Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sürprizlere Hazır Ol! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2023, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugünveya başka bir mevzu meselesi ile tanıştığın birisi ile aranda beklenmedik yakınlaşmalar olabilir. Tahmin etmediğin birisine karşı hislerin olduğunu fark edebilirsin. Aşkta sürprizlere yer açmalısın bugün.

Gelecek günler için umutlanacaksınız ve bu sizin temponuzu olumlu yönde etkileyecek. Ortak umutlar, eklentiler içinde olduğunuz insanların olumlu elektrikler alıyorsunuz. İşyerinizdeki gelişmeler sizi canlandıracak.

Parasal konularda her şeyin zorla gerçekleşmesi seni yormuş olabilir. Bazı şeylerin daha kolay işlemesi gerektiğini düşünebilirsin. İşte bugün böyle bir gün olacak senin için, maddi kaygıları geride bırakabilecek ve daha rahat olabileceksin.

Kendin için yemek hazırlamak hem zihnini boşaltmaya hem de ne tükettiğini anlamana yarayacak. Tükettiğin gıdaları fark etmek ve sana neyin yarayıp yaramadığını fark etmek için bugün biraz daha mutfakta vakit geçirmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Televizyonda gördüğün veya internette okuduğun şeyler ruh halini çok etkiliyor olabilir. Bugün ekrana daha az bakmak ve daha az şeyle muhatap olmak gerginliğini azaltacak. Sende kaygı oluşturabilecek şeylere bakmamalısın bugün.

21 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, kişisel veya profesyonel anlamda ani değişimler yaşayabilirsiniz. Belki yeni birfırsatı yakalarsınız. Belki de hayatınızı değiştirecek biriyle tanışacaksınız. İyi şansın ve yeni başlangıçların tadını çıkarmak için bir gün. Bir süre kalıcı olma sözü veriyorlar. Rahatlayın ve gelecek için iyimserliğinizin ve coşkunuzun tadını çıkarın.

21 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Semt, lokasyon değiştirme kararı alabilirsin. Yoğunluklu olarak evden çalışıyorsan, sakin bir sahil kasabasında yaşama fikri epey cazip gelebilir. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, küçük sürprizler heyecanlandıracak. Anlaşma sağlayamadığın, miras gibi konularda hukuki yollara başvurabilirsin. Uzun zamandır tatile çıkamayanlardansan, yaz tatili planları yapabilir, kendine rota belirleyebilirsin.

21 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi haddinden fazla sıktığınız durumların size ve kimseye faydasının olmadığını kabul etmelisiniz. Hayatınızı hangi temel üzerine inşa ederseniz yaşamınız da buna göre şekil alacaktır. Değeri önce kendinize verin.

21 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili işler sizi oyalayabilir. Ailenizle birlikte keyifli zamanlar olabilir. Emlak işleriniz sonuca ulaşabilir. Bazı konuları zamana bırakmanız gerekebilir.

21 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi strese sokmak yerine durumun geçici olduğunu bilin ve manevi yönünüzü yükseltin. Ufak aksaklıkların bazen hayrınıza olabileceğini keşfedebileceksiniz.

21 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafına karşı aşırı hassas olduğunu hissedebilirsin. Yanıbaşında gelişen olayların seni derinden etkileyip kısıtlamasına izin vermemelisin. Mantıklı kalmaya çalışmak senin için önemli bir uğraş olacak.

21 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, güvendiğiniz biri tavsiye etse bile, herhangi bir şeye para yatırmak için acele etmeyin. Kariyeriniz söz konusu olduğunda gerçekleşecek değişiklikler muhtemelen sizi memnun etmeye yetecek. Seyahat etmek aklınızda olmayabilir ancak size bel bağlayan birileri varsa onları kırıklığına uğratmamak adına yola koyabilirsiniz. Bu, dokunduğunuz her şeyin altına dönüştüğü harika bir gün!

21 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların bir müddet daha devam etme olasılığına rağmen, sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz. Karşı cinsle ilişkilerinizde şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız.

21 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

21 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, sağlık, evcil hayvanlarınızla ilgili yeni bir sürece girebilirsiniz. Bu dönemde harcamalarınız çok artabilir. Sağlığınıza ekstra özen göstermenizi tavsiye ediyorum. Plüton’un kova burcu transitiyle; ev, aile, gayrimenkulle ilgili güçleneceğiniz bir döneme gireceksiniz. Ama bu süreçte aile içinde güç savaşları gerçekleşebilir.

21 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başkalarının etkisinde kalarak kendinizde kusur bulma huyu var sizde. Güzelliklerinizin farkına varın! Bu yüzden aşka da küsmüş gibisiniz. Bu akşam tanıştırılacağınız bir kişi bu halinize son verebilir. İşinizde bir türlü istediğiniz başarıyı gösteremiyorsunuz. Bu huzursuz haliniz göze batıyor. Arzuladığınıziçin araştırmalar yapmanın zamanı geldi. Mali problemler yüzünden, verdiğiniz bir karardan vazgeçebilirsiniz. Bir süredir ihmal ettiğiniz sağlık problemleriyle ilgilenmek için uygun bir gün.

21 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 59' 46" R
Ay
Koç
17° 13' 19" R
Merkür
Koç
20° 11' 38"
Venüs
Boğa
08° 04' 29"
Mars
Koç
04° 08' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 07"
Satürn
Balık
17° 03' 48"
Uranüs
Boğa
22° 40' 38"
Neptün
Balık
29° 04' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 42"
Lilith
Başak
23° 58' 29"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>