Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiye başlamadan, ilişkinin getiri-götürü hesapları içine fazla girmemelisiniz. Canlı, hayat dolu kişiliğiniz ilgi odağı olabiliyor. İçinizdeki dalgalanmaları bir parça başıboş bırakabilmelisiniz.

Belli bir zamandır düşmüş olanhacminizi, yine orta seviyelere getirebileceksiniz. Bunda çabalarınız kadar, büyük iyimserliğinizin de payı var. İşleriniz bugünlerde yüzünüzü güldürecek.

Tedbiri asla elden bırakmamanız çok doğru bir davranış. Parasızlığın canınıza tak ettiği günlerden sonra, şu günlerde yaşadığınız geçici problemler sizi sarsacak gibi görünmüyor.

Yaşamınızdan çıkartamayacağınız ilişkiler içinde kalıcı hale gelmiş gibi görünen sıkıntınız, önümüzdeki günler içinde çözüme doğru adımlar atabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız kararlar önünüzü açabilir. Fakat bu kararlara karşı çıkan bazı insanların gerekçelerini de anlamaya çalışmalısınız. Etrafınızda keyfinizi azaltan birtakım gelişmelerin çoğuna aldırmamanız, size bir şey kaybettirmeyecek. Bugünlerde geniş yürekli olmanızda yarar var. Gönlünüzün zenginliğini görenler, sizden kolay, kolay kopamıyorlar.

13 Kasım 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 05:24 itibariyle Ay-Boğa burcunda seyrine başlayacak. Sevginin, sağlıklı bir ilişkinin ne kadar kıymetli bir şey olduğunu düşüneceğiz. Çünkü huzur ve güven varsa insan kendini her alanda başarılı hissedebilir, sorunların üstesinden gelebilir diye düşüneceğiz. Tutarsız ve nereye varacağı belli olmayan bir beraberlikte zaman kaybetmekten yana değiliz. Bunları biliyoruz. Ancak gel gör ki, gönlümüze söz geçirmek pek kolay olmuyor. Saat 07:14 Ay-Venüs olumlu görünümü ilişkiniz yoluyla kendinizi ve birlikte olduğunuz kişiyi gözden geçirmenizi sağlıyor. Aslında böyle günler beraberliği denetimi, sorunların düzeltilmesi ve düzene sokulabilmesi açısından gayet etkilidir. Ay-Boğa burcu geçişlerinde ve Oğlak burcunda ilerleyen Venüsle uyumlu görünüm yaptığı zamanlarda, huzur ve  güvenlik olgusu son derece önemlidir. Eğer sorunlar varsa, aranızdaki farklılıkların daha bir ortaya döküldüğü, her iki tarafın da şapkasını önüne koyduğu zamandır. Kimse kimseye rol yapmak zorunda olmadan kendini ortaya koyar. Fakat dikkat edilmesi gereken, böyle zamanlarda ne sen ne de ben demek yerine, biz diyebilmeyi başarmaktır. Saat 19:15 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bizi bir şeyler heyecanlandırıyor gibi. Hissettiklerimizi geleceğe dönük mü, yoksa sadece gelir geçer mi diye anlamak gerekiyor. Özellikle ilişki meselelerinde buna önem vermekte yarar var. Saat 19:59 Ay-Neptün görünümü, ortamı yumuşatan, ilişkide sevgi hissini çoğaltan bir etkidir. Ciddi niyetli veyahut arkadaşlık anlamındaki beraberlikler açısından hoş bir yansımadır. İnsan bir yandan aşka tutsaktır diğer yandan sağlam ve uzun vadeli olanı arzu eder. Güvende olmak, sevilmek arzusu duyar. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

13 Kasım 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte hareket edeceğiniz kişilerin duygusal yönlerinde etkilenecek ve düşüncelerinize yeni bir bakış açısı getireceksiniz. Yaşam mücadelenizde kendi değer yargılarınızdan yola çıkıp da, hatalarına sizin kadar sahiplenen çok az kişi vardır. Derin düşünmekten sıkıldığınız anlarda geçimişteki tercübelerinizi örnek almalı ve yeniden yapılanmaktan korkmamalısınız.

13 Kasım 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, motivasyonunuz biraz düşebilir. Hafta ortası civarında ise, pek çok şeye daha hakimsiniz. Bu sayede herkese maddi manevi zaman ayırabilmenizle beraber, beğeni de toplayacaksınız. Günün Atmosferi:Sabahın stresi dışında, keyifli ve sakin bir gün Geceyi verimli değerlendirenler için söylüyorum; mevcut işlerinizde daha üretken olabilir, yaratıcı dokunuşlar yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu etkiler altındasınız. Sabah saatleri geceye nazaran daha gergin ve tatsız olabilir. Sakin kalmaya çalışmalı. Öğle sonrası saatlerde ise, pazarın keyfine varılabilir.

13 Kasım 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken arkadaşlıklarda ve genel olarak ilişkilerinizde daha hassas olabilirsiniz. Sabırlı ve dengeli olmaya bakın.

13 Kasım 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın ilişki kurduğunuz kişilerle aranızda sıcak bir iletişim olacak. Samimiyetten keyif almanızın yanında, zorlandığınız konularla ilgili destek isteme fırsatı da bulabilirsiniz.

13 Kasım 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal işlerinizde başarı görünürken, ilişkilerinizde romantik ve ruhsal etkiler altında, sevdiğiniz kişi ile bağlarınızı güçlendirebilir, ilişkinizi geliştirebilir ve birbirinize daha fazla zaman ayırma ihtiyacınızı paylaşabilirsiniz.

13 Kasım 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızdaki bazı düşünceler kafanızı kurcalayabilir. Bu düşüncelerden kolay kurtulacaksınız. Bu aralar kendinizi yakın çevrenize ifade ederken zorluk yaşıyorsunuz ama en fazla da onlardan destek görüyorsunuz.

13 Kasım 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler anlamında destekleyici etkiler altındasınız. Ruhunuzu besleyen ve merhamet duygunuzu hissettiren birileriyle ilişkiye yönelmeye ve olumlu duygular yaşamaya başlayabilirsiniz.Koruma duygunuz yoğun bir sevgiye ve aşka dönüşebilir. Ayrıca ilişkinizde romantik ortamlar yaratmalısınız. Arkadaş ortamlarının size bu konularda sağlayabileceği desteği de göz ardı etmemelisiniz. Üstelikkonusunda ortaklığınıza göstermiş olduğunuz sorumluluk bilinci de takdir toplamanıza neden olabilecektir.

13 Kasım 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

13 Kasım 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 34' 18" R
Ay
Akrep
20° 22' 55" R
Merkür
Koç
15° 59' 01"
Venüs
Koç
24° 50' 49"
Mars
Balık
25° 52' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 07' 20"
Uranüs
Boğa
22° 03' 51"
Neptün
Balık
28° 45' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 27"
Lilith
Başak
22° 47' 02"
True Node
Koç
15° 35' 38"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>