Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bağlılığın bağımlılık haline dönüşmesi hiç işinize gelmiyor. Özgür bakışınız, epeydir karşılığını arar gibi. Ama aşk yaşamınızın yakın geleceğinde parıltılar var.

Kendinizi yeterince değerlendiremiyorsunuz. Vasıflarınızın bir kısmına gözleriniz kapalı. Sizinle alakalı düşüncelerin çok azından haberdarsınız. Geleceğinizin aydınlığı gözleri kamaştırıyor.

Yakın bir zamanda para haberiniz var. Kısa bir sevincin arkasında uzun düşünceler, endişeler gelebilir. Para idaresinde oldukça mahir oluşunuz, sizi birçok kaygıdan uzak tutabiliyor

Hayallerinizin arasına birçok imkansızı sokuyorsunuz. Ve hayallerinizin yaşamınızda itici, destekleyici bir etkisi var. Uzanabileceğiniz dalları düşlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok ilgilendiren bir konuda, aşmanız gereken bazı detaylarla karşılaşabilir, bunları çözmeden konuyu bir bütün olarak göremeyebilirsiniz. Bugünlerde iç dünyanız hareketli ve karmaşık. Herkesin hayata başka pencerelerden baktığını arada bir de olsa, unutabiliyorsunuz. Arkadaşlık konularındaki tutarlılığınız size sonsuz krediler sağlıyor.

14 Kasım 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 14 Kasım saat 16:52 itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunayda, ilişkinizin hayatınızdaki önemi, güven, kalıcılık, duygusal bağlılık gibi konular üzerinde bir hayli durabilirsiniz. Var olanı korumak arzunuz, sorunların üstünü kapatmak anlamında olmamalıdır. Eğer bu beraberlikte her iki taraf da, sadece kendini düşünüyorsa, ortaklaşa bir yaşamın sürmesi mümkün olmaz. Ancak şunu da belirteyim. Ben bu Dolunayın gerçekleri gösteren ışığı ve sağlamlık ilkesi çerçevesinde hareket edilmesini sağlayan gücünü beğendim. Geçtiğimiz iki hafta önceki Yeniayda, hem kendimizi şöyle bir derinlikli gözden geçirmiş hem de ilişkilerimize bir bakmıştık. Ancak merkezde biz vardık. Ne kadar mutluyuz, ne kadar tatmin oluyoruz, neler hayatımızda önem taşıyor ve ne gibi adımlar atmak istiyoruz. İşte bugün ilişkimizi, yakın çevremizde bulunan kişileri, güven duygumuzu test edeceğiz. Görülüyor ki, gerçekten ortaklaşa sevgi alışverişi, güven olgusunun var olduğu bir ilişki devam edecek. Problemli bir ilişkide ise sorunların nedenleri üzerinde durularak bir çıkış yolu aranacak. Zaten bitmiş, güvensiz, tutarsız bir ilişki sona erecek. Bu Dolunayın Pluto ile olan etkileşimi, vereceğimiz kararların derinlikli gözden geçirilmesini ve başarılı sonuçlanmasını sağlayıcı gözüküyor. Gönlünüzce geçecek bir hafta dileğimle,

14 Kasım 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öfkelerinizi de görsel yaşamaktan yanasınız. Yaşamı kendi yöntemlerinize göre sorguluyor, olayları içinizde saklamaktan hoşlanmıyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınız çok yoğun. Küçük detaylar size engel olmamalı. Özellikle alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız.

14 Kasım 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi, halsiz, depresif, stresli ya da yorgun hissedebileceğiniz birkaç günlük süreçtesiniz. Bol bol vitamin almanızda ve sevdiğiniz yorucu olmayan faaliyetlere zaman ayırmanızda fayda var.Günün Atmosferi:Bugün Boğa burcunda bir dolunay meydana geldi. Dolunayın sonuçlanma ve sonlanma yaratan ve hafif stres yaratabilecek etkisinin burcunuza nasıl yansıdığını Astroskop köşemizden okuyabilirsiniz.

14 Kasım 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular sizi yorabilir. Duygusal yönden sıkışmış hissedebilirsiniz. Karşıdan gelecek tepkilere hazırlıklı olmalısınız. Bazı olaylarda ani kararlar sizi zor duruma sokabilir. Endişelerinizi arttıran durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için fırsat yaratabilirsiniz. Maddi konularda tamamlanmalar olabilir.

14 Kasım 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Enerji... Dönüşüm içerisindesiniz. Mutsuzluktan mutluluğa doğru adım atacaksınız. Her şey zamanla yoluna girecek.

14 Kasım 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

14 Kasım 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla ilişkinizde zorlanmalar veya hassaslıklar oluşabilir. Kendi hayatınıza odaklandığınız bu dönemde, sevgi için adım atmak öne çıkabilir.

14 Kasım 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler anlamında destekleyici etkiler altındasınız. Ruhunuzu besleyen, merhamet duygunuzu hissettiren bir ilişki adayınızla birlikteliğe yönelmeye karar verebilirsiniz.Belirli bir süredir tanıma aşamasında olduğunuz partnerinizle ilgili koruma duygunuz yoğun bir sevgiye ve aşka dönüşebilir. İş konusunda ortaklığınıza göstermiş olduğunuz sorumluluk bilinci takdir toplamanıza neden olabilecektir. Ortak bir çalışma içinde olduğunuz ve belirli bir karşılıklı deneme sürecinde olduğunuz ortaklığınıza resmiyet kazandırabilirsiniz.

14 Kasım 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

14 Kasım 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 26' 17"
Ay
Akrep
27° 51' 59"
Merkür
Koç
26° 34' 12"
Venüs
Balık
21° 57' 10"
Mars
Balık
05° 11' 12"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 13"
Satürn
Balık
13° 20' 00"
Uranüs
Boğa
20° 40' 29"
Neptün
Balık
27° 49' 09"
Plüton
Kova
01° 49' 49"
Chiron
Koç
18° 48' 35"
Lilith
Başak
19° 49' 39"
True Node
Koç
15° 36' 15"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:45

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>