bağlayıcı sözler verilebilir.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sorumlu olduğunuz konularda daha çok çaba sarf edebilirsiniz. İşlerinizdeki yükleriniz artabilir. Başarılı olmak için çalışacağınız bir gündesiniz. İlerleyen saatlerde geleceğiniz için plan yapabilirsiniz. Alacağınız kararlarla daha başarılı olmak isteyeceksiniz. Bürokrasi ile ilgili konularda yardım alabilirsiniz.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşınıza çıkacak bir insanı fırsat olarak görüp aşırı güven duyabilirsiniz. Her haliyle sizi etkileyecek bu kişi yanlış yapmanıza neden olabilir. Dikkatli olun.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınızla iletişiminiz ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde belirsizlikler, yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, aşk hayatınızda size verilen sözlere hemen inanmak yerine bir süre karşınızdaki insanlara zaman vermek ve bu sözleri yerine getirip getirmediğini gözlemlemek faydalı olacaktır. Sanat sahne işleri yapanlar için maksimum derecede faydalı bir zamanda bulunuyorsunuz.

21 Kasım 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda bir arada olacağınız insanlara karşı anlayışınız düşük olabilir. Yaratıcılıkla ilgili konularda farklı uğraşılar daha fazla ilginizi çekecek.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamlarınız ve toplumsal amaçlı organizasyonlara yöneleceğiniz bir pazartesi gününde ilerliyorsunuz. Dostluk ilişkilerinizde deneyimlediğiniz alışveriş dengelerinin niteliğini sorgulayabilirsiniz.Size fayda sağlayabilecek ve iyi hissettirebilecek kişilere yönelmek için bazı kararlar alabilirsiniz. Mesleki kazanımlarınızı arttırabilme hesabı yapabilirsiniz. Ay'ın Başak burcu geçişinde detaylı ve titiz bir hesap yapmak, adilane bir tutumla maddi ve manevi paylaşımları düzenlemek için uygun enerjilere sahip olabilirsiniz.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yorucu bir ayın ardından artık bugün son rötuşları yapma, kalan bir iki noktayı halletme zamanı. Hiç şüpheiz bu dönemde çok şey öğrenmiş olabilirsiniz. Bunların tümü bugünden itibaren kendinize vereceğiniz, göstereceğiniz değer ve kazanımlarla size geri dönebilir.

21 Kasım 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 44' 54"
Ay
Akrep
19° 14' 00"
Merkür
Koç
26° 15' 38"
Venüs
Balık
21° 05' 24"
Mars
Balık
04° 38' 37"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 22"
Satürn
Balık
13° 15' 13"
Uranüs
Boğa
20° 38' 32"
Neptün
Balık
27° 47' 35"
Plüton
Kova
01° 49' 09"
Chiron
Koç
18° 46' 08"
Lilith
Başak
19° 45' 00"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 29/03/2024 02:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>