Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize verdiğiniz sonsuz destek ve iyimserliğiniz ilişkinizi daha da muhteşemleştiriyor. Yine iyimser bir gününüzdesiniz. İlişkinizde yaşadığınız doyum, yaşamanızın her alanına yansıyor.

Uzun süredir bu kadar çok çalışmamıştınız tam anlamıyla pestiliniz çıktı. Birde buna bazı arkadaşlarınızın disiplinsizliğinin eklenmesi canınızı sıkıyor. Bugün de mesai yapma ihtimaliniz var. Girmeseniz bile aklınız işinizde kalabilir.

Kazancınız artmasıyla ilgili umudunuz kısa vadede gerçekleşebilir bu da sizi rahatlatıyor ve mutlu ediyor. Buna hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz. Yine de fazla rahatlamak size fazla yarar sağlamayacak gibi gözüküyor.

Bu aralar yaşadığınız sağlık sorunlarını siz pek kafanıza takmasanız da sizi sevenler bu konuda endişeli gibi. Bugün yapacakları uyarıları önemsemeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize oldukça güveniyorsunuz. Kendinize güvenmekte haksız da sayılmazsınız. Verdiğiniz kararların ne kadar isabetli olduğunun herkes farkında. Çok yakın bir gelecekte yaşayacağınız önemli bir değişiklikle ilgili bugün bir haber alabilirsiniz. İnsanlarla iyi ilişki kurmanızın meyvelerini topladığınızı düşünüyorsunuz. Gerçekten de alacağınız haber bu ilişkilerinizin bir ürünü.

11 Kasım 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler,  Cuma günümüz, saat 04:45 itibariyle etkili Ay-Koç burcu seyriyle başlıyor.  Genelde cesur düşünürüz. Bir olayı bir durumu çözmek için harekete geçebilir. Özellikle hedefine mutlak ulaşmaktan yanadır. Kendisini sınırlayan ancak katlanmak zorunda kaldığı meseleleri çözmek ister. Fakat çözüm yöntemi bazen gerginlik içerebilir. Yani her şey hemen yoluna girmeli diye düşünebilir. Saat 07:06 Ay-Mars görünümü, zorunlu olduğumuz her şeyden uzak durmak isteriz. Ailevi,veya eğitim hayatımız, yakın çevremizle alakalı konuları bu saatlerde gergin şekilde ele alabiliriz. Bizim arzumuz, kendi istediğimiz gibi hareket etmektir. Ancak içinde bulunduğumuz koşullar uymamız gerekenleri hatırlatınca çileden çıkarız. Bildiğimizi okumaktan yanayızdır. Gün boyunca mutluluk sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler dileğimle,

11 Kasım 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle birlikte ortak hareket edeceğiniz çalışmalar içinde olacak, sosyal yapınızı destekleyici işler yapmak isteyeceksiniz fakat, istediğiniz ortamı yakalamanız biraz zor olacaktır. Her şeye rağmen, bulunduğunuz ortamlarda lider özelliğiniz ön planda olacak. Size hem para kazandıracak hem de kişisel ilişkilerinizi destekleyecek işler yapmak hedefiniz olacak.

11 Kasım 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi manipüle etmek isteyen kişilere karşı hazırlıklı olmalısınız. Bunun devamı olarak siz de etrafınıza yanlış yönlendirmelerde bulunabilirsiniz. Adımlarınızı dikkatli atın. Günün Atmosferi:Bu hareketli günü daha da enerjik bitiriyoruz. Gece saatleri bazılarımız için gergin ve sıkıntılı olmuş olabilir. Fakat sabah saatlerinde tüm bu negatif enerjiler son buluyor. Kendimizi daha dinamik ve pozitif hissetmeye başlıyoruz. Mücadele isteyen işlerle meşgul olabiliriz. Bu gece saatlerinde ise, biraz sınırlarımızın ötesine geçiyoruz. Aşırı harcamalar, alkolü fazla kaçırmalar gibi abartılı davranışlar söz konusu olabilir. Kendimizi her açıdan kontrol altına almalıyız.

11 Kasım 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızın eksiklerini tamamlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çaba sarf edeceksiniz. Düzenlemek istediğiniz konularda hızlı davranmanız gerekebilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Sağlığınızla ilgili konularda sıkıntılar olabilir.

11 Kasım 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile yaşamınızda biraz daha sabırlı olup kimseyi kırmamalısınız. Esnek yapıda olmanız halinde evinizde pozitif hava esecek. Hayalini kurduğunuz seyahatin şimdi tam zamanı..

11 Kasım 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

11 Kasım 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizinle güçlü irtibat sağlayan veya iyi anlaşan insanlara karşı krediniz sonsuz. Bugün yakın çevrenizle paylaşımlarınız artacak. Gerçekçi adımlar atmaya özen göstermelisiniz.

10 Kasım 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabahtan itibaren gündelik işlerinizi yoluna koyacağınız veortamınızda çalışanlarınıza liderlik edeceğiniz verimli birgününe merhaba diyorsunuz.Fevri ve aceleci davranışlarınız nedeniyle kişilerin kalbinizi kırma riskinde olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili dikkatli olmanız gereken bir Ay hareketi geçerli olacaktır. Bilhassa başınızla ilgili küçük kazalara dikkat etmelisiniz. Migren ağrıları canınızı sıkabilir. Hissettiğiniz anda önlemini almalısınız. Evcil hayvanlarınızla haşır neşir olmak ve sağlık taraması yaptırmak için uygun bir gündesiniz.

11 Kasım 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

11 Kasım 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 23' 37" R
Ay
Başak
16° 29' 15"
Merkür
Koç
17° 15' 13"
Venüs
Koç
18° 17' 49"
Mars
Balık
21° 45' 40"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 29"
Satürn
Balık
15° 36' 47"
Uranüs
Boğa
21° 46' 08"
Neptün
Balık
28° 34' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 59"
Lilith
Başak
22° 11' 41"
True Node
Koç
15° 37' 25"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>