Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşktan uzak geçen günlerinizin belki de ömrünüzün en güzel günleri olduğunu söylerken, kendinizi kandıramıyorsunuz. Huzur dediğiniz bu yanılsama, yakında gerçek sevinçle yer değiştirebilir. Bir ilgileneniniz var.

İş yaşantınızda, sonradan sancılar çektiğiniz sabırsızlıklarınız olabiliyor. İşleri biraz erken hareketlendiriyorsunuz. Aceleciliğinizi, müthiş programcı yeteneğinizle zararsızlaştırıyorsunuz.

Ek gelir arayışlarınıza devam etmelisiniz. Paralarınızı doğru yerlere kanalize ettiğiniz söylenebilir. Ama bugünlerde bunların karşılığını göremeyebilirsiniz. Biraz zamana ihtiyacınız var.

Aşk yaşamınızda çok ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz. Buna hazır değilmiş gibi bir tavır sergilemeniz bir işe yaramayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İki üç güne kalmadan çok şaşıracağınız ikili bir görüşmeniz olacak. Şimdiden oturup bu görüşmenin stratejisini saptamanızda yarar var. Kalbinizdeki sıcaklığı, bazı konuları abartarak ve bazı yetersiz kişilerin etkisinde kalarak soğutuyorsunuz. Sebepsiz yere günden güne uzaklaştığınız birinin size karşı büyük bir bağlılığı var.

12 Kasım 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 12 Kasım saat 07:54-07 Aralık saat 17:51 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu dönem disiplin edicidir. Akreplerhayatında daha çok sorumluluk almaya, akıllıca düşünmeye gayret ediyorlar. Kardeş ilişkilerinde bir sorumluluk getirebilir. Eğitim hayatıyla ilgili konularda, yeni bir projeye dahil edilmeniz istenebilir. Çok sıkı çalışmanız gerekebilir. İş girişimlerinde ise, özellikle bilgi ve deneyimlerinize yönelik alanlarda hareket etmeniz beklenebilir. İlişkilerde kendinizi güvende hissedip hissetmediğiniz üzerinde de durabilirsiniz. Venüs-Oğlak geçişi sizden yaşça büyük kişilerle kurulacak ilişkileri veya mevcut ilişkinizde ciddiyetin simgesidir. Çevrenizde bulunan kişilerleilişkilerinizi güçlendirir. 12 Kasım saat 17:39-03 Aralık saat 00:18 tarihleri arasında Merkür Yay burcunda ilerleyecek. Cesaretlilik ön planda. Kazanmak adına kendinizi gösterecek, fikirlerinizi ifade edecek, yaratıcı yeteneklerinizi sergileyeceksiniz. Bu anlamda güçlüsünüz. Geniş alanlarda sanatınızı icra edebilirsiniz. Eğitim vehayatını bir arada sürdürerek para kazanabilirsiniz. Tecrübe edinebilirsiniz. Bu yılki geçiş, büyümek adına akıllıca düşünmeyi, buna göre deneyim sahibi olma anlamı taşıyor. Parayı kazanıyoruz ama bunu çalışarak, kendimizi ifade ederek yapabiliyoruz. İhtiyaçları almak, olumlamada bulunmak, kısa seyirli geziler, öğrenmek, deneyim sahibi olmak, sevdiklerle bir araya gelmek söz konusu olabilir. Ancak ne olursa olsun üzerimizde baskı kuran değil bizim de kendimizi ifade edebileceğimiz ilişkilere daha fazla önem veriyoruz. Merkür-Yay burcunda gölge yanları fazlaca olan bir etkidir. O nedenle bizim de, uzmanların görüşlerine, bir bilene sormamızda yarar vardır. Paramızı ölçülü ve idareli bir şekilde harcamak, geri ödenmesi zor olan borçlara girmek yanlış olacaktır. Huzurlu, keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

12 Kasım 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Bugün, sıra dışı düşünceleriniz paylaşmak için, kendinizi farklı alanlar bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kardeşlerinizin sizin yardımına ihtiyacı olacağı bir gün içindesiniz ve gereken desteği vermelisiniz

12 Kasım 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Baskı kurmayı ya da önemsiz şeyleri kıskanmayı bırakmalısınız. Aksi takdirde içinde bulunduğunuz durum daha da içinde çıkılmaz bir hal alabilir. Siz ve partneriniz arasında bir güven sorunu varsa, bunu fazla büyümeden bir an önce çözmeye çalışmalısınız. Kontrolü kaybetmeniz durumunda her şey arapsaçına dönecektir. Günün Atmosferi:Sabahın erken saatlerinde gergin ve zorlu olabilir. Satürn'ün konumu daha akılcı hareket etmeyi gerektiriyor. Uranüs isyan bayrağı açtırabilir. Son dakika gelişmeleri ve yıpratıcı etkiler artıyor. Fakat yeniliklere de hazırlıklı olalım. Geceye doğru yardımsever yönümüz ve iyileştirici gücümüz devreye giriyor. Hepimize iyi gelecek bir hafta sonu olabilir. Oğlak burcuna geçen Venüs ise, duygusal başlıkların ağırlıkta olacağı, bizden tecrübeli kişilerin fikrine danışacağımız ve diyaloglarımızın sağlamlaşacağı bir aylık bir süreci işaret ediyor. Yay burcuna geçen Merkür de, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, uluslararası konular, yazılı sözlü iletişim, hukuk, bilişim, eğitim, turizm veya seyahat gibi başlıklarda daha açık fikirli olunacağını gösteriyor.

12 Kasım 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük işlere ve tamamlanması gereken görevlere zaman ayırabilirsiniz. Ancak fiziksel açıdan kendinize özen gösterin.

12 Kasım 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hep başkalarını düşünüyorsunuz. İradenizi kullanmalısınız. Yaptığınız iyilikler bir anda yok olabilir. Bu arada fazla açık sözlü oluşunuz sizi otoriter ve düşüncesiz gösterebilir.

12 Kasım 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile yaşamınıza ağırlık verebilir, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabilir ve evde sevdiklerinizle eğlenceli partiler düzenleyebilirsiniz. Alım satım işlerinizde başarı olan bugün, finansal konularda beklediğiniz bir parayı alabilir, özel hayatınızda romantik bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

12 Kasım 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda yakın çevrenizdeki insanlara karşı anlayışsız olmaktan uzak durun. Güçlü iletişim sizi her konuda destekleyecek. Önemli akrabalarınızdan yardımlarınız olabilir.

12 Kasım 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Vücutta baş, kalça ve bacaklara dikkat etmelisiniz. Koç burcu enerjisi biraz hoyrattır. Aşırı hareketten kas tutulmaları veya lif kopmaları riski taşıyabilirsiniz.Gündelik işlerinizde ve hizmet alanınızda insan ilişkilerinin ağırlığını hissedebilirsiniz. Aceleci ve zorlama davranışlar nedeniyle sorunlar yaşamanız mümkündür. Sabırlı ve sakin davranışlar sergilemelisiniz. Akşama doğru beklenmedik baş ağrılarıyla karşılaşabilirsiniz. Kendinize sıra dışı bir evcil hayvan alma isteğinde bulunabilirsiniz. Hizmet alanınızda ani çıkışlar kaydedebilirsiniz.

12 Kasım 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

12 Kasım 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 32' 14" R
Ay
Akrep
07° 16' 43" R
Merkür
Koç
16° 03' 06"
Venüs
Koç
23° 32' 14"
Mars
Balık
25° 02' 60"
Jüpiter
Boğa
22° 33' 05"
Satürn
Balık
16° 01' 21"
Uranüs
Boğa
22° 00' 16"
Neptün
Balık
28° 43' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 47"
Lilith
Başak
22° 39' 57"
True Node
Koç
15° 37' 54"
Son Güncelleme : 24/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>