Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak birbirinizin aklınızı başınızdan aldığınız söyleniyor. İkiniz de sanki bulutların üzerinde geziyor gibisiniz. Sizin birbirinize uygun olmadığınızı düşünenler yanılıyorlar.

Çok yoğun bir döneme girmeniz gözünüzü korkutmuyor. Bütün bu işlerin altından kalkabilecek bir ekiple birlikte çalışıyorsunuz. Ve siz de bu ekibi yönetecek yetenek tam.

Kazancınızın artabileceği yolundaki beklentileriniz, şu günlerde pek gerçekçi değil. Bir süre sonrası için ise böyle bir umut var. Ailenize ait bir paranın nasıl değerlendirileceği konusunda sizin önerilerinize ihtiyaç duyuluyor.

Ayrı alanlarda uğraş verdiğiniz bir arkadaşınızla aranızda kurulu olan güven, sizi ortak biralanına doğru yaklaştırıyor. Ama bu olası ilişkide, dostluktan başka bir kazanç yok gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün Aslan burcuna ilerleyen Ay ile birlikte duygularınızla, heyecan ve coşkunuzla göz önünde olabilirsiniz. Görev ve sorumluluklarınızın bilincinde planlı ve organize hareket etmek için güzel bir gün olabilir.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 06:14 itibariyle Ay-Aslan burcu geçişiyle, yaşadığımız toplumun sorunları üzerine düşüneceğiz. Bu konularda fikirlerimizi ifade etmek ihtiyacı duyacağız.  Hani bazen, birilerinin dikkatini çekmek isteriz ya, böyle anlarda gururlu bir duruş sergileriz. Aynen öyle. Aslında bu duruşun ardında yatan gerçek, yıkılmadım ayaktayım imajı uyandırmak içindir. Güce olan ihtiyacımız yüksektir. Bizi hiç kimsenin hafife almasını istemeyiz. Sorunlu beraberliği olanlar ise, kendi bildikleri doğrultusunda hareket etmeyi tercih edeceklerdir.  Ancak görünen o ki, bir şeyleri bizi epeyce sıkıştırıyor. Gönlümüzdeki boşluğu doldurmak huzur bulmak bu saatlerde pek kolay olmuyor. Saat 10:48 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, ilişkimiz, çevremiz, sosyal yaşantımız ve hedeflerimizle alakalı konuları bilinçli ve gayet akıllı bir şekilde gözden geçirmemizde ve doğru bir yol belirlememizde destekçimizdir. Bugün içinden çıkamadığımız gizli veya belirgin kaygılarımızı bu görünümün bize sağladığı mantıklı bakış açısıyla giderebiliriz. farklı bir çıkış yolu bulmamızda ışık olabilir. Saat 19:48 Ay-Mars karşıtlığı, sorumlulukları bir yana bırakıp, gönlümüze uygun şekilde akşamı geçirmemizde etkilidir. Duygusal düşünmek yerine, mantığımızı öne alırız. Toplumsal olaylara karşı duyarlılık gösteririz. Kim olursa olsun bizi etkisi altına almasından, neyi nasıl yapacağımızı söylemesinden hoşlanmayız. İyilik ve güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Her şey gönlünüzce olsun.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yapınızı etkileyecek bir hareketlenme söz konusu. . Bugün akıllı ve işini bilen kişilere ihtiyacınız olacak. Bugün, dengelerinizi korumak adına, alışık olduğunuzdan daha fazla bir gayret içinde olabilirsiniz, Hedeflerinizle ilgili düşüncelerinizi gizleme gereği duyacaksınız.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Agresif ve baskın karakterler sizi engellemek ya da durdurmak isteyebilir. Daha ön planda olmalısınız. Her detaya hâkim olmalı ve kontrolü elinize almalısınız. Böylelikle pek çok işin üstesinden gelebilirsiniz.Günün Atmosferi:Yanıltıcı etkiler hâkim. Bu nedenle bizi yanlış yönlendirmeye çalışan ve hata yapmaya iten kişi ve durumlardan kaçınmamız gerekiyor. Öte yandan kendimizi her türlü hırsızlık, dolandırıcılık gibi tehlikeli durumlara karşı da hazırlamalıyız. Önceden önlemimizi mutlaka alalım. Perde arkasına gizlenen sırları görmeye çalışmalıyız. Akşam saatleri, daha dikkatli konuşmak ve sakarlıklara ya da ufak tefek yaralanmalara karşı dikkatli hareket etmek gerekebilir. Ancak, sevgi temalı ilişkilerimiz açısından romantik etkiler dorukta. Sevgi paylaşımlarının akıcılığından keyif alacağımız bir kaç günlük sürece giriyoruz. Gece saatlerinde kendimizi ve duygularımızı en güzel cümlelerle ifade edebiliriz. Yaratıcılığımız da çok yüksek olacaktır.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yolculuklar gündeme gelebilir. Keyif aldığınız kişilere zaman ayırabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeye açık bir gündesiniz. Bazı konularda farkındalığınız artabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. Yabancılarla ilgili işleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Teknik konularda sıkıntılar gündeme gelebilir.

18 Kasım 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailevi konular gündeme gelebilirler ve üzerinizdeki bazı sorumlulukların başkasına devredilmesini isteyebilirsiniz. Bu haklı talebiniz kabul görecek çünkü sizi seviyorlar.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Agresif ve baskın karakterler sizi engellemek ya da durdurmak isteyebilir. Daha ön planda olmalısınız. Her detaya hâkim olmalı ve kontrolü elinize almalısınız. Böylelikle pek çok işin üstesinden gelebilirsiniz.

19 Kasım 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde iletişiminiz artmaya başlayacak. İnsanlarla olan mesafenizi korumaya çalışacaksınız. Çünkü bugünü kendi istekleriniz doğrultusunda yaşamak istiyorsunuz.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda liderlik gücünüzün yoğunlaşabileceği, dahil olduğunuz çalışma ortamına önderlik edip takdir toplayabileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.Çalışma kalitesini yükseltebilecek ve mesleki ilerlemenize güç katacak etkinlikler düzenlemeniz olasıdır. Öz güven, kararlılık ve mücadele gücünün düşünsel hayatınızdaki uzlaşı ve sevgi ile harmanlanması sayesinde destekleyici etkiye sahip olarak başarılı ve tatminkar olabileceğinize inanmalısınız. Harcamalarınızda müsrif davrandığınızı düşünebilirsiniz.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

19 Kasım 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 16' 27" R
Ay
Yay
12° 27' 55"
Merkür
Koç
16° 04' 32"
Venüs
Koç
27° 00' 14"
Mars
Balık
27° 13' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 09"
Satürn
Balık
16° 17' 03"
Uranüs
Boğa
22° 09' 46"
Neptün
Balık
28° 48' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 29"
Lilith
Başak
22° 58' 41"
True Node
Koç
15° 30' 14"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>