Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeni Bir Düzene Geçiş Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi ifade ederken zorluk yaşanabilir. Toparlanmaya çalışın ve ilişkinize odaklanın. Bilinçli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

Mesleki olarak kendinizi ifade ederken zorluk yaşanabilir. Dengeli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Bilinçli olmanız gerekiyor.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve toparlanmaya çalışmalısınız. Olumsuzlukları da gözünüzde büyütmemeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevresel koşullara uygunluk göstermek isteseniz de zorlanabilirsiniz. Sorunların ve sıkıntıların sizin açınızdan zorlayıcı olma ihtimali de var. Etkin adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Toparlanmanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

22 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün, içsel huzur ve denge arayışınızı vurgulayan bir gün. Meditasyon veya kişisel gelişim aktivitelerine yönelerek içsel yolculuğunuza odaklanın. Ruhsal olarak yenilenme şansı yakalayın.

22 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yurtdışı konuları gündeminize gelebilir. Her ne kadar düzeninizi bozmak istemeseniz de böylesinin sizin için daha doğru olacağını düşünebilirsiniz. Çocukları olan bir Akrep burcuysanız, onlara vakit ayırmak, ihtiyaçlarını karşılamak önceliğiniz olacak. Kaybettiğiniz bir eşyanızı bulmanın sevincini yaşayabilirsiniz. Yakın tarihte ilişkisini sonlandıranlardansanız, sorunları çözmek için yeniden bir araya gelmek isteyeceksiniz.

22 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiçbir şey sebepsiz değildir ancak bu sebepleri sizin seçip seçmediğinizden de emin olmalısınız. Yaşantınız, ilişkileriniz ve fiziksel durumunuz söz konusu olduğunda bir özeleştiri yapmanız gerekebilir. Bugün kendinize zaman ayırın ve davranışlarınızın bireysel alanlarınıza olan etkilerini iyileştirmeye çalışın.

22 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ya da özel hayatınızda daha fazla hareketlilik olabilir. Duygusal alanda kendi iç dünyanıza zaman ayırmalısınız.

22 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınızı düzeltmek için uygun bir dönemdesiniz. Kendinizi eğlenceli ve espriler dolu hissedebilir, çevrenize de iyi hissettirecek bir ortam yaratabilirsiniz.

22 Ekim 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiklerinle zaman geçirmek senin için daha önemli olacak. Programını buna göre düzenlemek isteyebilirsin. Onlarla beraber geçireceğin zaman sayesinde kendine verdiğin değeri yenilemek ve artırmak mümkün olabilir.

22 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bilgi alırken kaynağını sorgulamak önemlidir. En güvendiğiniz insanın söyledikleri bile tekrar kontrol edilmelidir. Ayrıca sadece size duymak istediklerinizi söyleyeceğini bildiğiniz kaynaklara gitmediğinizden de emin olmalısınız. Gerçeklere ihtiyacınız var. Bugün hem evde hem de işte işleri basit tutun. Eğer meselelerin aşırı derecede karmaşıklaşmasına izin verirseniz, hiçbir yere hızla varamazken büyük miktarda enerji tüketirsiniz. Rahatlayın, isteklerinize ulaşmak için çok fazla zamana sahipsiniz. Gün, eğer çok fazla çaba göstermeden bir şey kazanırsanız, onu yakın zamanda kolayca kaybedebileceğiniz konusunda uyarıyor. Kontrolünüz dışındaki olaylar hedefinizi elinizden alırsa bunun daha iyi bir şeye yol açabileceğini de düşünün. Kesinlikle üzülmeye değmez.

22 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizle ilgili paylaşımlarınız pozitif geliştiği zaman, enerjinizin daha da yükseldiğini hissediyorsunuz. Aklınız ve hisleriniz arasında kuracağınız dengeleri aşmamaya çalışmalı, gerekli atılımlara başlamalısınız.

22 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

22 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ev, aile konuları ön plana çıkabilir ancak kendinizi ifade ederken tartışmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Size harika bir gün dilerim.

22 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle üstüne gitmediğiniz sorunları karşılıklı tartışmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Bu konuşma, beraberliğinizin ilerlemesine neden olabilir. İşinizle ilgili uzun zamandır yaşadığınız gerginlik bitmek üzere. Bugün kendinizi çok iyi hissedebilir, kısa vadeli kararlar alabilirsiniz. İnsanlar üzerinde yanlış izlenimler bırakmaktan kaçının. Para ilişkilerinde uğradığınız bazı haksızlıkları hiç hak etmiyorsunuz. Son günlerde ihmal ettiğiniz sağlığınız başınıza dert açabilir.

22 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 12' 34" R
Ay
Başak
08° 24' 15"
Merkür
Boğa
01° 07' 31"
Venüs
Boğa
21° 05' 05"
Mars
Koç
12° 14' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 47' 34"
Satürn
Balık
17° 51' 29"
Uranüs
Boğa
23° 17' 26"
Neptün
Balık
29° 21' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
21° 32' 15"
Lilith
Başak
25° 08' 49"
True Node
Koç
14° 53' 08"
Son Güncelleme : 16/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>