Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgi ve saygıya aşktan daha çok önem veriyorsunuz. O da bir ilişkide sizin aradıklarınızı arıyor. Uyumunuzun bir nedeni de bu.

Size danışılmadan yapılan bir değişikliğe canınız sıkılabilir. Aslında tahmin ettiğiniz bir değişiklik bu. Önceden müdahale ederseniz, engelleyebilirsiniz.

İhtiyaçlarınızın her gün biraz daha arttığını fark ediyorsunuz. Eskisi gibi kenara para ayıracak durumunuz bugünlerde pek yok. Bu duruma çare arayacaksınız.

Kendinizi de çevrenizdekilere de çok güveniyorsunuz. Kendinize güvenmekte haklı olabilirsiniz ama çevrenizdeki herkes sizin kadar güvenilir değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan ilişkilerindeki yeteneğinize hayran oluyorlar. Sizde herkesi etkileyen bir cazibe var. Dost çevreniz geniş,yerinizde seviliyorsunuz, gönül ilişkinizde bir problem yok. Aile çevrenizde de sizden daha büyük ve deneyimli insanlara bile koruyucu gibi davranıyorsunuz. Bu kadar şeyi bir arada nasıl başardığınızı herkes merak ediyor.

17 Kasım 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 03:57 Ay-Yengeç burcu seyir etkinliği, sizin için kıymetli olan her şeye karşı duyulan özlemin, ihtiyacın, arzunun göstergesidir. İlişkinizi düzene koymak veya gerçek manada sizi sevecek biriyle karşılaşmak istersiniz. Aileniz, dostlarınız, eskide yaşanmış anılarınız, bugün gözlerinizin önünden geçer. Saat 14:12 Ay-Venüs karşıtlığında öncelikle ilişkilerde huzur ve sorumluluk olgusu önemli olacak. Yakınlarımızın hayatımızdaki önemi, çevremizdeki insanlarla olan bağlantımız, hayattan beklentilerimiz üzerine düşüneceğiz. Sağlamlık ve güven kadar, sevildiğimizi hissetmek de bizim için son derece kıymetli olacak. Saat 17:59 Ay-Kuzey düğümü gelişim, büyüme, verimlilik anlamında destekleyicidir. Saat 19:05 Ay-Neptün görünümü, ilişkinizle alakalı konularda veya genel olarak aşk hayatınızla ilgili meselelerde aklı başında düşünmeniz gerektiğini söylemektedir. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

17 Kasım 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Her olayın arkasındaki farklı nedeni araştırırken, sevdiğiniz kişiyle çatışabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

17 Kasım 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şu sıralar her şeyi en ince detayına kadar bilmek ve görmek istiyorsunuz. Böylelikle kendinize maddi fırsatlar yaratacaksınız. Herkes size hayranlık duymaya başlayabilir. Günün Atmosferi:Şüphe yaratan, şaibeli veya çelişkili durumlar bugünlerde, aile üyeleri veya yakın çevreden kişilerle anlaşmazlıklara neden olabilir. Tartışmaların asıl sebebi bir süredir hasıraltı edilen, ertelenen sorunlar ya da olumsuz gelişmeler olabilir. Görmezden gelinmeye çalışılan şeylerle yüzleşilmesi gerekebilir. Akşam saatleri, kısmen daha uyumlu ve sakin geçebilir.

17 Kasım 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konularda bütünü görmek daha kolay olacaktır. Keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla farklı iletişim yolları kurabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha fazla anlatma isteği içinde olabilirsiniz. Kadın arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Duygusal farkındalıklarınızı onlarla paylaşabilirsiniz.

17 Kasım 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailevi konular gündeme gelebilirler ve üzerinizdeki bazı sorumlulukların başkasına devredilmesini isteyebilirsiniz. Bu haklı talebiniz kabul görecek çünkü sizi seviyorlar.

17 Kasım 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile finansal anlamda beklediğinizi alabilir, alım satım işlerinizi başarıyla gerçekleştirebilir, para akışı konusunda rahat edebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek, kendinize olan güveninizi insanlara göstermek vehayatında yeni bağlantılar kurmak için ideal bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerde huzur ve güven duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz.

17 Kasım 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize vakit ayırmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Yakın çevrenizle de birtakım eğlenceli planlar yapabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla güzel ve hareketli bir gün geçirmek sizin elinizde.

17 Kasım 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın dağınık alanlarını toplamak ve pratik bir yaklaşımla detaylara önem vererek toparlanma gerekliliği hissedebilirsiniz. Duygusal olarak yoğun ve derin bir gün deneyimleyeceksiniz.Çocuklarınızla olan iletişiminizde sevgi, merhamet ve şefkat dozunu yükselteceksiniz. Müzik, dans, sanatsal hobiler bugün biraz daha hayatınıza dahil olabilir. Eviniz ve ailenizle ilgili mücadele gerektiren konularda güçleniyorsunuz. Mülk yatırımına girişmek için maddi kaynaklarınızın bilgisini gözden geçirmeniz gerekebilir.

17 Kasım 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

17 Kasım 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 25' 39" R
Ay
Başak
16° 53' 49"
Merkür
Koç
17° 14' 17"
Venüs
Koç
18° 20' 23"
Mars
Balık
21° 47' 17"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 57"
Satürn
Balık
15° 36' 59"
Uranüs
Boğa
21° 46' 15"
Neptün
Balık
28° 34' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 06"
Lilith
Başak
22° 11' 54"
True Node
Koç
15° 37' 28"
Son Güncelleme : 20/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>