Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak birbirinizin aklınızı başınızdan aldığınız söyleniyor. İkiniz de sanki bulutların üzerinde geziyor gibisiniz. Sizin birbirinize uygun olmadığınızı düşünenler yanılıyorlar.

Çok yoğun bir döneme girmeniz gözünüzü korkutmuyor. Bütün bu işlerin altından kalkabilecek bir ekiple birlikte çalışıyorsunuz. Ve siz de bu ekibi yönetecek yetenek tam.

Kazancınızın artabileceği yolundaki beklentileriniz, şu günlerde pek gerçekçi değil. Bir süre sonrası için ise böyle bir umut var. Ailenize ait bir paranın nasıl değerlendirileceği konusunda sizin önerilerinize ihtiyaç duyuluyor.

Ayrı alanlarda uğraş verdiğiniz bir arkadaşınızla aranızda kurulu olan güven, sizi ortak biralanına doğru yaklaştırıyor. Ama bu olası ilişkide, dostluktan başka bir kazanç yok gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize çok güveniyorsunuz. Bu güven zaman zaman sizin cüretkarlığınızı arttırıyor. İş yaşamınızda çok işinize yarayan bu cüretkarlığınız özel yaşamınızda bazı durumlarda başınıza dert açmıyor değil. Mesafeli ilişki kurmak isteyen bir yakınınızın işlerine müdahale etmeniz onun sert eleştirilerine neden olabilir. İyi niyetinize rağmen canı sıkılan siz olacaksınız.

18 Kasım 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 03:50 Ay-Jüpiter görünümü, evimizi-ailemizi-sevdiklerimizi özlememize, kendimizi bazen yalnız hissetmemize neden olur. Sanki bir şeyler bizi sınıyor gibidir. Desteklenmek isteriz. Bazı insanların hal ve tavırlarına kafamızı takarız. Duygularımızı ifade etmekten kaçınabiliriz. Saat 05:39 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, inandığınız her şey için mücadele edebilirsiniz. Bir yandan huzur ve güven sağlamak diğer taraftan güçlü bir şekilde kontrolünüzü elinizde tutmak için çaba sarf edersiniz. Saat 08:00 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, finansal konularda şu sıralarda yaşanan krizleri aşabilmenin yolu mutlaka tecrübeli olduğunuz alanlara yönelmek ve mücadele etmekle mümkündür. Bazen hayat bizi öyle sıkıştırır ki, sanırız ki, son noktaya geldik. Hayır, her zaman mutlaka bir çözüm yolu bulunur. Dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Siz kendiniz için bir yol belirleyiniz ve bu yolda ilerlediğinizde, diğer insanların nasıl da sizin bilgilerinizden istifade ettiklerini görebilirsiniz. Durmak değil, yol almak zamanıdır. Saat 15:10 Ay-Uranüs görünüm etkisinde, hedef belirleme, kendinizi güvende hissetme arzunuzu yükseltir. Fakat kimi zaman duygularınız baskın gelir, ailenizi, sevdiklerinizi özlersiniz. Saat 19:04 Merkür-Neptün arasındaki zorlu görünüm, maddi konularda harcamaya dönük şekilde hareket etmeyi işaret ediyor. Fakat elinize geçen miktar ile isteklerinizi elde etmek zor olabilir. Hesabı şaşmamak lazımdır. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Kasım 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu dönem,imkanlarınızı çoğaltacak. İş seyahatleri yapacaksınız. Terfiler ve maaş artışları söz konusu olacak. Tüm bunlar sizin beklediğiniz durumlar olduğu için her şeye hazırlıklısınız. Ev değiştirebilirsiniz. Aşk konusunda, hemen karar vermeyin ve kendinize zaman tanıyın.Evliler ilişkilerini yenileyecekleri mutlu bir dönem başlıyor.

18 Kasım 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öncelik verdiğiniz konulara daha fazla eğilmelisiniz. Değişime açık olun ve kabullenin. Çalışmalarınız sebebiyle övgüler alacağınız ve uzunca bir süre olumlu gelişmeler yaşacağınız bir sürece girdiniz.Günün Atmosferi:Şaibeli ve aldatıcı ya da yanılmaya müsait etkiler söz konusu olabilir. Gerçekleri öğrenmeden veya bizzat araştırmadan hareket etmemeliyiz. Sözlere değil sezgilerimize kulak verelim.

18 Kasım 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yolculuklar gündeme gelebilir. Keyif aldığınız kişilere zaman ayırabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeye açık bir gündesiniz. Bazı konularda farkındalığınız artabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. Yabancılarla ilgili işleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Teknik konularda sıkıntılar gündeme gelebilir.

18 Kasım 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal anlamda biraz düşüşe geçtiniz. Ancak küçük bir umut sizi yeniden sevgiye bağlayacak. Önemsediğiniz kişiden beklediğiniz haberler gelebilir.

18 Kasım 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Odak noktanızın ikili ilişkiler olacağı bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızla son derece keyifli paylaşımlarda bulunabilir, güzel haberler alabilir, birlikte kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

18 Kasım 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi göstereceğiniz alanlarda bugün iyi etkiler altında olacaksınız. İyimserliğinizi takınarak hareket edeceksiniz. Parasal konularda yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olun. Ticaretle uğraşıyorsanız gözünüzü dört açın.

18 Kasım 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolculuğa çıkma planı yapan ve bunu iliklerine kadar isteyen bir burcun mensubusunuz. Yeni bir hukuki sürecine başlayabilirsiniz. Özel bir sertifika programı için de uygun bir zamandasınız.Hayatınızda hobi olarak baktığınız bir konuda uzmanlık sağlamak için eğitimini alabilirsiniz. İnanç, felsefe, kişisel gelişim konularında yeni başlangıçlar yapma hevesine sahip olacağınız ve bu etkiyi verimli olarak kullanabileceğiniz bir Jüpiter günündesiniz. Hareket enerjiniz de olması gerektiği kadar yükselecektir.

18 Kasım 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alım satım işleri ve harcamalarınızla ilgili olarak doğru düşündüğünüzden, hesaplarınızı doğru yaptığınızdam emin olmaya çalışmalısınız, zira bugün kafa karıştırıcı durumlar sıkça ortaya çıkabilir. 

18 Kasım 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 25' 23" R
Ay
Yay
01° 20' 29"
Merkür
Koç
15° 59' 53"
Venüs
Koç
25° 55' 32"
Mars
Balık
26° 32' 50"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 59"
Satürn
Balık
16° 12' 13"
Uranüs
Boğa
22° 06' 48"
Neptün
Balık
28° 46' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 28"
Lilith
Başak
22° 52' 51"
True Node
Koç
15° 33' 06"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>