Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

O huzuru seviyor, siz ise gerilimden hoşlanıyorsunuz. Bu zaman zaman problem yaşamanıza neden oluyor. Bugün ise en ufacık bir gerilim yaşama şansınız yok. Çünkü o karşılık vermeme konusunda kararlı.

İş yerinizdeki yeni düzenleme konusunda fikrinizin alınmaması sizi çok rahatsız ediyor. Bu değişikliğin hiç de olumlu olmadığını düşünüyorsunuz. Bu konudaki fikirlerinizi anlatmak için fırsat kolluyorsunuz.

Siz de kendinize şaşırıyorsunuz. Kendinizi hiç bu kadar hesap yaparken hatırlamıyorsunuz. Harcamalarınıza dikkat etme konusundaki kararlılığınız sürüyor. Bugün de baştan çıkmayacaksınız.

Arkadaş ilişkilerinizde ya da ileriye yönelik planlarınızda kontrollü davranmanız gerekebilir. Aşırılıklardan kaçınmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünkü iyimserliğiniz çevrenizdekilere de pozitif enerji verecek. Sabah saatlerinde başlayan hareketli bir gün, gece geç saatlere kadar sürecek. Öğle saatlerinde birlikte olacağınız bir kişi sizinle ilgili olumlu duygularını paylaşabilir. Vereceğiniz kararlarda şansınızdan çok aklınıza ve mantığınıza güveniyorsunuz ama şans da sizin yanınızdan hiç ayrılmıyor.

16 Kasım 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 02:35 Ay-Jüpiter görünümü, bir ilişkide kafaca anlaşmanın, farklı bir şeyler paylaşmanın, birlikte olmanın işaretçisidir. Birbirinizin istek ve beklentilerini anlamaya çalışırsınız. Saat 05:34 Ay-Satürn karşıtlığı, maddi konularda hiçbir şeyin hafife alınmadan, ciddiyetle gözden geçirilmesinin önemini vurguluyor. Taşıma suyu ile değirmen dönmez sözünü unutmayalım. Geleni tutalım, idaremizi bilelim ki, birilerine eğilmek zorunda kalmayalım. Maddi ve manevi değerlerimizin kıymetini bilelim. Tercihlerimizi yapmadan önce, sonuçlarını hesap edelim. Saat 13:58-17 Kasım saat 03:57 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Partnerinizle alakalı meseleler üzerinde sakin olmalıyız. Çünkü birbirinize ulaşmakta veya birbirinizi anlamakta güçlükler yaşayabilirsiniz. Parasal konularda bu saate dek, hesabınızı iyi yapınız. Bir yere havale mi göndereceksiniz. Takibinizi yapınız. Bir ödemeniz mi var. Gecikme yaşanmaması için önleminizi alınız. Günün gelişmeleri yüzünüzü gülümsetici, gönlünüzü ferahlatıcı olsun. Sevgiler her dem sizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

16 Kasım 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikteyaptığınız kişiler önemli olacak. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. İş başarınız arttıkça, başarılı işler ayağınıza gelecek. İş arayanlartekliflerini değerlendirebilirler. Venüs sizi olumlu etkiliyor fakat, kafanıza koyduğunuz şeyi yapma konusunda engel tanımayacak bu konuda size karşı gelenlere hırçın davranacaksınız.

16 Kasım 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, motivasyonunuz bir düşük. Kendinizi gergin ve mutsuz hissedebilirsiniz. Yok saydığınız meseleler canınızı sıkabilir. Parasal konularda imzalara ya da anlaşmalara dikkat edin. Günün Atmosferi:Saat 14.00 sonrasında, ilerlemek zorlaşabilir. Kararsızlıklar, yorgunluk, belirsizlikler veya aksilikler söz konusu olabilir. Önemli görüşmeleri öğle saatlerine almalı. Zira, sabah saatlerinde de karşıtlıklar, maddi konularda veya ilişkilerde sorunlar, engellenmeler veya gecikmelere neden olabilecek olaylar yaşanabilir. Öğle saatleri sonrasında (114.00'ı aşmamak kaydıyla) ise, yeni şeyler denemek isteyebiliriz, yenilikler veya farklı hoşluklar yaşanabilir. Farklı toplantılar, konuşmalar ya da randevular söz konusu olabilir.

16 Kasım 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Endişeli olduğunuz konularda daha fazla korumacı davranabilirsiniz. Finansal işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. İlerlemeyen işlerinizde ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız insanlara karşı sorumluluğunuz artabilir. Bazı belirsizlikler sizi zorlayabilir.

16 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşınıza çıkacak bir insanı fırsat olarak görüp aşırı güven duyabilirsiniz. Her haliyle sizi etkileyecek bu kişi yanlış yapmanıza neden olabilir.

16 Kasım 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde ve görüşmelerinizdeki iletişiminizde, duygularınızı daha fazla ön planda tutarak, soğuk ve mesafeli davranışlar yerine, sevginizi göstermeniz ve sıcakkanlı davranmanızın faydalı olacağı bugün, yakın çevre ilişkileri ve trafikte gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.

16 Kasım 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirleriniz konusunda hırsınızı işinizde ortaya koymak isteyeceksiniz. Bir yandan da ev, aile, yuva konularında güzel bir şekilde organize olacaksınız. Yakın çevrenizdekilerle kısa vadeli planlar yapın.

15 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi bağınız olan birileriyle tartışmak veya yoğun iletişime girmek mümkündür. Kredi ve ödemelerle ilgili görüşmeler yapabilir, oranları değerlendirebilir, maddi krizleriniz mevcutsa bunları toparlamak için haberleşme yapabilirsiniz.Ayrıca hayatınızdaki tüm maddi ve manevi krizlerle ilgili bilgi toplayabilir, uzman bir danışmandan fikir alabilirsiniz. Ailenizle ilgili sorunlar ve mücadele ihtiyacına sahip olabilirsiniz. Ruhsal ve manevi destek konusunda oldukça başarılı olabileceğiniz bir etkiye sahip bulunuyorsunuz.

16 Kasım 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

16 Kasım 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 01' 04" R
Ay
Akrep
26° 06' 10"
Merkür
Koç
15° 58' 60"
Venüs
Koç
25° 24' 43"
Mars
Balık
26° 13' 31"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 11"
Satürn
Balık
16° 09' 54"
Uranüs
Boğa
22° 05' 23"
Neptün
Balık
28° 46' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 24' 02"
Lilith
Başak
22° 50' 05"
True Node
Koç
15° 34' 22"
Son Güncelleme : 25/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>