Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Dostluklar, Arkadaşlıklar Zam Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk konularında kara kara düşünmek yerine keyfini yerine getirecek şeylere odaklanabilirsin. Eğer hayatında kimse yok ise bugün romantik komediler izleyerek kendi enerjini kendin yükseltebilirsin.

Bugünlerde geçici bir durgunluk dönemi girebilir ve biraz dinlenmek için bundan yararlanabilirsiniz. Daha önceden başvurduğunuz bir işten haftanın başında görüşme isteği alabilirsiniz.

Maddi olarak bazı sonuçları daha hızlı almak istiyor olabilirsin. Ancak acele kararlar almak ve bazı şeyleri hızlandırmak için atacağın adımlar hata yapmana sebep olabilir. Parasal konularda güzel sonuçlar için sabretmen gerekecek.

Düzenli bir egzersiz sadece bedensel konularda sana güzel bir enerji sağlamaz. Aynı zamanda zihninde biriken negatiflikleri atman için de sana destek olur. Bugün böyle bir programa başlamak isteyebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendine güzel bir vakit ayırabileceksin. Hem sevdiklerinle keyifli vakitler geçirebilecek hem de istediğin konulara odaklanabilecek vakti bulabileceksin. Bugün kendin için güzel şeyler yapmak sana daha iyi bir enerji katacak.

21 Mayıs 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün hedeflerinize odaklanmak için motivasyonunuz yüksek olacak. Kararlılıkla çalışabilir ve büyük ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Ancak, kontrolcü olmaktan kaçının ve başkalarının da katkılarına değer verin. Ayrıca, kişisel bakımınıza da zaman ayırmanız gerektiğini unutmayın.

21 Mayıs 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostluklar, arkadaşlıklar bugün ön planda olacak. Kalıcı ve yapıcı ilişkilerin sana ne kadar fayda ettiğini göreceksin. Bu sıralar sırtını dayayacağın insana sonsuz güvenmek ve sağlam temeller üzerine bir ilişki kurmak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, günün verdiği cesaretle hoşlandığın kişiye aşk dolu mesajlar atabilirsin. Akşam saatlerinde uzun zamandır görüşmediğinin bir aile bireyi ile ilgili haberler alabilirsin.

21 Mayıs 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha önce gittiğiniz yerlere yeni bir bakış açısıyla gitmek, buradaki deneyimlerinizi bugüne uyarlamak isteyebilirsiniz. Hem tatil hemyapabileceğiniz bir takvim oluşturabilirsiniz. Çevrenizin desteğiyle gelir de elde edebileceğiniz eğitim ve çalışma ortamlarında girerek dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

21 Mayıs 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular söz konusu olduğunda bugün biraz daha önlemci olmaya bakın. Ancak gereksiz korku ve endişelere yönelmemelisiniz.

21 Mayıs 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi olduğunuz kişi ve dışarıdan gözüken kişi arasında farklı hissedebilir, en önemlisi de dışarıdan yapmacık bir tablo çizmeye eğilimli olabilirsiniz.

21 Mayıs 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz gergin ve sinirli hissetmen olası. Bu durumun sevdiklerinle arandaki ilişkiyi bozmasına müsaade etmemen gerekecek. Sana yardımcı olmak için yanında bulunan insanlara sıkıca sarılmak, bu durumu daha hızlı atlatmanı daha kolay sağlayabilir.

21 Mayıs 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Neyi hayatınıza çekmek istediğinize karar vermek şu anda zor olabilir. Başka birinin kontrolü ele almasına izin vermek konusunda kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Hayat arkadaşınız muhtemelen bazı açılardan sizden daha az çekingendir ve gizliden gizliye arzuladığınız heyecanı sağlar. Bunun dışında, bugünün atmosferi biraz bunaltıcı olabilir. Geçtiğiniz birkaç günün getirdiği zorluklarla karşılaştıktan sonra muhtemelen biraz huzur ve sükûnet isteyeceksiniz! Nitekim başına geçmeniz gereken işler olabilir. Her şeyi unutup kaçmak isteyebilirsiniz ancak biraz daha sabredip içiniz rahat bir şekilde hareket etmek en iyisidir.

21 Mayıs 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda aceleci davranmaktan korkmuyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece, özel duygularınızın yönlendireceği bir gün yaşayacaksınız. Değişik ve orijinal fikirlere açıksınız.

21 Mayıs 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

21 Mayıs 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birilerine sesinizi duyurmak istiyorsanız, bunun en doğru yolunun duygularınızı ifade etmekten geçtiğine inanabilirsiniz. Peki ya karşınızdaki kişi duygular yerine rasyonel bakış açısından etkileniyorsa? Neler hissettiğinizi anlatmanızda bir sakınca yok ancak bunları akılcı açıklamalarla desteklemelisiniz.

21 Mayıs 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı mantığınızla birleştirmek isteyecek ve bu konuda da başarılı olacaksınız. Güçlü düşünmek ve büyük oynamak istiyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, içsel derinliğinizin artışına neden olacak. Bugün, bazı konuları gizleme gereği duyabilirsiniz.

21 Mayıs 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 24' 11" R
Ay
Boğa
23° 31' 53" R
Merkür
Koç
22° 15' 25"
Venüs
Boğa
11° 08' 11"
Mars
Koç
06° 03' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 53' 12"
Satürn
Balık
17° 15' 46"
Uranüs
Boğa
22° 49' 16"
Neptün
Balık
29° 08' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 06' 49"
Lilith
Başak
24° 15' 01"
True Node
Koç
15° 19' 38"
Son Güncelleme : 08/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>