Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınıza tutku ve aşk denemez belki ama ilişkinizde ikiniz de mutlusunuz. O sizi, siz onu çok beğeniyorsunuz. Kendinizi az daha hareketlendirirseniz her şey daha mükemmel olabilir.

Aşırı yorgunluk dışında bir yakınmanız yok. Sevgiliniz buna miskin şikayeti demesi sizi üzüyor. Tutucu davranarak kaçırdığınızteklifinin bir dostunuz aracılığıyla yeniden yapılmasını sağlamaya çalışacaksınız..

Paraya bakışınızla ilgili kanılar hızla değişiyor. Vefa borçlu olduğunuz birinin istediği bir desteği reddetmiyor ama süründürüyorsunuz. Bu konuda sevgilinizin ve yakınlarınızın uyarılarını dikkate almak zorunda kalacaksınız.

Size karşı ikili bir işbirliği var. Bu çalışmayaşamınızın dışında görünmesine karşın, işlerinizle çok ilgili. Bu işbirliğini ummadığınız yerlere bakarak daha kolay bulabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir akrabanızla bugünlerde eskisinden çok fazla yakınlaşabilirsiniz. Birlikte, şimdiye kadar hiç fark etmediğiniz ortak yanlarınızı keşfedeceksiniz. Sizin için başkalarının sorunlarıyla ilgilenmek her şeyin önünde geliyor. Başkalarının sorunlarıyla ilgilenmenizin altında kendi sorunlarınızı örtme çabası içinde olmanız yatabilir. Kendinizi dinlemenize ve bir muhasebe yapmanıza ihtiyacınız olabilir.

21 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 03:26-10:14 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Riskli kararlardan uzak duralım. Özellikle finansal anlamda açılmayalım. Bütçemizi zorlamayalım. Nereye ne verdiğimizi bilelim. Saat 10:14 Ay-Oğlak geçişinde, büyüklerimizi ziyaret veya bayram tatilini değerlendirmek amaçlı bir plan yapabiliriz. Ciddi şekilde yapılması gerekenleri düşünürüz. Sorumluluk bilinciyle hareket ederiz. Saat 14:29 Venüs-Pluto görünümü, dış dünyada birebir ilişki kurduğunuz insanlarla olan temaslarınızı, sosyal yaşamınızı, özel hayatınızı derinlemesine ele almanızı sağlıyor. Yeni bir çevreye sizi dahil ediyor ve bu çevrede başkalarıyla irtibatta bulunarak gelişmenizi sağlıyor. Sorumluluk üstlenmeniz için teşvik ediyor. Günün tüm enerjilerinin size olumlu yönde yansıması dileğimle,

21 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birikim ve bütçe yapmak adına ideal bir gün. Ailendeki maddi planlamaları da üstlenebilirsin.

21 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatın her bir evresi yeni dersler içerir. Yaşadığınız sürece her zaman öğrenecek yeni şeyler vardır.

21 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir iletişim içinde olabilirsiniz. Bazı krizli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda daha fazla güvene ihtiyaç duyabilirsiniz. İşlerinizde yeni konular gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki değişimler gündeminizi etkileyebilir. Sözleşmelere önem verin, dikkatinizden kaçan durumlar olabilir.

21 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç bir detayı gözünüzden kaçırmıyorsunuz. İş konusunda olan titizliğiniz harika ancak dostlarınıza bu davranış tarzınız ters gelebilir. Özenli olmak adına...

21 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi güçlü ve iyi hissettiğiniz bir gün. Geleceğe yönelik farklı istekler duymaya başlayabilir, yeni girişimlerde bulunmayı tasarlayabilirsiniz. Yatırımlar yapabilir, daha önce istediğiniz konu üzerinde çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Enerjinizi olumlu kullanacaksınız.

21 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizinle iyi anlaşan insanlara karşı krediniz sonsuz. Bugün, yakın çevrenizle paylaşımlarınızı artıracaksınız. Sevdiğiniz insanlara içtenlikle aşk hayatınızdan bahsedeceksiniz.

21 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim herkesi kendinize hayran bırakmanıza neden olacak. Karizma, cazibe, seksapel adeta sizi ifade eder. İkili ilişkilerde tutkulu bir beraberlik başlatırsınız. Seyahatler ve yolculuklarda tanıştığınız insanlarla aranızda önemli bağlar kurulabilir. Kardeşinizle derin bir meseleye çözüm bulabilirsiniz.

21 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güneş'in burcunuzdan ayrılmadan önceki bu son gününü kişisel konularınıza öncelikler tanıyarak, kendinizle ilgili yapmanız gerekenleri veya yapmak istediklerinizi tamamlayarak geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde beklediğiniz derinlik bugün daha fazla olabilir.

21 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 36' 13" R
Ay
Terazi
25° 37' 59" R
Merkür
Koç
16° 11' 39"
Venüs
Koç
22° 21' 21"
Mars
Balık
24° 18' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 19' 49"
Satürn
Balık
15° 55' 54"
Uranüs
Boğa
21° 57' 03"
Neptün
Balık
28° 41' 16"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
20° 15' 28"
Lilith
Başak
22° 33' 35"
True Node
Koç
15° 39' 04"
Son Güncelleme : 23/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>